121

Боби

преди 1 година

До Анонимен 130 - Браво прекрасно изложение. Само едно да попитам виждал ли си снимки на въпросното нещо? един ФАР 1х1м който се върти със скорост до 30 оборота в минута. Радио локационния източник практически е ТОЧКОВ и е с голям интензитет. РФ подобен радар има антена с площ няколко стотин метра(пак с технология ФАР) но самата антена е железария ХАРМ я засипва с осколки а тя продължава да работи. Франсето х-31 като попадне в радара си отива и основата(камион и генератор) ТРЯБВА ДА РАБОТИ ПОСТО

120

Ха ха ха

преди 1 година

Как ще си върнеш нещо, което не е твое. Крим е руски и такъв ще си остане.

119

Анонимен

преди 1 година

"САЩ: Малко вероятно е скоро Украйна да си върне Крим" ------- стига бе! Не думай! Каква е тази дилна ръска пропаганда?!?!?! Зеленото наркоманче каза, че на есен са пред масква!

118

Анонимен

преди 1 година

много по-вероятно е Русия да си върне Украйна

117

Боби

преди 1 година

До АнонимеН Излезе статистиката за 2022 за РФ - Спад на БВП(в рубли) 2.1% увеличаване на промишленото производство с 0.5% Нови рекорди за произведена електроенергия, построени нови и капитални пътища а също и вкарани в експлоатация жилища. И това при наложени 11000+ санкции... освен това ВПК е практически вкаран в режим подготовка за война(все още не са на режим 7/24) САЩ казаха че произвеждат по 12 Абрамса и ще ги увеличат до 24 годишно до 6 месеца РФ пуска поне 100 танка месечно Т-90 и Т-72Б3

116

Анонимен

преди 1 година

GM200 адресира цялостен панел от писти, вариращи от ниски, бавни, малки до високо маневриращи стелт цели. Може също да открива изскачащи хеликоптери.GM200 осигурява превъзходна производителност само с два прости режима на работа, които могат да се превключват, без да се нарушава въздушната картина, показвана на операторитеGM200 има вграден захранващ блок за поддържане на 24-часова автономна работа С повече от 60 бройки, продадени по целия свят, GM200 сега работят в различни оперативни театри, изправени пред заплахи от 21-ви век при екстремни климатични условия

115

Боби

преди 1 година

До Анонимен Прекрасно МЕМУРАНДУМ - Помните ли предишния МЕМУРАНДУМ който беше подписан от САЩ, РФ, Украйна и още други какво стана с него? Ъкрайна няма ядрени оръжия(Слава Богу). А GM200(обсег 250км) е леко стара технология нека да кажем че Х-31ПД(основна антирадарна ракета на РФ) има обсег 260км Вероятно Радара ще види ракетата летяща с 3600+км/ч към него но време за преместване 15мин е многократно по-голямо време от времето на полет на ракетата... А кой ще го управлява?

114

българина

преди 1 година

мнооого по вероятно е сащ да им се срине долара, най фалшивата валута на света, вече децата знаят това. За рожденния си ден искат долари, ама от новонапечатаните

113

Шефа

преди 1 година

Не че е малко вероятно , а е изключено Украйна с цялата подкрепа на НАТО да спре операцията по прочистване на Украйна от нацисти убиващи руснаците !Май не само Байдън е неадекватен в САЩ ,има и други с дименсии!

112

АнонимеН

преди 1 година

ПРИКАЗКИ НА ПАЗАРА!!!! КРИМ САМ ЩЕ ПОИСКА ДА СЕ ВЪРНЕ СЛЕД КАТО БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛИСТАН ОБЯВИ ФАЛИТ И КОМУНДЕЛИСТАН ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РАЗПАДА!

111

Анонимен

преди 1 година

Френския радар Ground Master 200 (GM200) се утвърди като многофункционален радар със среден обсег на избор по целия свят.

110

Анонимен

преди 1 година

Франция ще обучи повече от 6500 украински военнослужещи. Франция и Австралия ще произвеждат снаряди за Украйна. 4 хиляди 155 мм снаряди на месец и Ескалибур

109

Анонимен

преди 1 година

Украинският министър на отбраната Олексий Резников и френският му колега Себастиан Lecornu и представител на Thales Group подписаха меморандум за доставка на радари GM200 за украинските части за ПВО. Париж дарява още 12 гаубици Цезар.

108

Боби

преди 1 година

До Алекс Ти сводките от Ъкрайна четеш ли? Няколко ФАКТА: 1. В "Окупираните" от РФ територии няма Партизанско движение ама въобще. Има ДРГ и някой и друг предател! 2. Масово военни от ВСУ се предават на РФ особенно тези които са насилствено Мобилизирани(ако оцелеят достатъчно време за да имат шанс да се предадат) 3. Вагнер и РФ военни дълбаят по фортификациите(8 години леене на бетон) на ВСУ защото последите стрелят по граждански обекти в Донецк и части от ЛНР. 4. Въпрос на време е ВСУ да рухне..

107

не "скоро"

преди 1 година

а никога няма да вземете нещо което не е било ваше, нито Крим нито каквото и да е било, събудете се, стига сте бълнували, пак сте се предозирали.

106

Утилизация

преди 1 година

Два склада с боеприпаси на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) са унищожени от руски артилерийски удари в районите Херсон и Змиевка на Херсонска област, съобщи официалният представител на руското министерство на отбраната Игор Конашенков.

105

Анонимен

преди 1 година

До Адолф ПутлерСиреч си бос във военното дело, но умело и убедително използваш думичката "ако". Но акото мирише и нищо повеч. :))) Не знам как си го помисли, че руснаците ще се приберат и нищо няма да направят срещу каквото и да е насочено срещу Крим. Не забравяй, че в Русия стои огромна и боеспособна армия с модерно въоръжение и огромен запасни ресурс!!! Засега показват доста малка част от наличното им и резултатът го виждаш - зиленския се моли на цял свят за оръжия, а скоро и за бойци.

104

Алекс

преди 1 година

Крим е трудна задача и по-добре изобщо да не опитват.Изритването на окупатора от Донбас е съвсем възможно.Това трябва да е задача номер 1 за Украйна.

103

Малко за политика

преди 1 година

"Мисля, че ще трябва да има малко натиск от нашето правителство и лидерите на НАТО към Зеленски за това как изглежда победата"? Има някакъв проблясък на здрав разум дори в Пентагона, но това не е достатъчно. Ако продължават да наливат пари и оръжия в Украйна войната няма да свърши скоро. Накрая все пак ще завърши, но едва когато руската армия пак стигне до Киев.

102

Стига глупости

преди 1 година

До Историк: Много ти работи въображението. Пробвай се във фентъзи жанра.