208

преди 15 години

202. - 14:53 - ПринцоветеОт: ДжиджиПринц Кирил е много секси......ДЖИДЖИ- ТИ ПРОСТО СИ ЕДНА КУХА ЛЕЙКА

207

преди 15 години

и много моля да не триете мненията.......всеки има право на мнение..каквото и да е то...

206

преди 15 години

КримиНАЧАЛО КримиЧетирима загинаха в катастрофите през денонощието17.08.2008 09:43Снимка: БГНЕС 27 тежки катастрофи са станали на територията на страната през изминалото денонощие, съобщиха от МВР. Загинали са четирима души, 28 са ранени.В столицата са регистрирани 75 леки и три тежки пътни инцидента. Четирима са ранени.---------------ТУК ДОРИ НЕ ЖЕЛАЕТЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ.ГОРЕ ДА СЕ ЧЕТЕ- ДНЕС БГ-ЗАЩОТО НЕ ИМ ИЗЛИЗА ЛИНКА

205

narcis

преди 15 години

Ръкопляскам на " дръжте се естествено" ...

204

микеле

преди 15 години

Княз? Принц? Цар? И журналистиката ни е чалгарска! България има само една княгиня - Райна Попгеоргиева от Панагюрище. На Кардам желая възстановяване, на Симеон - затвор, а на журналистите - етика.

203

№160

преди 15 години

До 166 - Аз не се срамувам, че съм българка, срамувам се от простовати и елементарни хора. Те си личат по начина на мислене.До 184 - Това е най-*** изказване, което срещнах днес.До 190 - Никой не те кара да ти пука, но можеш да бъдеш, човек а не животно.До 191 - Просто се разкарай от форума като ти е писнало!До Яшар - Искрено се надявам да не си българин!!!

202

Джиджи

преди 15 години

Принц Кирил е много секси........

201

преди 15 години

Ако тоя не устиска има още много.

200

o.STEFAN

преди 15 години

АМА ПРЕДСТАВА СИ НЕМА СИМЕОН КОЛКО Е ПРОКЪЛНАТ И АНАТЕМОСАН ..ДО 9-ТО КОЛЯНО . НЕЩАСТИЯ и МНОГО КРЪВ ЩЕ СЕ ЛЕЕ ОКОЛО НЕГО и РОДА МУ. ЩЕ ЗАПОМНИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ,ЧЕ НА ЦЪРКВИ , МАНАСТИРИ и СВЕЩЕНИЦИ НЕ СЕ ПОСЯГА...И КАТО ОТИДЕ ЗА ПРИЧАСТИЕ ДА ПИЕ СВОЕТО ОСЪЖДАНЕ , ОСЪЖДАНЕ ЗАРАДИ КЪРВАВИТЕ СИ РЪЦЕ и ДЕЛА...ЗАРАДИ КРЪВТА НА о.СТЕФАН от БАНСКО , кръвта на о.Николай Загорчин от РАЗЛОГ и ВСИЧКИ ПОСТРАДАЛИ СВЕЩЕНИЦИ и МОНАСИ от " цар " СИМЕОН II

199

сашо

преди 15 години

Всеки има право да харесва или не - царската фамилия, но да кълне и пожелава смърт на членовете на хора , които нямат нищо общо с положението в България е сбъркано.Чел съм много за царската фамилия. Знам , че саниториума за болни деца от беледробни заболявания е построен с пари на царица Йоана. Знам , чу българският лев е имал златно покритие по времето на цар Борис- бащата на Симеон.Знам , че същият този Борис не е пратил войски срещу Русия , затова е починал много тайствено.Знам , че София е била едно гнусно село преди идването на Фердинанд и той я прави столица.Построява дворец ,пуска трамвай ,открива зоологическата градина , в която има место за много полу-човеци.Какво друго искаш да ти кажа?Мене политиката не ме интересува, интересуват ме фактите. Кажи ми като толкова много четеш, кой големец след 1989 г е построил санаториум за деца. Виж пътищата ни. Ако не беше тодор Живков и пътища нямаше да имаме. Нищо не е направено за 20 г а разни топузи и селяни , които дори са нямали нивици за да се прехранват станаха милиардери.нека за тях да си говорим.Ако имаш комплекси , че не си от елитно семейство си е твой проблем, но ако някой се е родил в такова семейство и ти да му пожелаваш най- лошото само за това е много долно. Има родени благородници , но ими и такива които са благородни по дух. Ти не си от тях.Аз се убедих ,че по форумите се мотат само неудачниците и мързеливите. Много рядко може да се чете нещо разумно.В Европа няма такива простотии по форумите. АКО ИСКАШ ДА КАЖЕШ , КАЗВАЙ ГО ПО ПРИЛИЧЕН НАЧИН И ПРОДЪЛЖАВАШ НАТАТЪК. в БЪЛГАРСКИТЕ ФОРУМИ МОЖЕШ ДА ПРОЧЕШЕШ ТАКИВА НЕЩА , КОИТО СЕ ГОВОРЯТ И ПИШАТ САМО ПО ВЕРТЕПИТЕ НА ЗАПАДИЛИ В ПОРНОКОНОЛИТЕ. не сте ми интересни. Излизам и няма повече да си губя времето. Чао противници на Симеон.

