41

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАБЕ НЯМА НИЩО В УКРАЙНА , ОСВЕН ВЪГЛИЩА, НО ДОРИ И ДА ИМАШЕ ЕВЕНТУАЛНО, ТОВА Е СОБСТВЕНОСТ НА УКРАИНЦИТЕ, А НЕ НА НЯКАКВИ ОТ НА МАЙНАТА СИ! НАЛИ И УКРАИНЦИТЕ И МЕСТНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХРАНВАТ ОТ НЕЩО, ОТКЪДЕ, АКО НЕ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ЗЕМЯ, ЗАЩОТО ДРУГО НЯМАТ?

40

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е КОЛОНИАЛЕН НАЧИН НА МИСЛЕНЕ - "РЕСУРСИ, ГРАБЕЖ, ЗАГРАБВАНЕ И КОНТРОЛИРАНЕ НА ЧУЖДИ ЗЕМИ" , ТОВА НЕ Е НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ УПРАВЛЯВА ДОБРЕ, НЕ Е , НЕ Е, НЕ Е, ТОВА ПО-СКОРО Е ВАРВАРСТВО, НИТО ПЪК СПОМАГА ЗА ПО-ДОБРИЯ И СПОКОЕН ЖИВОТ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ВИСОК СТАНДАРТ НА ЖИВОТ, ОБЛАГОТЕТЕЛСТВАТ СЕ САМО НЯКОЛКО ЧОВЕКА ЗА СМЕТКА НА ОСТАНАЛИТЕ И КАКВО ОТ ТОВА, А ЧЕСТО И ЗА СМЕТКА НА УНИЩОЖЕНА ПРИРОДА И КАКВО ОТ ТОВА?! ТОВА Е ОСТАРЯЛ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ "ДАЙ ДА ВЗЕМЕМ, А НЕ ДАЙ ДА СЪЗДАДЕМ"!

39

Анонимен

преди 1 година

Ако сащисаните са намесени, естествено че се очаква. Те ако не гръмнат някой за през деня, не считат че са живели.

38

Анонимен

преди 1 година

Неее ... Глупости! Литиий и кобалт бол има ... Хахаххахахахаххахаха

37

Анонимен

преди 1 година

Нас това не ни засяга. Дали ще си купуваме нужното от САЩ,Китай или Турция е все тая. Все ще си го купуваме. Пък дори да намерим и ние такива работи разни Боковци ще побързат да ги дадат срещу един рушвет на чужденците както направиха със златото. Междудругото там работата е толкова дебела,че чак хора като Сидеров,Шкембе войвода и други дето се кълняха,че ако влезнат във властта ще развалят този договор се уплашиха и спряха да говорят на тази тема. Даже Кирето и Трифонов си замълчаха.

36

Анонимен

преди 1 година

Тя войната вече започна! За какво мислите, че се бият в Украйна?!? За жени ли?

35

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна е и война за огромните резерви в страната на титан, рядък метал, използван във военната индустрия за производство на изтребители, танкове, ракети, самолети, пише Newsweek

34

Анонимен

преди 1 година

СпейсХ ще става и миньорска компания.

33

Всичко е в името

преди 1 година

редкоЗЕМНИ минерали. Те не са РЕДКИ Минерали, просто са редни на ЗЕМЯТА. Иначе си ги има в изобилие.

32

Анонимен

преди 1 година

По добре на Марс отколкото в тази *** наречена Земя.В крайна сметка след време доста българи ще предпочетат на Марс и ще отлетят с корабите на Мъск.Там ще бъде основана Велика Марсианска България.

31

Анонимен

преди 1 година

От 350 бойни машини на пехотата Puma само 150 са в експлоатация. Според декемврийски доклад на генералния инспектор на въоръжените сили Еберхард Цорн Бундесверът дори не разполага с достатъчно медицински аптечки.

30

Анонимен

преди 1 година

Германската армия е в най-плачевното си състояние от всякога заради помощта за Украйна Изданието The Economist цитира думите на командващия Бундесвера Алфонс Майс. След почти едногодишен конфликт в Украйна запасите от германски боеприпаси щяха да стигнат за няколко дни, а не за 30, както препоръчва НАТО. Радиооборудването, използвано от войските, е вече на 40 години, аналогово е, така че лесно се прихващат сигналите.

29

Анонимен

преди 1 година

Нещо сте се побъркали и само за войни говорите.Разкарайте се с вашите войни!По-добре такива болни да ги натоварим на кораба на Мъск и да ги пратим на Марс да си копат каквото им е кеф.След такива статии човек може да превърти ...

28

Анонимен

преди 1 година

Та тя си върви в момента .

27

Анонимен

преди 1 година

Тия редки минерали в над 80% се добиват в Китай. САЩ ги търгуват от там и Тайван. Малка част се добиват в Бразилия, Русия, Япония и в две-три държави в Европа. От тях освен мобилни апарати и друга техника се правят и оръжия. Е.....още ли ще си говорим за американска "демокрация" или е ясно защо САЩ иска да води война в Тайван срещу Китай. Ако в Тайван намаше от тези ресурси, на САЩ хич нямаше и да им пука. Справка геноцида в Руанда, когато САЩ и пръста си "демократичен" не мърдат, заради 500000

26

Хан Ф

преди 1 година

НЯма да има война за тези метали, защото много скоро идва нова индустриална революция. Да не говорим че редките метали абсолютно на изчерване вече са: никел, литий, фосфор и др. "основни" суровини заради смотаните батерии. Между другото най-големият глад в момента е за литий и тези държави, които имат най-много от него, ще спечелят в близко бъдеще. Ето ги топ 5: Австралия, Чили, Китай, Аржентина и Бразилия.

25

Анонимен

преди 1 година

Именно заради това Мъск иска да колонизира Марс.Дрън дрън че имало вода и можело да има живот там.Истината е че на Марс има много злато,сребро,уран и други ценни метали.Но най вече злато в огромни количества.

24

Анонимен

преди 1 година

Да, очаква се в Тайван много скоро.

23

Анонимен

преди 1 година

Русия има бол такива.

22

Анонимен

преди 1 година

Неграмотните преводачи и редактори да спрат с тия "редкоземни" глупости. Това се редки метали.