181

Анонимен

преди 1 година

Страхотен панелен изглед. Как ли ще изглежда след едно 7.8 като в Турция, не ми се мисли. А колко сме подготвени си представям и ми прилошава.

180

*

преди 1 година

Инфлацията е над 20%. Ако имотите не растат с толкова, а те не растат и наполовина, значи има спад. Т.е. вече има спад. А номинално може и да няма намаления, но ако заплатата ти расте с 20%, а те стоят на същите цени или мърдат с 3-4%, значи стават по-достъпни. За да падат, трябва да има криза, и безработица. В момента, в Западна Европа и САЩ такава няма. Точно обратното, много свободни работни места.

179

Стар клиент

преди 1 година

Една труженичка във най старата професия си купи от съседния вход 8 апартамента.И пак отиде назапад да си работи искала 10 да ги направи.Разбирам да си гладе или да няма хляб за децата ти и да се продаваш,но да имаш 8 апартамента взети с кешовица и пак да ходиш да дъвчеш стари мариновани сърдини не го разбирам.Явно си има родени за тая професия не е от нема накъде има им го в кръвчицата.

178

Язе да кажа

преди 1 година

До Анонимен "бърза справка за Виена показва, че може да се намери във Виена двустаен 50 квадрата за 200 хиляди евро! Айде моля, та същата цена е и в умрялата София за нещо хубаво" - с тази разлика, че тука за 150К в евро купуваш на шпакловка и замазка (справка - Младост, София), а във Виена за 200К влизаш и живееш, защото апартамента е и боядисан, и с готова баня, и с готова кухня....

177

Нема смисъл

преди 1 година

Имаме повече земя от колкото Дания,Холандия и Белгия взети заедно.Там живеят 50 милиона тука 7....Цената на имотите в София минава цените на имотите в някой градове на Белгия.В Генг в широк център на 2ри етаж 2+1 готов за нанасяне с интериор от мрамор и масивно дърво е 125 хил.Е. -колкото панелка за тотален ремонт или нова тухла в строеж в Младост....

176

До Според мен

преди 1 година

Ти не знаеш ли, че през 50-те и 60-те години ва 20-и в. мазетата на построените тогава жилищни кооперации са били проектирани и като бомбоубежища, а към края на соца вече са изисквали да има противоядрено укритие. С очите си видях такава сграда с три жилищни етажа, а на приземния етаж, зад гаражите има едно голямо помещение със стени от бетон, дебели 60 или 70 см. Към това помещение има тоалетна с умивалник и прав душ, вратата е много стабилна метална, а на прозореца също има метален капак.

175

Софийски шоп

преди 1 година

До Стойне от Чукурово /184/ - Добре, че те послушам и че си купим къще у Чукурово! Ти чукуровският брокер ли си?

174

Парапсихология

преди 1 година

Колкото и да си богат каквито и имоти да имаш колкото и чист матрял да вземаш ако 50% от социалната среда около теб мизерства и е нещастна то няма как и да си истински щаслив. Човека е социални животно и средата му влияе дори и подсазнателно.Няма как да си хепи ако над полвината хора в социума са супер зле и вибрациите им засягат и теб.Колкото и да се изолираш в неква лъскъва среда нема как.Та вместо да наливате милярди в ненужни бетони създавайте работни места,бизнеси инвестирайте в Бг. акции..

173

Кики

преди 1 година

До ВикиДал ти е ключ само ,като минеш 25 ще те прати насело,и ще си вземе първокурничка пак.Е на 26 ще намериш некой на 69 да му облизваш тасовете

172

Има за всеки

преди 1 година

България не е Манхатън. Жилища има и скоро няма да свършат. За движението на цените да се притесняват спекулаторите, дали след 5 години ще имат 20% печалба след данъка или не.

171

Анонимен

преди 1 година

Наистина падат на места. В Младост 4 новото строителство е обратно на 1500 евро на квадрат. Започвам покупката на нов двустаен след като миналата година успях да купя ателие на 1400, да го ремонтирам и да го продам на 1800 евро на квадрат когато декември цените бяха 1900 евро на квадрат. Чиста печалба 11,000 евро след бавен лежерен ремонт през уикендите докато си пушкам тревичка и слушам музичка.

170

явеяв

преди 1 година

До ьаьаьа И аз така забелязвам че е в БГ!!! В центъра на София апартамента струва 300К евро а наема 300евро !!!! Тия 300К бяха с ниските кредити 100К кеш + 20 години по 1К на месец. Сега с високите лихви просто е безмислено да се взимат заеми за 20 години. Та да, обяснявайте се че балъците живеят под наем. А да вземеш такъв апартамент с цел да ти го изплаща наемател е лудост.

169

нагоре-надолу

преди 1 година

Хубаво е от време на време да пускате и такива светли, позитивни и ободряващи новини. Да може човек да се почувства, като истински европеец, да му стане густо, да се заблуди за малко поне, че не живее в окаяната ***, в която се е превърнала разграбената му и опозорена страна, в която пазарува само по брошурата с намаления на някоя голяма монополна хранителна верига. Хубаво е че ги пускате, нямат нищо общо с реалноста но е хубаво да ги пускате понякога.

168

ьаьаьа

преди 1 година

Живейте под наем по-евтино е и ако падне апартамента, не губите нищо. Ако намерите по-дорба работа примерно със 100лв отгоре се местите веднага. Така живеят по целия свят. Купувате къща и спортна кола, като станете на 60 70 . една къще се изплаща с намемите от 10 години, а не от 50 както е тука в БГ . Наемите са без пари спрямо цените на имотите

167

Мдаа

преди 1 година

До 179. Да не дава Господ този точно частен брокер да идва тук. Много поразии ще има и то основно при новото строителство. Някои нови комплекси, тип общежитие, вече протекоха, не знам какво ще е при земетресение. Да пази Бог!

166

ьаьаьа

преди 1 година

Няма да има спад. След трусовете ще има търсене на нови здрави сгради. В Лондон една барака от 1930 се продава за 500000 пуанда гредоред. Така, че само на горе

165

Анонимен

преди 1 година

Не съществува пик в цените на имотите, при които цената винаги върви нагоре, макар и с малки колебания.

164

Наско Попа

преди 1 година

Даже индианците разбраха, че не можеш да отнесеш нещо на оня свят, само българите продължават да се опитват да се проврат през иглено ухо и то барабар с панелката в Люлюн....

163

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Требе да си луд да купуваш апартамент в опушена и потънала в *** София

162

доналд

преди 1 година

Стига сте спорили кой е по-по-най!!! Събудете се и се огледайте! България прилича на Ливан през граждансаката. Тези от вас които се смятат за хора с положение и за повече от другите за мен са с психини отклонения. Ало, та всички живеете в вдин треторазряден калищак. В БГ норнален човек ще издържи макс 2 седмици. Като ви видим нравите, културата, външния вид и *** сте ясни дори и на децата. А този форум е илюстрация на Българския Дух!!! Продължавайте Българостанци!!!!