198

sadf

преди 15 години

Не знам дали Яшар е излязъл от ТВУ,но си е прав човека.На мен ми писна от тази царска фамилия и тази катастрофа.По пътищата на България загуват също хора,но никой не им отделя толкова внимание,а тоя се блъска челно в дърво и айде всички медии го отразяват.Да се блъсне в дърво-значе е еваси шофьора,а и тая кола сигурно има 20 airback-a и тоя пак зле=>че е карал бързо=>да мре!Може би дървото е виновно,че не е направило път на синята кръв или не си пуснало аварийките,за да го види Кардамчо.Не знам кво толкова скърбите по това измислено царско семейство.

197

Anonimen

преди 15 години

и да е жив и здрав човекът. Какво е правил или не е правил баща му е друг въпрос. Той е религиозен, може да се запита защо Господ му праща това изпитание.

196

преди 15 години

SASKA,TINE SI ROMAN MAI! TAKIVA KATO TEBE IZOBSTO SA BEZGLASNI !!! PO STILA TI LI4I.NE KVALI FI CIRAI DRUGITE. TE ZNAIAT ZASTO PISAT PROTIV KOBURGITE.A TI SASO, VZEMI PORAZPITAI ZA ISTORIATA NA MANARHIATA SLED OSVOBOJDENIETO.A KARDAM, TOI DRUG PAT NIAMA DA PRAVI TAKA......

195

сашо

преди 15 години

Яшаре , не е необходимо да ти се прави снимка на мозъка. Вижда се , че нямаш мозъчни гънки. А дали имаш мозък е въпрос. Случайно да си излязал от ТВУ или друго подобно заведение?

194

Яшар

преди 15 години

Абе тоя Кардам още ле не умрял съвсем,за да си поръчам духовата музика.Баща му ни майката,за това ще игрем хоро в деня на смъртта му!ДА МУ ТЕЖИ ЗЕМЯТА!Бандитска фамилия!

193

chiva

преди 15 години

Такива неща е грозно човек дори да си ги помисля.Да не говорим за нещастието на един човек с такъв патос, че е адски глупаво. Но вижте има една стара ,много стара българска поговорка :"Лакомията влачи натемията". Това горе долу означава следното: Когато човек залакомее за пари,имот,власт природата възстановява нарушеното равновесие като му изпраща нещо лошо, нещо много лошо. Или както е казал пак народния мъдрец" Много добре не е на добре". Това е едно тетралектично и необяснимо явление. Но за съжаление е факт.

192

атака

преди 15 години

Абе нека се оправи човека. Това нещастие няма нищо общо с крадливата ръчичка на царчето.Преди всичко ние сме човеци и християни. Не намесвайте политиката. Тя няма място тук.

191

Станка Пенчева , ват

преди 15 години

ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА НЯКОЙ СИ КАРДАМ!ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С НЕГОПИСНА МИ!ПИСНА МИ!ПИСНА НИ!ПИСНА НИ!ПИСНА НИ !ДА УМИРА ПО-СКОРО,ЧЕ ДА НЕ НИ ТРАВМИРАТЕ С НЕГОВИТЕ ПРОБЛЕМИ!

190

преди 15 години

Незнам защо българската преса се занимава с това семейство. Единственото, което направи Симеончо бе да помогне за затъркването на България. На кой му пука този дали ще оживее или не. Да не би на някой в БГ да му зависи живота от това? Не! Та тоя и български незнаме!

189

преди 15 години

ееееееееесаше, ти ли си пък най- умния на света...я по-кротко с нарцисите!!!))