161

Анонимен

преди 1 година

До Маке Абе тапет македония е област на България като Мизия и Тракия ,кой да ни кани в България бе

160

Анонимен

преди 1 година

за селтащината лек няма, за простотията няма, значи тези са отписани

159

Анонимен

преди 1 година

благодарете на болшевиките за тая омраза, тя да не е от днес... избивани са българи в тези земи, за да се сърбизира населението

158

Закривайте общата...

преди 1 година

...граница с РСМ, обявете един период за изтегляне на всички с БГ самосъзнание за една година и закривайте общата граница и пълна блокада на членството на РСМ за ЕС завинаги. Приключвайте с тези *** завинаги.

157

Анонимен

преди 1 година

Ами добре...щом ще си затваряме границите....айде да видим коя граница е по-важна? Северномакедонската за нас или Българската за тях.

156

ясно

преди 1 година

До Маке Сърбите ви каза пръднете а вие се пусрахте.Не ви ли е срам да нямате собствена политика а белград да ви казва какво пда правите.

155

.!.

преди 1 година

Днес не е имало българи на граничния пункт, така че не ме интересува. Копейките ги видяхме кой кой е .

154

Анонимен

преди 1 година

Това не са българиа, а копейкаджии.

153

Анонимен

преди 1 година

Да видите как се чувстват рускоговорящите във Украина. Както БЪЛГАРИТЕ във Македония. ТОРМОЗ. Плюйте сега.

152

НКК

преди 1 година

Напълно съгласен съм с 145. Анулираме 100 000-те български паспорта издадени от шкембе войводата и при повторните искове, даваме паспорти само на тези 1650 човека, които при пеброяването са се регистрирали - БЪЛГАРИ. Пеставаме да се занимаваме с РСМ смятаме я за вра***бна страна към нас със всички последствия за нас и тях. Все едно че не съществуват за нас.

151

Анонимен

преди 1 година

149 - как ще съм ги подкрепил като не гласувам. Ако на двама души им трябват 5 лева а аз не им дам подкрепям ли ги? - тая мантра че като не гласуваш подкрепя някой върви от "политиците"

150

бой по

преди 1 година

копейките братя макета!!!

149

Анонимен

преди 1 година

ОНИЕ И НИЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ. ИЗЛИЗА ЧЕ ДВАМА БРАТЯ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОДЕЛЯТ ЕДНА НЕВЕСТА. ВСЕКИ ВИКА МОЯ Е.

148

Анонимен

преди 1 година

като нямаме един смел политик който да удари по масата срещу действията на тия така ще е почти всеки ден провокаций и накрая само порицание някой ден ще убият някого заради тези мекушави и неадекватни действия от страна на БГот Европейския съюз ще има порицание както обикновеноте така действат освен ако не се орнася за гважданин на така нарезчените развити страни ние сами си го правим да сме втора ръка хора

147

Анонимен

преди 1 година

Те пребиват хората там преди още да са влезнали, само не знам кой нормален ще иска да ходи в тази клоака, трябва да връщат паспортите и а да не се пускат да работят и идват тука макетата, да си стоят във великата държава.

146

Анонимен

преди 1 година

Абе макетата що не си вземат Бойче мафиото при тех като гледам са с еднакъв коефициент на интелигентност и си живеят в някакви техни тежки филми

145

toti

преди 1 година

Що изобщо не затворим тая граница и да се забрани на макетата да приближат до наште граници и да се оправят с Албанците...тия не заслужават и да им казвам здрасти !!!

144

!

преди 1 година

Нещо не разбирам...Ние ли сме страна от Европейския съюз или Македония....Те си правят буквално квото си искат с нас и в Европейския парламент ни се подиграват. Нали сме страна член на тая ***...За къв Х.Й изобщо сме в тази общност, като само се гаврят с нас...И някак в случая ние сме агресорите....напомня ми на нещо друго

143

Анонимен

преди 1 година

Защо не чуваме коментари от Просто Киро и солтааците му от ДБ? Нали те махнаха ветото?

142

Анонимен

преди 1 година

Е те така се прави! Стигнаха до приемане в ЕС, уж се съгласиха с всичко и сега какво стана! Уж ЕС щяха да съдействат за добросъседски отношения!, да ама не, отношенията станаха още по лоши! Е ПП се престараха в послушанието към ЕС и сега какво, умразата и ненавист към Бг, е браво!