57

Дюнера?

преди 1 година

Дюнера е арабско ястия, не турско...

56

Анонимен

преди 1 година

До 63 Говори в единствено число, моля. Това , че ти си с ориенталско-оркски манталитет, не значи че и ние сме.

55

Анонимен

преди 1 година

До 60Покани си ги у вас. Барем зачене жена ти най-накрая.

54

до 62

преди 1 година

Е и, ние и сега ядем баклава, гледаме турски сериали и слушаме чалга, каква ще е разликата? Културно сме почти напълно еднакви, само религията ни е различна.

53

Анонимен

преди 1 година

"Съвсем без ирония и шега защо не поканим част от тях да живеят тук?" - Защото след 10-15 години ще искат Бг да е турска провинция. Затова.

52

Анонимен

преди 1 година

Не се радвайте на чуждото нещастие, защото при нашето строителство последните години и всички "ремонти" с бутане на стени, затваряне на тераси и други "подобрения" и разширения, даже и по-леки трусове са ни достатъчни за лоши последствия.

51

Анонимен

преди 1 година

Ние имаме нужда от хора, а те от стабилна земя. Бургаско и Видинско са доста слабо земетръсни. Съвсем без ирония и шега защо не поканим част от тях да живеят тук? Може да обичат маанета и ориенталщината, но са трудолюбиви, за разлика от шведите. А видинско е обезкървен район пълен със шведи, въпреки, че е най-близо до Западна и Централна Европа! Реално Русе би трябвало да ни е столица - град в равнина, близо до Европа и на пълноводна река!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44 Не дърпай Дявола за опашката, че не знаеш какъв Бумеранг може да ти се върне.

49

Анонимен

преди 1 година

Турция е генетически доста разнообразна, ех какви светлооки туркини има, дори у нас туркинчетата са по-руси от българките, вторите мязат на "шведки" от махлата вече.

48

Анонимен

преди 1 година

До 55 Не, не и не. Моля те, спри да съдиш другите по себе си. Но иначе за последното съм съгласен- най лошите ни културни черти са наследство от османско време и трябва да се стараем да се отървем от тях.

47

до 52

преди 1 година

Мен в Чехия и Словакия никой не ме е мразил, а те не са дори православни, а са католици. Виж руснаците и сърбите наистина се държат гадно. Иначе си прав, че от всички съседи те са доста добронамерени, но изпускаш румънците. И те са такива. Иначе сърбите и гърците е ясно, че ни мразят.

46

Анонимен

преди 1 година

"Вика "противната им култура". :)))) Тя културата им 100 пъти по-добра от българската." - И каква култура имат турците? Дюнери и турски сериали? хахаха ... Ние имаме повече измислени хора (множествено на хоро - танц, а не хора от човек) отколкото са общо годините откак Турция има някаква култура изобщо... За песните няма какво да пиша. Българската култура е много богата. Друг е въпросът, че явно ти не я познаваш и си нямаш представа от нея.

45

до 51

преди 1 година

А чалга слушаш ли? По анцунг ходиш ли почти навсякъде? Баклава ядеш ли? Голяма част от нашата култура я имаме всъщност от Османско време. Факт, повечето ни кухня е от там, не от прабългарите.

44

Анонимен

преди 1 година

Вика "противната им култура". :)))) Тя културата им 100 пъти по-добра от българската.

43

Анонимен

преди 1 година

До 52 Дааа, с подривната си политика към нас чрез ДПС са тоолкова добронамерени. Най-добронамерено ни изсичат горите , най-добронамерено ни внасят канцерогенни плодове и зеленчуци, и най-вече ни вкарват в фантастичните си карти на неоосманката империя - все от добронамеренеост.

42

Анонимен

преди 1 година

Ние традиционно най-много мразим турците, а те са най-добронамерени от всички съседи, спрямо нас. Всчки братя православни славяни ни мразят в червата си. Замислете се

41

Анонимен

преди 1 година

До 50 Говори за себе си. Нито им гледам смотаните серияли, нито им ходя в курортите. Като цяло гледам да стоя възможно най далеч от противната им култура.

40

срам нямате ли?

преди 1 година

Не плюйте турците, всички гледате турски сериали и ходите на екскурзия в Истанбул и на пазар в Одрин. Даже в църквите съм чувал БГ бабичка да проклина, мерзък народ.

39

Анонимен

преди 1 година

Тук земетресения не стават, народът като го питаш за Пернишкото изока "Какво?! Не помня такова нещо!" А беше само преди 11-тина години.Най-простите народи в Европа са все на Балканите явно.

38

Гадняр

преди 1 година

Жилищните сгради строени в България между 1995 - 2005 са с много лошо качество и земетръсна устойчивост. Не купувайте такива, ако търсите жилище за семейството си.