8

Анонимен

преди 1 година

То и потребителите сме си виновни. В работата имаме машина за вода. На ден 4-5 пъти си сипвам,пия и хвърлям. И така за 20 работни дни 100 чашки в кофата. Преди 2 седмици се реших да си занеса една порцеланова чаша. И честно казано се чувствам все едно съм направил добро дело като не прахосвам пластасови чаши. Понякога и малките действия са важни.

7

МНЕНИЕ

преди 1 година

Регулацията на Пластмасата на ЕС беше Мафиотска - Задължително да си плащаш пари за Кутия или Торба в Магазина - те се начисляват автоматично в Сметката . Забрана на Стъклени Бутилки за многократна Употреба .Забрана за Консерви Пастети , Сирена и месо да се слагат в Метални Кутии .

6

Анонимен

преди 1 година

Редно е онези с вмирисаните на леш щандове във фантасмагорико и насипните буламачи,да искат по 40 се стотинки за пластмасова кутийка,дори и да не я ползваш, ей тъй, щом си влязъл трябва да платиш поне левче,за нищо.

5

Анонимен

преди 1 година

Политиката на ЕС ме кара да страдам както и понижи качеството ми на живот, не мисля, че съм заслужил това след толкова години, заради тях изпитвам болка и страдание и вече станаха просто смешни и алчните им печалбарски стъпки прикрити под екологични норми и загриженост вече излизат наяве.

4

Зеленоидите

преди 1 година

са за психодиспансера! Реват за глобално затопляне,замърсяване и пр. В същото време най-силно замърсяващата държава в цял свят - ФАЩ (кравария) не спазва никакви ограничения,но налага санкции на останалите,щото така е демократично и екологично!

3

ЗЕЛЕН

преди 1 година

СО2 емисиите също растат. Мерките са с нищожен ефект засега, въпреки отделените трилиони за ВЕИ.

2

Емо

преди 1 година

Голяма работа! Те младите вече мутират и се научават да ядат пластмаса.

1

Край

преди 1 година

зад това стой капитализма. това е майката на лъскавата опаковка.