60

Анонимен

преди 1 година

А Ние освен Прокурор и прокуратура имаме и МВР и Омбуцман и на всички даваме високи заплати. А те спят. Някой няма ли да вземе да арестува Джамбаски или поне да покаже ,че си е заслужил заплатата?

59

Анонимен

преди 1 година

На мен ми е интересно защо Македонците не поискат от Българските власти да арестуват Джамбаски.

58

Анонимен

преди 1 година

Пп и ДБ ако вярвате наистина в Евро-Атлантизма питайте прокурора Гешев,защо не е направил нищо по случая заканата на Джамбаски към Пендаровски.Тя е закана за убийство.

57

Анонимен

преди 1 година

Абе Вие от ПП и ДБ се възползвайте политически поне!! Попитайте прокуратурата ,защо не се задействала пом случая Джамбаски и заканата му за убийстов на президент и защо като е близък човек на Бойко Борисов ,нищо не се прави? Това е голям скандал!!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Няма в друга държава ,някой да се закани с убийстово на друг човек и да е на свобода.В случая Джамбаски го направи публично,не се крие. Каква държава сме ние? Дали живеем като в Русия или сме част от ЕС и НАТО? При това се закани на президент, а не на жена си. Е той няма жена,но това не важно.Не е важна сексуалната му ориентация в свободния свят,но в затвора е предимство.

55

Анонимен

преди 1 година

Джамбаски се закани с убийство на Пендаровскк,а нашите институции се правят на ударени.

54

Анонимен

преди 1 година

Ако не арестувате Джабаски за заканата за убийство на Пендаровски ще покажете на хората ,че наистина има чадър на определени хора.Този чадър е от МВР и от прокуратурата. Ако вместо Джамбаски се беше заканил някой друг например от ДБ и ПП ,сега щеше да е в ареста и всички медиии щяхте да го излъчвате.Обаче понеже е приятел на Бойко,може. Да не говорим как ще възприемат това в ЕС.Мислите ли че няма сигнал за това в ЕС? Хайде прокурорче Гешев събуди се ,пий кафе и се обади на който трябва.

53

Анонимен

преди 1 година

Имаме ли Прокуратура и МВР? Защо Джамбаски е на свобода? Той се закани на президента на Македония с убийстово.

52

Анонимен

преди 1 година

Другарю Джабазин : заканата ти за убийстово на президент е закана за убийство!! Сега Прокурора да се вземе в ръце и да издири Джабазин. Има си видео в неговия фейсбук!

51

Анонимен

преди 1 година

Ако на мястото на Християн беше Огнен,друга песен щеше да чуруликаш...

50

Анонимен

преди 1 година

Джамби а заканата ти за убийстово на президента как се възприема според законодателството? Българските институции ,като прокуратура и МВР не трябва ли да се задействат? Защото заканта е публична и ясна.При боя все още не е ясно всичко. В България има ли прокурор или Политиците могат всичко да правят?Май е така. Спомянвам си един от ДПС(лидър беше) прегази с колата си друга кола и умря едно бебе и човека е на свобода.

49

Анонимен

преди 1 година

Джамбазки е вреден за нашите интереси в РСМ. Трябва да бъде тотално изхвърлен от политическия живот.

48

Анонимен

преди 1 година

Джамби пак ли бе? Спри се.

47

Анонимен

преди 1 година

Някой психиатър да е преглеждал Джамбаски в скоро време? Защото ако го е правил, явно не е добър психиатър.

46

Анонимен

преди 1 година

Другарю президент: Това си е опит за убойство, а опитът за убийство се наказва както се наказва за убийство! ЯСНО ЛИ Е ТОВА?

45

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли че тук или Джамаски или някой негов приятел постоянно пише и в двете посоки.Единия път като Македонец и след това се заяжда сам със деже си като Българин. Не са хора Македонци и Българи,които призовават за омраза ,а е един и същи е . Нещо като шизофрения.Затова си мисля че е Джамби. И това го прави постоянно ,когато наближават избори. Не е изключено заканите към Пендиков да е от фалшив прифил или от платени хора.Какъвто беше и побоя,платен.

44

Христо

преди 1 година

И *** трябва да разбере ,че тия нямат опрравяне

43

Анонимен

преди 1 година

Аз не само Руснаци обичам, обичам Македоци,Сърби ,Американци Французи и още много други хора по света. Не ме интересуват какво говорят политиците,а най-малко Джамбаски. За сметка на обичта ми към хората,политиците и особено тези които създават омраза ги ненавижда. Като Путин,Радев,Джамбаски,Каракачанов,Бойко Борисов и други.

42

Анонимен

преди 1 година

До aa1820 джамбаски ,наздраве ......

41

Анонимен

преди 1 година

Българите имат традиции да си присвояват земя. Затова има и много убийства в България.