28

Анонимен

преди 1 година

Не изключвам и предварително наговаряне за извършване на размяната на бебета. Нещо като телефонните измами в малко по-различна форма.

27

Като

преди 1 година

Не могат да платят 12 хиляди, да поискат по-малко обезщетение. Или посредниците да платят таксата срещу по-висок хонорар, като са толкова сигурни, че ще спечелят делото.

26

Анонимен

преди 1 година

В България всичко е като в политиката , от 1989г. , та до днесКА . НЯМА ПРАВИЛА И МОРАЛ , ЛИПСА НА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЪРЖАВНОСТ И РАВНОПРАВИЕ ... КОРУПЦИЯ И БЕЗЗАКОНИЕ . Така пише и във всички доклади за България от ЕК на ЕС всяка година , само се сменя годината : "СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА , КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ , НА ВСИЧКИ НИВА'' ... И накрая: България най-бедна , най-болна , най-НЕГРАМОТНА и най-КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА !!!Какъв Шенген , какви 5 леА ?Законът позволява съд.

25

Анонимен

преди 1 година

Номерата съответстват ли на роднинската връзка? - Съответстват! Значи болничният екип е действал съвестно. Номера именно затова се слагат - да се сверяват при евентуална разсеяност или други случаи. Майките трябва да го разбират, поне виждат номер и на себе си. Това че майките са кьорррави, не значи, че трябва да бъдат позлатявани. Ако човек си изгуби документите, плаща изгубилият ги, а не МВР-то.

24

анонимен

преди 1 година

Не е ли най-важното на първо място, че си взехте собствените деца, а някакво обещетение ,естествено трябва да има за нервите,безсънието от тревоги, душевната болка И за назидание болницата да плати определена сума примерно за детската болница, друг път да внимават всичките

23

Анонимен

преди 1 година

До Аха... аЙдукатите са научили потърпевшите за каква сума иде дума ,. не знаете ли , че 300 000 е точната сума : !00 000 за ромката , 100 000 за аЙдуката , и 100 000 естествено и за СЪДИЯТАААА ..Какво се праИте че не знаете ?Същото е и за ОТЧУЖДАВАНЕТО НА ЗАМИ по новите магистрали ,..идват аЙдукатите при / например бай Петко/, и го научават да не се разписва за например 200 000 лева обещетение , а да образува ДЕЛО, и винаги го ПЕЧЕЛЯТ , от 200 000 лева ,на 3 млн. , като по 1 млн ., за съдията .

22

Аз

преди 1 година

Тази история ми изглежда така - имайки предвид изобретателността на етноса, специализиран в измамите, размяната на децата, "разкриването" й, претенциите към държавната институция за стотици хиляди левове обезщетение - всичко това ме навежда на мисълта за една много добра постановка, с цел парично облагодетелстване. Но никой не е водил разследване в тази посока. Няма размяна на бебетата - това е абсурдно; има размяна на опознавателните им знаци, с цел да се заблуди следствието.

21

Анонимен

преди 1 година

Това е най-гнусното,което може да ти се случи,така,че имат право на обезщетение без адвокати,а от парите за здрвно осигуряване.По 200 хиляди,за по едно апартаментче в Люлин.Не на Сан Стефано все пак....

20

Анонимен

преди 1 година

До баба мара... Маро , ако ти си потърпевшата , какво би сътворила ?

19

Анонимен

преди 1 година

До баба мара.. аМА мАРО : ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ , ПЛАТЕНО ЛИ Е , ИЛИ НЕ Е ,... ПО КОНСТИТУЦИЯ , И НА ПРАКТИКА ?

18

Каракочев

преди 1 година

Адвокатите точат лиги, ама май няма да им се отвори парашута.

17

Анонимен

преди 1 година

Защо болниците искат ПЛАТЕНО *** , да не говорим колко пъти трябва да плащаш и за КОНСУЛТАЦИИ по време на бременността ,... НАЛИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В Бг Е БЕЗПЛАТНО ... поне така ПИШЕ В КОНСТИТУЦИАТА ... , поне премахнете тази точка , за да не се излагаме пред ЕС ... Здравеопазването в Бе-Ге-тото , ДА Е ПЛАТЕНО .

16

Анонимен

преди 1 година

Двете "***" затова се офлянкваха толкова време и не си ги размениха. Обсъждали са с адвокатите парите, които могат да изтърмъчат. Все пак лесните пари са по- важни от бебетата им. Допълвам, че не съм фен на бг медиците.

15

баба мара

преди 1 година

никакви пари да отиват на съд

14

Анонимен

преди 1 година

Малко са , би трябвало над 1 млн. ... На фона на ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО , ДА ТОВА Е ПРЕ-СТЪ-ПЛЕ -НИЕ !Тук съм съгласен със ромката !

13

Анонимен

преди 1 година

Голямо, голямо, колко да е голямо това обезщетение. Няма да крадат цяла година и ще го платят без да усетят.

12

Майна

преди 1 година

АДВОКАТИТЕ ИСКАТ МНОООГО, ПОНЕ 50% ОТ СУМАТА.

11

Обективно

преди 1 година

МАЙКИТЕ СЪЩО СА ВИНОВНИ И ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОНЕ ПОРИЦАНИ ЗА ТОВА, ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ СА ПОГЛЕДНАЛИ НОМЕРАТА НА ГРИВНИТЕ, КОИТО СА БИЛИ ВЕРНИ!!! НЕВЕЖЕСТВОТО И БЕЗХАБЕРИЕТО НЕ Е САМО НА БОЛНИЦАТА. НИКАКВО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!!! Да не говорим, че едната Умишлено Не е съобщила за смяната на бебето й и трябва са бъде Съдена за отвличане на дете!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Само нещастия ще донесат тези искове на тези, които лакомят! Това въобще не показва грижа за децата или родителите, единствено ТЪЪЪЪЪппа алчност.

9

Анонимен

преди 1 година

Редно е майката, която е открила далаверата с размянада да получи поне двойно по-голямо обезщетение.Другата определено е знаела, да не кажем, че би трябвало и да бъде съдена, че не е съобщила, че са и дали бяло дете, вместо нейното черно!