109

НЕ

преди 1 година

До АнонименБратле, истинския българин си проличава в трудните моменти, тия шматки щом сега са такава контра въобще не ни трябват, когато България пак ще бъде на върха.Даже напротив.

108

Анонимен

преди 1 година

33 години запазихме мира. Няма сега от нищото да стигнем до сериозен конфликт и то с най-близко стоящите до нас? Глупаво е и би било пагубно. А великите сили само това чакат и подстрекават.

107

Анонимен

преди 1 година

Не си играйте с огъня, че от едно нищо става играчка-плачка. За какво точно? Всичката Мара втасала, допълнителни територии тръгнала да си търси. Който се чувства българин да идва в България, паспорти на кило бяха раздавани на македонци. Който се чувства македонец, да си стои в Македония. Граници ли ще прекрояваме сега, на гол тумбак чифте пищови.

106

Анонимен

преди 1 година

НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА ! ПЪРВО БЪЛГАРИЯ ДА ОЦЕНИ И ПАЗИ БЪЛГАРСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ, И КОГАТО СТАНЕ НАЙ БОГАТА НА БАЛКАНИТЕ, МНОЗИНА ЩЕ ИСКАТ ДА СА БЪЛГАРИ !

105

Анонимен

преди 1 година

Наследниците на 400000 българи прогонени от родните си места във Вардарска и Егейска Македония не са получили НИЩО за имотите на дедите си. Северноакедонците днес са наследници на изнасилени българки и сръбски насилници. Те не са българи, съжалявам, но не са ми драги.

104

Анонимен

преди 1 година

Фройд е казал, че двете неща, които характеризират човешкото, са труда и любовта. Когато българите се характеризират с омраза към ближния и мързел, това ни прави губещи и изчезващи. Македонците са като нас.

103

2 основни причини

преди 1 година

ВИЖДАМ ЗА НЕУВАЖИТЕЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ от РСМ към БЪЛГАРИЯ: 1. ОПИТИТЕ на ТРЕТИ ДЪРЖАВИ да РАЗДУХВАТ КОНФЛИКТИ на БАЛКАНИТЕ и 2. НЕУВАЖИТЕЛНОТО ОТНОШЕНИЕ на БЪЛГАРИТЕ ПОМЕЖДУ ИМ И КЪМ БЕЗЦЕННАТА НИ СТРАНА ! АКО СЕ УВАЖАВАХМЕ, НЯМАШЕ ДА СИ ПРЕЧИМ И ДА ПРЕДИЗВИКАМЕ ЕМИГРИРАНЕ БЕЗ ВОЙНА НА 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ ! НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛИМ ДА СЕ РАЗГРАБВАТ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ ! КОЙТО НЕ УВАЖАВА СЕБЕ СИ И ОКОЛНИТЕ, НИКОЙ НЕ ГО УВАЖАВА !

102

Алекс

преди 1 година

Гърците показаха как трябва да се действа с твърдоглавите макета.Толкова ли е трудно да направим същото?

101

Случаен минувач

преди 1 година

Крайно време е Николай Милков, ако е министър на място, да извика нашия посланик в Скопие да се прибере тука! Това е предупреждение за пълно скъсване на дипломатически отношения! Макар че те не се трогват особено и не разбират от намеци. Те от дипломация не разбират. Ново вето за тях, те категорично не са за Европа!

100

Анонимен

преди 1 година

много правителства са виновни, изоставиха българите там, бойко да си лапат властта, дано албанците имат решение, НАБЛЮДАТЕЛ99 е прав.

99

възмутен

преди 1 година

Това изявление е много меко! Стига сте унижавали народа, затворете тая граница и никаква помощ повече за провинция македония

98

Гадняр

преди 1 година

Ако чакате реакция от родните комунисти и ДС парвенюта, много сте сгрешили. Все пак техния вожд и учител другаря Георги Димитров ексхумира тленните останки на Георги Делчев и ги изпрати като подарък на сатрапа Тито. Останалата част от трагичната съдба на македонските българи я знаем.

97

Анонимен

преди 1 година

А в Благоевград само преди три месеца трима граждани на РСМ, сред които и депутат от парламента им (Димитар Апасиев) , отнеха чрез използването на сила движима вещ- флаш-памет от български гражданин под безразличните погледи на нашенските тyлyпи в униформа. Никой не беше арестуван. На тръгване скопската орда спря в покрайнините на града, свали и скъса демонстративно българското знаме от пътно съоръжение. Видеото го има качено в YouTube. Отново никой нищо не им направи.

96

Стамболов

преди 1 година

В отговор на пропагандната опорка от РСМ "Какво бил направил Гоце Делчев за нас, че сме кръстили на него един български град?"Така както нашите революционери Левски и Ботев посветиха и пожертваха живота си преди Руско-турската война за освобождението на всички поробени българи, така и нашият революционер Гоце Делчев посвети и пожертва живота си след Берлинския конгрес за освобождението на останалите поробени българи в Македония и Одринска Тракия.Затова признателният български народ е кръстил по един български град на всеки от тях -град Левски, Ботевград иград Гоце Делчев.

95

Наблюдател

преди 1 година

Нашите политици да не се бавят, а незабавно да организират среща с албанските управници за договаряне на бъдещата българо-албанска граница. Просръбската администрация и агентура които разиграват театъра "Северна Македония" е не повече от 50-70 хиляди човека (включително семействата им).

94

Реалист

преди 1 година

Проюгославската върхушка в Северна Македония се опитва да запази този опит за държава със зъби и нокти. Времето й обаче е преброено. Албанците скоро ще бъдат мнозинство, а българите ще вземат наши паспорти и ще си стегнат багажа към Западна Европа и България. Затова са тези неистови писъци и драми, че нямало българи там. Каквото и да се случи финала няма да бъде в полза на Сърбия.

93

Гост

преди 1 година

Цяла Европа се смее и ние се излагаме да гледат как двама дрипльовци се бият, станахме смешни на света покрай тая Вакедония, с която като че ли кой знае какво делим! Аз пък искам референдум с въпрос, който да изясни на колко хора им се иска конфликт с Македония и дали ги интересуват измишльотини, който някой разпалва между нас и македонците, само и само да се добере до властта. Копейка, стой си на вилата за стотици хиляди евра на морето и почивай малко, егоманиако с комплекси за месия.

92

Анонимен

преди 1 година

Ми, нали гласувахте за промяна, яжте сега яйцата на промяната!

91

Анонимен

преди 1 година

Какво е станало, че не разбрах. Но гледам цените в България скочили с 30 процента. Цената на яйцата минава 70 процента. В България има ли правителство?

90

ГЕРБ

преди 1 година

До Анонимен Пълна и безусловна подкрепа на Македония за членство в ЕС