273

Христо Христов

преди 1 година

Неграмотността на натовските про'с'таци буди през'рение...

272

Анонимен

преди 1 година

Инвазията на Русия си има недалечна предистория, която удобно се подминава от т.н. "Запад". Действително Руската федерация предприе тази крайна и незаконна стъпка от страх. Този страх в руското ръководство беше целенасочено засилван във времето от западните правителства, чрез действия по разширяването на НАТО на изток, милитаризирането на източна Европа и грубата, агресивна западна реторика. Резултатът от тази глупава, елементарна политика на т.н. "сдържане на Русия" е разочароващ.

271

Анонимен

преди 1 година

"Тоя дърт наркоман защо не се пресели в русия?Нещо май е свикнал със западните благини" - Къде е казал, че иска да се пресели в Русия? Или че е против западните благини?

270

Анонимен

преди 1 година

До Яко захлеби тоя - Той е милионер от 45 години, бе!

269

Остап

преди 1 година

"Ноо,леда се пука господа съдебни заседатели.."-все по-вече ще се чува мнението и на неплатената и неконтролирана страна на хората.

268

Дон Кикот

преди 1 година

"79-годишният певец обаче, който се появи с кучето си, изненада спонсорите си"...Спонсорите му са в Кремъл обаче. Човека е на възраст наркотиците му се отразяват негативно и са му изяли спестяванията и от няма на къде си е продал душата на кремълския дявол.

267

Това е силата

преди 1 година

На времето и парите!Под влияние на времето и своите 79 години и стимулиран от парите, един легендарен певец като Роджър Уотърс ,известен с "тухлата в стената" и провокирал с песните си събарянето на "Берлинската стена" се трансформира от върл противник на стената между Изтока и Запада в обикновен Кремълски агент!Жалко,колко жалко!

266

123

преди 1 година

Тоя дърт наркоман защо не се пресели в русия?Нещо май е свикнал със западните благини,ама гнилия капитализъм му е крив.Типичен лицемер.

265

Анонимен

преди 1 година

Пропагандната машина на запада, направлявана от цру, в новините за операцията винаги започва с израза "непровокираната инвазия на Русия в украйна" -- така натрапва на неинформираната или забравила предисторията на операцията наивна публика някаква вина на Русия, която оправдава незаконните санкции на сащ. Българските папагали цвърчат същото -- от стажанти по медии до президент. Напълно компрометиран политически псевдоелит -- подобно на навечерието на всв. И после имаше катастрофа и Народен съд.

264

Старец

преди 1 година

Точно като статията на Макгахан за уж насилията в България преди априлското въстание. А кой му плати знаете ли??? Хайде сетете се.

263

Анонимен

преди 1 година

Германия и Франция и техните сателити в ЕС допуснаха тази война да се случи. Нежеланието да формулират и договорят с Русия модел за реципрочност за сигурността на континента ще доведат до повече беди. Надменното поведение е лош съветник. Със заклинания, осъждания, отровна реторика и заплахи нищо няма да бъде постигнато. По лошо ще става

262

Нюрнберг

преди 1 година

Сега, като вземат Киев за 3 дни... А, чакай, те го взеха още миналия февруари. :)

261

Петко

преди 1 година

Много му е бел.ото

260

Историк

преди 1 година

От повече от 20 години Литва, Латвия, Естония, Полша са членове на НАТО - и на никого това не пречеше. Обаче тъкмо през 2022 изведнъж почна да пречи.

259

Анонимен

преди 1 година

Сорос не харесва Роджър Уотърс

258

Оруел

преди 1 година

Войната е мир, невежеството е сила.

257

Анонимен

преди 1 година

Прав е Уотърс. Ако страните от НАТО не бяха глупаво горделиви и агресивни, щяха да приемат плана на Руската федерация от ноември 2021г. за демилитаризация на източна Европа и нищо от това което последва след високомерния отказ нямаше да се случи. Светът щеше да бъде едно по-спокойно място. Руската федерация нападна Украйна от страх за да спре разрастването на НАТО от границите си. Всички станахме свидетели на това и няма смисъл да се правим, че не се е случило.

256

И голяма вълна

преди 1 година

на подкрепа, за която не се пише.

255

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик Па ти си паднал в очите на всички, които ти четат калпавите мъдрувания в тоя форум и нищо? Ако за теб артиста е нищо, за повечето хора е образец за съвест и съчувствие, защото от години работи доброволно за доброто.

254

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 292- Дедо Роджи им бръкна на пропагандаторите изодзадзе и ся се мъчат да годокарат, че наужким целият свят му се възмущава.