91

Анонимен

преди 1 година

НАТО нема ли да достави на зеления наркоман електрически танкове със слънчеви панели, да спасим планетата такова, климатичните промени ако температурата се повиши с 1,2 градуса планетата горката ще издъхне, хем планетата ще спасим, хем Украйна от руските зверове.

90

Анонимен

преди 1 година

Я виж в сащ как е правосъдието и после пиши за русия. Чврните вилнеят на поразия

89

Това никъде го няма

преди 1 година

Запитайте се каква е тази "велика" страна Русия в която някакъв частник вади от затворите престъпници и ги наема на работа. Къде е правосъдието, полицията и управлението на държавните затвори за да го оставят да върши това? Нещо повече. След 6 месеца този човек пуска затворниците на свобода. Къде са адвокатите, прокурорите и съдиите (осъдили тези затворници) които си затварят очите пред това безобразно своеволие което ги обезличава? Преди да ми пишете минус помислете за какъво става въпрос.

88

Анонимен

преди 1 година

Ще загубят тези които са готови да убиват за каузата си. Ще спечелят тези които са готови да умрат за нея

87

Анонимен

преди 1 година

Всичките ми приятели русофили се отрекоха от Путин и от Русия и стананаха евроатлантици.

86

Анонимен

преди 1 година

Май ти си този в паралелния свят

85

Анонимен

преди 1 година

Емил Димитров има една песен за едно чукче

84

Анонимен

преди 1 година

ЕС минава на възобновяеми енергийни източниц от слънчеви панели и вятърни електроцентрали и на росоурс-фрий икономика с ресурси от 3D принтери, но Путин и Руснаците си живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че ЕС е зависим от Русия.

83

АнонимеН

преди 1 година

ФАЛШИВИЯ ПУТИН УМРЯ ПРЕЗ ЯНУАРИ 2023-ТА ГОДИНА!!! ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ САНКЦИИ ЩЕ ИМА ЗА КОМУНДЕЛИСТАН!! СЛЕД СМЪРТТА НА ФАЛШИВИЯ ПУТЪН ВЕЧЕ ВОЙНАТА НЕ Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ А РАЗГРАБВАНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ОТ РЕЖИМА КОЙТО ИЗТОЧВА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ЗАЩОТО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО , ЧЕ ФАЛИТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА Е НЕИЗБЕЖЕН ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА В КОМУНДЕЛИСТАН! И РЕЖИМА СЕ Е ОРИЕНТИРАЛ ДА БЯГА В ДУБАЙ РАЯ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!

82

Анонимен

преди 1 година

Загубите на руснаците в тази война са аматьорски цифри в сравнение с предишните. Отворете си учебниците и вижте. Народ който е готов да умре не може да бъде победен току-така. В същите учебници по история вижте какво са причинили японците на американците преди атомните бомби. А американците най-обичат да се въоражават, но не обичат да умират.

81

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби 300 000 в Украйна, финансовата и система е на командно дишане, икономиката рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на рекетите да воюват в Украйна, но Путин и руснаците живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да победи модерната украинска армия.

80

АнонимеН

преди 1 година

ХЛЕБАРКОЖИН: ХЛЕБАРКОЖИН: ДЖОБОВЕТЕ МИ СА ПЪЛНИ ПЪЛНИ ПЪЛНИ С ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИ И ТО НЕ ОТ ПРОГНИЛИТЕ РУБИЛИИИИИИИИ! САМО ДА ПОЧНЕ ДА ПАДА РЕЖИМА И ВЕДНАГА, ЧЕ БЕГАМ В ДУБАЙ ПРИ КАДИРОВ И ДРУГИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!

79

Анонимен

преди 1 година

Голям трън в петата се оказа"Вагнер"а никой не казва нищо за американските ЧВК или френския легион.

78

Анонимен

преди 1 година

Русия и Украйна си живееха много добре в СССР докато не се намеси НАТО и ги настрои да се бият.

77

Ехаа

преди 1 година

Родният кравофил, луда крава пак го хвана, мучи да го опрашат, ес гинеколожка има, бик, обаче няма.

76

Анонимен

преди 1 година

Поне веднъж ще напишете ли нещо достоверно по темата за тази псевдо войничка?

75

ВЪЗРАЖДАНЕ+БСП(БКП)

преди 1 година

ДА НЯМАТЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ПУТЕЕН СТАЛЕЕН И ЛЕНЕЕН УРААААААААААААААААААААА / ХЛЕБАРКОЖИН Е САМО СЛУГА

74

Анонимен

преди 1 година

Ако не се бият със Зеленски НАТО ще завземат черно море и газа. НАТО не се бият а ползват Зеленски.

73

Анонимен

преди 1 година

Едно и също интервю цял месец се преразказва. Добре, така да е, но не се пуска едно интервю цял месец. Обратното означава липса на всякаква информация. И друго, това е война. Тя затова е лошо нещо. Същото се прави във всички държави в един военен конфликт. Няма светци при война. Хората, които воюват вече не са хора. Убиват! Каузата значение нама. Убиецът е убиец.

72

Анонимен

преди 1 година

Вашингтонските троладжии са изпаднали в истерия. Пляскат си по 10 лайка за минута с VPN-a от отчаяние, че никой не им се връзва на глупостите. Жалка картинка :D