34

Unknown

преди 1 година

А какво стана с самолетчетата които бяха закупени а ?Или по-добре да ремонтираме 40г. хвърчила и да хвърляме още пари на вятъра ..

33

Калин

преди 1 година

НА България и е нужно или само ПВО или нищо. Необходимостта от армия също отпада защото армия с по малка численост от 300 000 е неспособна на нищо. Или трябва сериозна инвестиция или по добре да не се харчат пари за нещо от което ползата е нулева. Във военно отношение сега не може да се противопоставим на никой от съседите около нас. Всички са по-силни . Преди с 400 самолета , подводници, кораби , танкове, бтр и т.н. бяхме сила, Сега с 30 -40 самолета само за подигравки ставаме.

32

Анонимен

преди 1 година

Дай на Киро Тьпото и на ДБилите да си оправят кашата.

31

Виенски марш

преди 1 година

Така е ,когато имаме неспособен президент с ,,юмрук", но правителствата ,които си избира са същите,като него. Това е др. Радев.

30

Анонимен

преди 1 година

Ами ще търсите, след като простите ви кратуни отрязаха наличните опции.

29

Анонимен

преди 1 година

На България не и трябват изтребители, родното небе се пази от качествено наземно ПВО, което ще струва пъти по-евтино от Ф-16, МиГ-29,Су-25 взети заедно.

28

Пилот

преди 1 година

Защо търсите,бе, Стоянов? Я колко гаражи има с "майстори" в тях ! Ще ги ремонтират така, че после ще изглеждат и ще летят като "Ф 16".

27

До "XXX"

преди 1 година

Ъхъ! Имахме 220 изтребителя , а днес имаме 240 "изтребителя" в Народното събрание, които изтребват 6 милиона българи!

26

Механик

преди 1 година

Ами, обади се на кремълското джудже, бе, Стоянов. Нали и без това си приказвате всеки ден с него . Е, не си приказвате , а само казвате "Да ,товарищ Путин!" Поне веднъж кажи, че искаш да ти свършат някаква работа! Стига слугинаж, другаре!

25

ххх

преди 1 година

А преди 10-ти ноември имахме 220 (двеста и двадесет) изстребителя!

24

Анонимен

преди 1 година

някъде там между люлин и ботевград

23

Стоян Димитров

преди 1 година

Русия?

22

Анонимен

преди 1 година

МО ателие под наем

21

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

А кой ще ни опази от тези, които ни пазят?

20

Факт

преди 1 година

САЩ се мотаят с доставката на Ф16.

19

Един

преди 1 година

Те самолетите от ФАЩ няма да дойдат ама ето,човека казва,че летища за тях правели!Като ония едновремешните хора в платото Наска дето преди хиляди години направили летища във вид на паяци,птици и др. в очакване да кацнат извънземните!

18

Чудно

преди 1 година

За някой зблуден пилот дето се е загубил със Сесната, все военните изтребители ли вдигат във въздуха? Ако е така, това ми се вижда голямо разхищение на ресурси.

17

Зозо

преди 1 година

Руският скрап МиГ-29 има още 3 месеца ресурс, това е положението. После да ги дават на Украйна и да се отърваваме окончателно от тях.

16

МИСЛЕЩА

преди 1 година

СРАМОТА!!! Европейска България, от толкова години в НАТО и да молим други да ни охраняват небето?! Какъв "напредък и просперитет" само за последните 30 години "демокрация"!

15

sdg

преди 1 година

Дайте ги на украинците бе, отпадъци смотани!!! СКоро тези мИг 29 ще стават само за сметището!!! Малоу.мници комунделски сте и това е!!! Заменете ги дето се вика за нещо, но ги дайте на укрите да ги ползват срещу руските каторжници!!!