41

do 42

преди 1 година

Кой е казал, че няма ресторанти наоколо?! Иззлобя за училище- казах ти. А още казах и че имам апартамент, който не съм дал под наем и си ходим чат пат там в коментар 1. А за мен забавлението не е по вертепите. Идват приятели на гости спят при нас. Ако не- Дринк енд Драйв и така. А се разхождам из планинските курорти и в селцето- живописно е. За мене е селце де, за брокерите луксозна вилна зона.

40

Анонимен

преди 1 година

Няма да спрат докато БНБ трябва да дигне шоково лихвата по заемите. Банките раздават евтини заеми и цените фърчат.

39

Мен

преди 1 година

До До 36Викаш и събота и неделя, вечер като искате да излезете на вечеря или просто на разходка с приятели бусчето идва на часа и си за 15мин на дестинацията.

38

Анонимен

преди 1 година

половината имоти са празни и непродаваеми на обявените цени

37

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе е само в София ! До мен има три офиса на нотариуси и имам набюдемие . Морските имоти в момента са на уговорка и пазарлък . Обявите стоят на високи цени , но нямат нищо общо с реалноста .Доста хора тихо свалят цената и продават на уговорка , ако има кой да купи обаче .Няма спад защото още не са го съобщили по новините

36

Анонимен

преди 1 година

Сещам се , че краставиците бяха станали 7-8 лева , защото им се повишили разходите за производство .Сешам се че хората на секундата спряха да ги купуват и цените паднаха .Същото става в момента с имотите

35

Анонимен

преди 1 година

Не е застой, а вече 3ти месец цените в София падат.

34

До 36

преди 1 година

Обясних, че ги кара бусче. Взима ги от пред нас. Друго да иззлобееш има ли? А със сигурност съм по-умен от теб.

33

Мен

преди 1 година

Я да каже умника с децата как ще ги кара до у-ще и градина тия деца от къщата всеки ден в продължение на поне 15 години :)

32

Анонимен

преди 1 година

Аз пък нямам апартаменти , само земя в Добруджа

31

до 28

преди 1 година

Спали сте в колите тия, дето си разкъртихте панелките. Нормалните хора в нормалните блокове не сме спали в колите. А да не говорим, че се иска наистина капка интелект да видиш колко е първият трус и да си прецениш, че следващият ще е по-слаб и така нататък.

30

до 24

преди 1 година

За вас явно 6к са злато, ама за мен не са :) И аз давам под наем далеч на 6 апартамента, ама не съм вложил и стотинка в тях- просто сантимент наследствен. И 2 къщи в Симеоново. Само от тях взимам 7к, прочее след данъци. А чуя ли "еврА", и ми е ясно че говорим за нископлатени провинциалисти, които се мислят за милионери като са купили 6 кутийки в София. Малко покачи изискванията от приятеля си, много ти се моля. уж амбициозна ceлянкa, а се впечатлява на 6к, дето ги прави компаньонка за 3 дни...

29

Анонимен

преди 1 година

До Кефиш ме, и на живо ли си такъв пич без комплекси и нахакан? Как е секса там в Австралия? Заслужава ли си да идваме? Да се наебеми? Що да не сме мръднали бе? Лашкаме се....

28

Анонимен

преди 1 година

Другия месец ще излязат данните за първото тримесечие и ще се види

27

до 8

преди 1 година

Аз написах коментар 1 за къщата. Не се краде. Има камери с изкуствен интелект, независими от захранване и мобилни комуникации- непознат не съм видял от 3 години на тях. Кокошкар не може да я обере. Детска градина на 2мин с колата. Роми няма. Училище на 6мин с колата. Децата минава и ги взима бусче от околните селца. На 30км от София. Път- чисто нов, цялостно изграден от АПИ преди 1 година. Е, моята не струва 30к лв., не струва и 200, а повече, защото е много сериозна като конструкция и екстри.

26

Демографф

преди 1 година

Народа мре с яки темове. Тези имоти са за бедните бежанци.

25

преди 1 година

n0мите ли 2010-2012. Първо Турция, стотици загинаха. Скоро след това мина през БГ. В София друсна 5.4 в полунощ. Цяла нощ седяхме в колите. По късно удари Италия, имаше стари сгради рухнали, 15 загинали. Предава се по разлома на плочата. Чакайте го в БГ, а после Италия. Скоро Рихтерчо ще оправи проблема с презастрояването. Аз сега вече съм далеч от земетресения, защото живея в Сидни Ав$тралияя, зимам 5 цифри долари месечно. А вие къде сте още? На заплатка? Не сте мръднали?

24

Наивник

преди 1 година

Напротив ! Срив ще има и ще е такъв какъвто не се е виждал до сега ! Малко се образовай и прочети туй-онуй от западнте анализи . Да не говорим , че лихвите се вдигат и вноските по кредита ще са високи . Стой и гледай , но приятелски ти казвам .Не купувай ! След няколко месеца ще ми благодариш !

23

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Само да ви кажа, срив вече има. Първо започна в търсенето за цялата минала година. А сега вече потегли и в цените. Това с наемите е пълна простотия. Абсурдно е да очакваш с наем 700-800 лв на тристаен да изплатиш за 50 години инвестицията в апартамент. Населението до 10 години ще е с още 1 млн надолу. Така че вече се почна пътя обратно. Да видим този път докъде ще стигне.

22

Стаси

преди 1 година

Ами дано да продалжават да растат цените. Моя приятел закупил 8 апаттамента от 2012 до до 2019 г. На цени от 8- 900 евра нови в Младост и Манастирски ливади. Всичко е под наем и на месец прегъваме 6 бинки само от наемите. А за капиталовата прчалба няма да ви говоря, че вече квадрата е 2500 евра по нашите локации. Доволна съм, да е жив и здрав свекъра, че той осигури финансире, имаше тогава силен бизнес в обществените поръчки