213

Анонимен

преди 1 година

Проооостия Булгаристанец няма кой да спаси !!!!

212

Анонимен

преди 1 година

До Комуновирус - Ти си неефективен, след като ти трябват повече от 50 гр. черен хляб на ден! Га че ли си роден само за да ядеш, по-скоро - да ***. И за нищо друго?! С огелд идващия глад в световен мащаб в следващите година-три-пет - може да помислиш по тоя в-с! Щото първите, които тогава ще паднат са точно сегашните лапачи! Илиии имаш План Б - да ходиш да откопаваш ония сибирски изкопаеми, за които сам писа, че с пари няма да може да си купиш и коричка хлебец тогава

211

Жебок

преди 1 година

Не, няма да я спасят! Тя ще ги спаси!!! )))

210

Зайцев

преди 1 година

Давай Пyтин ,ПП продължавай погубването на Майка Русия

209

Китайците

преди 1 година

добре го отиграха с ковида и с провокацията на Пелоси в Тайван, но и на тях нервите им няма да издържат в някакъв момент, както на руснаците. За сега от всяка провокация Китай излиза по-силен, но дали китайските стратези ще се окажат по-добри от американските. Играта е по нови правила - конфликтите са по-скоро имиджови и жертвите са косвени. Атаката вече не е най-добрата форма на защита. По скоро трябва да се подхожда хитро. Руснаците се хвърлиха и стратегията и възможностите на САЩ изплуваха.

208

300хил с/у 20хил

преди 1 година

300 хиляди рускини са омъжени за български мъже. Срещу 20хил българки омъжени за руснаци. Русия се е превърнала в пазар за булки за по-заможни държави... Какво по-добро доказателство ,че в България се живее по-добре/

207

Единственото

преди 1 година

спасение за Русия и Китай е гражданска война в САЩ. Иначе стратезите на Щатите добре са се подготвили и рано или късно ще ги вкарат в конфликти и ще ги държат в изолация докато не се сготвят в собствен сос. Междувременно Америка ще изсмуче икономиките на съседните на конфликта държави, като Япония и Германия, а ни най малко няма да загуби ореола си на световен миротворец и борещ за демокрация и човешки права.

206

Анонимен

преди 1 година

А кой взриви газопроводите, разследването нещо зацикли.

205

Анонимен

преди 1 година

Преди 10 години същите глупости разправяха как китайците ограбвали Африка вместо колонизаторите и африконците вече се молели да се върнат старите грабители, че с китайците било мъка.... Тези спекулации са верни донякъде, но само донякъде.

204

Калеко Алеко

преди 1 година

До Политолог до калеко ... Европа не е вкопана в окопа си империя, европейската икономика е отворена към света и може да изнася фирми където си иска, както и да внася отвсякъде ... зависимостта от путинова раша и последствията от кремълския терористичен режим бяха бомба със закъснител, която цъкаше над главите ни и беше крайно време путинова раша да бъде поставена на мястото си, дори и с известни ограничения за гражданите на Европа, в борбата си със злото всяко поколене трябва да даде своя дан..

203

Последният попиканец

преди 1 година

Колкото и да се присмивате на България колко била зле , Русия никога няма да постигне жизнения ни стандарт.Два пъти сме по-добре.

202

Колев

преди 1 година

Какво ни интересуват тези държави да правят каквото си искат някой запреритвал да отива там,май тяхните граждани,подсмърчат по нашите граници най вече руснаци,уж рая на земята бил там ,а все гледат да си купят някоя недвижимост тук ,на Поморие му викат малката Москва

201

Политолог до калеко

преди 1 година

30 процента от европейските фирми вече се преместиха в щатите. И африканците няма да искат да идват тук.

200

Анонимен

преди 1 година

Иранските заводи за дронове и ракети леко изгоряха през почивните дни , мяй няма да можете да си пазарите шахеди вече а ?

199

Комуновирус

преди 1 година

Русия била велика страна,имала всички изкопаеми. Само скоро ще преминат на 50 гр черен хляб на денонощие като дажба. Ще си спомнят Ленинград.

198

Мата на Хари

преди 1 година

Не знам какво повтаряте само "еврогейове" като навобранците в руската армия ги изнасилват чеченските главорези.

197

Сепуко

преди 1 година

До Политолог....Си правят по други географски ширини,а ти си толкова "политолог",колкото и разбираш в дълбочина от "сепуко"!

196

Анонимен

преди 1 година

Не знам колко купуват и на каква цена, но буфера предвиден за "специалната операция" и чаканите санкции след нея, започна бързо да се топи. Когато свърши, идва фалита, а фалирала държава едва ли ще може да води успешна война.

195

Анонимен

преди 1 година

пак материалче за тоалетна хартия - по няколко всеки ден като сте такива демократи защо затваряте руските канали - да се чуе и противно мнение- нали това беше лайтмотива на демокрацията 89 година - може да не си съгласен с мнението ми но трябва да се чуе - май беше само за тогава

194

Калеко Алеко

преди 1 година

До Политолог ... не знам какво сепуко си прави ЕС, за кратко време се преориентира и смени доставчиците, еврото се стабилизира и пак вдигна курса си спрямо долара, европейската икономика работи, а германците не умират от студ, както пророкуваха тукашните путинисти...студът мори рашистанските окупатори в окопите, а сепукото си го направи кремълският военнопрестъпник...една продължителна война с Украйна само ще влоши още позициите на кремълските сатрапи, както във външен план така и във вътрешен