50

Анонимен

преди 1 година

Шами Басаев, жалка кукла на конци. Всевишния го прибра на руска ракета. Тези, които дърпаха конците, си останаха пред телевизора. Днес е същото.

49

Анонимен

преди 1 година

Шамилчо я се събуди бе пич.Кой има силата,за да изправи Путин пред съд,а в тия жилищни квартали няма отдавна хора.И като си се притеснил толкова,що украинците не изтеглят цивилните.А то било щото така се криели от страх,ей тъй да не ги обстрелват толкова много.

48

Шамил Басаев

преди 1 година

До АнонименНе четеш внимателно какво съм написал. "Силите зе специални операции на ВСУ"... . А те са неавсякъде . Също и партизаните.

47

Анонимен

преди 1 година

Украйна без САЩ е кръгла 0. Толкова за свободата, независимостта и храбрата украинска армия.

46

Анонимен

преди 1 година

До Шамил Басаев.Как обаче ще стигнеш до тях,за да ги плениш е въпроса или си мислиш,че тая артилерия стои на 500м от украинската армия и така ги стреля.Една артилерия стои на 15км от бойните действия и да стигнеш до нея е доста трудно.А първо трябва и да настъпваш,а не да се окопават в града.

45

Шамил Басаев

преди 1 година

До АнонименСтрелбата по жилищни квартали не е ли военно престъпление по същата тая конвенция ?За един приятел питам.....Ако има късмет , Путин го чака съдбата на Милошевич. Аз по скоро мисля , че го чака нещо много по печално , като последните минути на Кадафи , например...

44

Анонимен

преди 1 година

Заповедта да се убиват всички войници на врага без да се вземат пленници е ВОЕННА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по смисъла на Женевската конвенция. Не че законите важат за фашистките изpogи в Украйна, но все пак да отбележим поредното доказателство за военните престъпления на украинската фашистка хунта

43

noFreeman

преди 1 година

ох... какви боеве се водят бе, за пред хората по телевизиите... укритата нямат никаква защита по въздух... каква е тая война ами снимайте я на живо не само кадри от украинска страна дето всичко е нагласено... да, умират хора ама е съмнително да е от конфликта... и ако искат да завладеят руските мекерета украина какво само по земя се стрелят ами не пуснат новите изтребители да изпепелят всичко... щото е бутафория-те за това...

42

Анонимен

преди 1 година

До 48 Е да се,ама руснаците не са с Т-72,а западните"модерни" са последно модернизирани 86г.А има и друг проблем за немските танкове снарядите се произвеждали в Бразилия,щото Германия няма право да произвежда боеприпаси.

41

Анонимен

преди 1 година

Шамил Басаев, жалка кукла на конци, Всевишния го прибра с руска ракета.

40

Шамил Басаев

преди 1 година

Както съобщиха от Силите за Специални операции на ВСУ в специално изявление на руски език , считано от днес ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЗИМАТ В ПЛЕН РУСКИ АРТИЛЕРИСТИ И РАКЕТЧИЦИ заради непрекъснатите обстрели на жилищни квартали.Както се вика - ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИИТЕ !

39

Евроатлант

преди 1 година

Тагарев и Соломон Паси да ходят да помагат за отбраната на Бахмут с автомат в ръка! Нашите украински съюзници и партньори имат нужда от доброволци, а не от празни приказки!

38

Вилфагор

преди 1 година

Хич не ми дреме за *** както и на българския народ. Нека да ск гледаме нашата кошничка.

37

Софиянец

преди 1 година

Оставете Украйна! Кога руската армия ще превземе София, че и ние да останем без ток, без вода и без сгради. Тогава русожопите ще изпитат на гърба си съветската романтика, а гуссин Радев ще стане цар на всички българи.

36

Хахаха!!

преди 1 година

Поддържниците на укронацистите нещо много сте се активирали. Излезте поне малко от вмирисаните си стаи и подишайте чист въздух на Витоша, чудесно е днес. Искате, не искате Вовата ще ви отупа.

35

абе

преди 1 година

щом казват - водят се тежки боеве - значи украинците губят

34

Анонимен

преди 1 година

И Бахмут (Артьомовск) ли не е стратегически като Соледар, защо ревете за него? Имало тежки боеве и ситуацията била тежка според Зеленски. Ами вие украинците нали побеждавахте?

33

Хахаха!!

преди 1 година

Ами ще се водят, докато Вовата не отупа укронацистите.

32

Факт

преди 1 година

Руските и съюзни войски днес са завършили оперативното обкражение на Бахмут.

31

Анонимен

преди 1 година

Р*снаците са взели каквото им трябва