46

От еврото

преди 1 година

2008 г. България почти не усети кризата, защото не бяхме в еврозоната. На проектомонетите за "българско евро" вече е изобразен труПът на убитото лъвче под копитата на "конника на Апокалипсиса". Упорито се говори, че в завода за скакалци в Лозен са замесени депутатски интереси."Четем, жижели на Лозен искат оставката на министър депутат от ДБ". Стигаме до троВене яДрено гориво, пак гласувайте за ДБ, СДС, ГЕРБ, ПП, БСП, ДПС, БВ. Пак не гласувайте за малки партии! С 20% ви управляват анТибългари.

45

Анонимен

преди 1 година

От въвеждането на еврото...

44

Щерю

преди 1 година

Следващата финансова криза ще ни връхлети от Галактика "Водовъртежа"...

43

Аристител

преди 1 година

Откъде ще ви връхлети следващата криза? Отзад както винаги.

42

Анонимен

преди 1 година

де гол го свалиха американците - защото на времето натовари един кораб със зелени хартии и го закара на американците и рече - дайте златото - е те от тогава покритието на долара е американската армия и платените политици по света дето защитават американските интереси- и печатницата работи - ами задате си въпроса ком кого са астрономическите дългове на америка - ами към частните американски банки

41

Анонимен

преди 1 година

ами всички нормални хора го знаят - от печатницата в краваршингтон дето печата зелени книги

40

До 43

преди 1 година

Доларите покрити със злато? Ти сериозно ли?

39

Анонимен

преди 1 година

Няма пари, няма собственост, няма частен,...всъщност няма никакъв бизнес, това са забранени думи и няма да има кризи. Изгорете парите! Забранете джендер идеологията!

38

Анонимен

преди 1 година

След 2010 г. и фалита на САЩ дълговете им и на ЕС не бяха платени а се истеглиха 10 пъти повече и ьега трябва да се плащат скоро. Планини от нови дългове се трупат и няма как да да бъдат платени.

37

Анонимен

преди 1 година

Така е , когато за 1 квадрат тухли се дават хиляди евра .....

36

Анонимен

преди 1 година

Купувам само долари и Суис франкове. Това са единствените валути със златно покритие. Еврото го печатат като тапети

35

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Всичкото това се знае отдавна.Но не е само до знание,а и до действие.Капитализмът трябва да бъде удавен в собственната си кръвъ! Карл Маркс бе един пиптен и достиен евреин,който каза всичко,бидейки същият образован по велик начин от мъдрото равинство.Карл Маркс обясни Пътят.Не се сърахувайте да препрочетете и осмислите Добрият Карл Маркс.Капитализмът е трагедията на човечеството!

34

Анонимен

преди 1 година

На церемонията по откриването на Европейското първенство по фигурно пързаляне през 2023 г. в Еспоо, Финландия, транссексуалната Мина-Мария Антикайнен (бивш Марку-Пека Антикайнен) излезе на леда с демонстративно есенно представяне. Първите 20 секунди спортистката остана на кънки, но след това падна и не можеше да стане без подкрепа: Малко падане за транссексуален човек, но огромно за човечеството. t . me/simeonoffkss/14419

33

Ооо

преди 1 година

Написаното в статията се отнася за пазарите на ценни книжа.. искат да кажат, че времето на повсеместно покачване на борсовите индекси приключва и, че ако инвеститорите започнат да имат нужда от ликвидби средства - т.е пари - това ще бутне пазара надолу. Общо взето същото положение като с крипто валутите. Затова се чудят как да продължат да подхранват схема в която всичко поскъпва, с което всяка инвестиция изглежда като печалба, но казват че това вече е толкова раздуто, че ще се пръсне скоро.

32

ДАВОС ЗНАЯТ

преди 1 година

В ДАВОС знаят много добре откъде. Пландемия - ВОЙНА - цифрови валути, ДИГИТАЛНО РОБСТВО. Това следва

31

Анонимен

преди 1 година

До Zohan - А сега се готвят от 90те срещу Русия, и санкции, и демонизирани и какво ли не, и вече обедняват и студуват, и ядат насекоми, и не им се получава. Защо е това? Сащо не бутнат Русия както бутнаха СССР?

30

До 22

преди 1 година

Може да падне цената на златото само при условие на глобален катаклизъм или война при където да загине по голямата част от цивилизования свят. Тогава тогава количеството злато на човек от населението ще се увеличи и съответно покупателната му способност може да спадне. Но не е сигурно защото има много фактори които определят това. Може и да се запази стойността. Докато има живи хора на тоя свят не може да падне до нула. Докато при фиатните пари това може да се случи за 24 часа

29

Zohan

преди 1 година

До Анонимен. 28.Подготовката за събарянето на режима в СССР започва през 70те, като американци корумпират известна част от съветския елит с пари в швейцарски банки (срещу евтин петрол). Та този елит се консолидира около Андропов, чието протеже е Горбачов. Това е.

28

Пачки за Украйна

преди 1 година

Това вече не е криза, това е катастрофа и не може да се компенсира дори с война, защото Русия и Китай ще отвърнат на икономическите санкции с реципрочни военни действия, ако интересите им бъдат нарушени.

27

До 28

преди 1 година

Със сигурност нарушиха две от Божите заповеди: "Не кради" и " Не убивай".