94

Реалист

преди 1 година

Я ? Новия Киро ! Браво на Юмручния

93

Много тъпи хора има

преди 1 година

Много ппррости хора има тук. Лева е вързан с ВАЛУТЕН БОРД за еврото, защото нищо не става от него. Ако лева беше самостоятелна валута, като швецарския франк, тая опорка да има логика, ама при липсата на реална икономика и задължителен валутен борд, да се говори за силен лев е абсурдно. Ако не приемем еврото и разкачим лева от валутния борд, такъв ще го ядем, по зле от 96г. Хипер инфлацията ще е по зле от Турция и Хондорас. Незнам кой тъъпак, вкарва тая просстотия за лева. Тия Руски опорки,марш!

92

Анонимен

преди 1 година

В България се взимат само неполезните за народа неща от Запада и не се прилагат положителните неща от там. Еврото искат да го въведат, защото в много западни държави било въведено. А почасовото заплащане кога ще се въведе в Бългрия, както е на Запад и да отпадне отживелицата мрз ?

91

Анонимен

преди 1 година

Като ви запукам петканови гълъби.. само на перушина ще станете! Кажете на вашия *** да нащначава академика, че ни писна от вашето представление! Клоуни.

90

Анонимен

преди 1 година

Ако България приеме еврото, неминуемо ще се случи това, което се е случило с АБСЬОЛЮТНО ВСИЧКИ държави преминали през този процес. Има интернет - четете. Отново инфлация, спекула, ще обеднеем още повече. Всички държави са го преживели това - Как си мислитее, че единствено на нас ще ни се размине??? Е няма да ни се размине. И за какъв козлодУй ни е това евро? Нали лева и без друго е вързан за него? Ще ни измъкнат и малкото останали стотинки в джоба - това е то.

89

Анонимен

преди 1 година

Като гледам списвачите из форума, зорът е да приемем рублата заради евтината водка.

88

Анонимен

преди 1 година

,Абе те и Хърватите станаха много силно . Инфлация на инфлация ужас безподобен . Аре и ти си от онези европейци които не ги интересува хората. Както каза твоя ортак бедните да го д****.

87

Натовеца

преди 1 година

Щом Харпарцунян с 100К минимум месечно приход ви казва ,че няма страшно от еврото ,къде е проблема бе ? Споко :)Арменеца ще ви лъже ли ?

86

Анонимен

преди 1 година

Харватска прие еврото преди месец.Резултат за месец 30% инфлация.

85

до Явор

преди 1 година

Явореее..., късно е чадо, умните и лудите патриоти напуснаха Бг, защото българина винаги гласува за предателите!

84

Явор Апостолов

преди 1 година

Вече съм сигурен че ще съберем над 500К подписа, Възраждане ще има поне 50 депутата, след като спасим лева ще изгоним соpocuте, американските бази, ще си върнем златото от Лондонската Банка, ще си вземем обратно ТЕЦ 1 и 3, ще прекратим концесията с Дънди Прешъс за златото и започваме да пишем СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ НАЙ-НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Д А Ж И В Е Е Б Ъ Л Г А Р И Я

83

Анонимен

преди 1 година

Пак приказки от 1001 нощ как ЕС ще ни "оправи" живота и корупцията. Само еврото ни липсва, за да стане всичко наред.

82

Анонимен

преди 1 година

"Той изтъкна, че сред ползите за България от присъединяването към еврозоната са по-засиленото доверие в страната ни и засиленият контрол и надзор." Доверие май има и в Швеция и в Чехия. А Румъния не страда май, че го отлага. А за надзора - губене на независимост. А гушване на част от валутния резерв в ЕЦБ? И то ли е от голяма полза. А дружното изплащане на дългове в ЕС и то ли?

81

Анонимен

преди 1 година

"Пеканов припомни, че на 27 октомври 2022 г. парламентът е задължил служебния кабинет да ускори процеса на приемането на еврото с целева дата 1 януари 2024 г." И защо? Аргументи не се посочват.

80

Наханппърцумян

преди 1 година

Потъваме солидарни с еврото.

79

Анонимен

преди 1 година

Когато жълтопаветни планктони *** срещу нещо, знам, че то е правилното. Смятам да събера подписи от цялата рода.

78

Анонимен

преди 1 година

господарите имат сериозен проблем с българския народ - курулираните им марионетки вече ги разпознаваме още преди да ни ги цанят за спасители, ама и те евроатлантиците все синове и внуци на висшата номенклатура от БКП

77

Анонимен

преди 1 година

за такива като пеканов ако може какъвто и референдум да се забрани ще е най добре,демек народа няма думата че иначе не можем си правим далаверите няма да ни спускат парици от хамерика за България.такива като този плазмодии трябва да висят с главата надолу на любимите им жълти павета и де кой мине да ги подритва, а иначе един ферман с лъжи изприказва

76

Анонимен

преди 1 година

Когато инфлацията скочи, както в Хърватия, партиите теб ли да изкарат напред да обясняваш какво точно стана? Избирателите ще обвинят тях, не някакъв студент.

75

Анонимен

преди 1 година

В Шенген са 27 държави , 7 не са приели еврото и няма да го приемат . Какво ни будалка този парашутист.