65

Османи

преди 1 година

Браво Кире пак ше гласуъвам за тебе!

64

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не разбирам за какво говори Яворов. Той македонец ли е бил? Разяснете моля!

63

ЕдинОтЗапада

преди 1 година

80 объркал си се и то много. На запад има само политкоректност... ако не си политкоректен няма работа, няма доходи. А некой да се застъпва за друг - това не съществува... Или си траеш и работиш докато има работа или си вън на социалки...

62

Анонимен

преди 1 година

Лесно е да си патриотар и да разпалваш страсти, а кога имаш в ръцети се управлението на държавата, да се криеш като мишок и изплъзваш от отговорност. Защо е взе властта, че да установиш добросъседски отношения с Македония, за да бъдем братя, а не безсмислени врагове?

61

Анонимен

преди 1 година

Бай Иване, ти какво се правиш, чежте интересува Македония, като води политическа агитация срещу тези, които ще ви отвеят на изборите!?

60

Анонимен

преди 1 година

Мумията се завръща......Единственият начин да се отървем от партиите на ГЕРБ и ДПС е да ги изхвърлим от политиката....Радев е доказан предател и играч с мутрите....Толкова ли е сложно?

59

Бай Иван 2

преди 1 година

Хора не се забуждавайте !Държът се така щото виждат какъв батак е в нашатадържава,Корупция ,кражби и своеволия.Няма законност ,който е на влсат си разиграва коня.Що не се зъбят на Турция и Гърция? Даже на Албания дето е готова да им вземе половина държава? Щото ние сме карикатура на държаваЗА 12 години управление на герп стигнахме до тук.

58

Бай Иван 2

преди 1 година

До Анонимен: Ко каза ко? Кога ?

57

Бай Иван 2

преди 1 година

Славчо,ти сега в ролята на какъв се изказваш? Народът /суверенът/ те направи първа политическа сила ,нещо което дори и ти не си очаквал,нали? И ти какво направи ? Ако имаше поне малко достойнство ,щеше да си траеш и да харчиш милионите надето ти платиха да свалиш правтелството.Аха или казваш то в цената влизаше и последствени детсвия,оплювния!

56

Анонимен

преди 1 година

А можехме да изпратим македонец в космоса, ако бяхме избрали за премиер Никиту Василев, Пацо Шнорхела, Барбадоския Адвокат или някой друг покемон от Шоуто на Слави

55

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Налагат Вето за ЕС - После Отиват да се Наядат и да Пият Безплатно в Македония- И Като ги Посрещнаха с дебели дрянови тояги - Ореваха Света...........Не Ви Ли е Срам бе Ганююю........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

54

Анонимен

преди 1 година

2 основни причини ВИЖДАМ ЗА НЕУВАЖИТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ от РСМ към БЪЛГАРИЯ: 1. ОПИТИТЕ на ТРЕТИ ДЪРЖАВИ да РАЗДУХВАТ КОНФЛИКТИ на БАЛКАНИТЕ и 2. НЕУВАЖИТЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ на БЪЛГАРИТЕ ПОМЕЖДУ ИМ И КЪМ БЕЗЦЕННАТА НИ СТРАНА ! АКО СЕ УВАЖАВАХМЕ, НЯМАШЕ ДА СИ ПРЕЧИМ И ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ЕМИГРИРАНЕ БЕЗ ВОЙНА НА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ! НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ РАЗГРАБВАТ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ ! КОЙТО НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ, НИКОЙ НЕ ГО УВАЖАВА !

53

Лъжепатриот е Славчо

преди 1 година

Славуца, най велик е на диванчето пред телевизора съд силата на злостния език. Хитростта като по богата винаги е взимала връх над невинността.

52

Анонимен

преди 1 година

Тези безумия срещу българите да почетат български революционер родом от Македония е от панически страх,заплаха за македонизма!Да не се натрапва българския произход на Делчев и българския принос на цялото революционно движение на ВМОРО.А жертвите чии са,те македонци ли са или българи,тяхната памет?Страх от историческата истина.Мицковски и той си окичил кабинета със снимки на български революционери,само че им сменил произхода.Тази наглост докога?

51

Филип Две

преди 1 година

Наденицата ке умрем за нея

50

До 60

преди 1 година

Министърката на Слави беше изолирана от Просто Кир и соросната му съветничка Весела Чернева,защото е било обещано кирчо пришълеца извънземния да свърши тая работа.Е надявал се е и на лични облаги евентуално да влезе в европейската партия на Макрон след евроизборите,или друго по солидно,но за франсе и лоялност е спорно.То добре ,че дипломатите ни все пак успяха да надделеят,предложението е добро,освен историческите проблеми които ще тлеят

49

Щирлиц

преди 1 година

Дежурният осведомител,създаден в угода на онези,които сътвориха прехода.Не си струва четенето.

48

Анонимен

преди 1 година

Къ'в е тоя на снимката бре?! Прилича на герой от филм на ужасите..

47

До 60

преди 1 година

Ветото е паднало под условие,те не са започнали преговори.Скринига се контролира от ЕС.И какво щяхме да постигнем двустранно,пак да интриганстват зад гърба ни с лъжи.Това което се промени,което НС гласува е историята да е преговорния процес,но след това френския въспитаник Еди Рама който не искаше повече да отлага преговорите,обработи Макрон в комбина с Османи,историята ни да остане на двустранно ниво.Е айде оправете се на двустранно ниво с македонисти изплагиятствали нашата история?

46

Анонимен

преди 1 година

Славчо, какво плачеш като твоята министърка подготви и подписа падането на ветото