195

малкият ужасен тасма

преди 15 години

определението ви не е точно.злоба не е думата която покрива съддържанието на писачите във форума.по точно е липса на съчувствие към съдбата натежкопострадалият по собственна вина кардам.тази липса на съчувствие и чувството че случилотосе непредвидено нещастие е мъничко възмездие и припомняне на самозабравилите се опиянени от собственното си самовлюбване и обожествяване в собственните им празни картуни и в празните картуни на мазохистите че в същност са само хора и нищо човешко не им е чуждозатова да се покаят и да бъдат наистина хора като хората а не някакви си гоподари.след като искат човещина и съчувствие от себеподобните си.иначе защо се очудвате че хората ги кълнат и им пожелаватвсичките нещастия на света защото освен нещастие и беднотия нищо не са видели от баща му симеон.наистина е за съжаление че не симеон е пострадал.но това е знак от бога и шанс да възвърне всичко заграбено от българският народ и да направи наистина нещо за българският народ а не само за своята фамилия.да докаже че е достоен за тази страна и народът.ако не зла участ го очаква.ако знае колко усти го проклинат и ден и нощ.който е крал от народа хубаво не е видял.

194

България е царство!

преди 15 години

до 189 , леле голем смех виж се какви страни си изброил които били отрязали главата на монарха си:) смяяяххххх! защо ли едни други страни като Великобритания, Дания, Холандия, Белгия, Швеция,Испания и тн, защо ли те са монархии и Румъния ли искаме да бъдем или Холандия, това е въпроса:)))) ех смеехх, а тия изродщини против НВ Царя на България ( действащ, защото не е бил нито свален от легитимно правителство или референдум, а от бащите на седефчо и станишката), да се замислят за приказката Крадеца вика дръжте крадеца, че не се сещам някой да е крал повече от комунистите, и да продължава да краде:) *** народ - слаба държава, Боже Царя ни пази!

193

d

преди 15 години

Дано му отрежат и оная работа щото се плодят още.не ги псувайте пак поради същата причина

192

преди 15 години

какво половината реват: каква е тая злоба - еми тия да върнат откраднатото от нас и няма да има злоба...

191

бай ху

преди 15 години

от краха на здравната система в Бг, повтарям - работещите психодиспансери се броят на пръст, и хора, които би трябвало да са там доживот, вилнеят на свобода и пеят "Боже, царя ни пази" по форумите. п.п. а Симеончо нито е цар, нито е българин....

190

преди 15 години

NII V BALGARIA VINAGI,VINAGI SME:NAI-UMNITE,U4ENITE,SILNITE,RAZBIRASTITE,SASTRA DATELNITE,SAJALITELNITE...........NAI NAI NAI. AKO BESE PROGRESIVNO NESTO MONARHIATA, FRANCUZITE NIAMASE DA IM REJAT GLAVITE(SIMEON E IZDANKA OT TOZI ROD),GRECIA GO IZGONI KRALIA,ITALIA,ROMANIA,SERBIA.......KAKVO STE SEDNALI DA REVETE ZA MONARHIA? ZA TRI DNI GOLEMI MONARHISTI STANAHTE ! ETO ZATOVA STE SME VE4NO V GOMNATA.MALOUMNICI.GLASUVAITE ZA SIMEON ZADOGAN STANISEV...I IM NAPRAVETE PAMETNICI, I PISETE :OT PRIZNATELNIA NAROD.MERDI!!!!!!!!!

189

преди 15 години

179, що за *** трябва да си, за да напишеш тази мръсотия...

188

madrid

преди 15 години

zasto e tazi zloba edin chove6ki jivot visi na kosam

187

Самолетоносача

преди 15 години

Сашко миличък ти май си се пообъркал и не четеш вниматено.Никога не съм бил комунист грешиш яко.Ясно съм написъл че ще има още наказания и не само за него.За такива като теб явно некадърни дето им трябват партии за да са нещо ясно ще напиша.НАКАЗАНИЯ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ДЕТО КРАДАТ БЕЗ ОГЛЕД НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ.Всички дето драпат по партии са некъдърници с претенции че са нещо.А ти явно си и доста глупавичък царя фалира така че припкай при бате си Бойко да поднасяш дарове и да целуваш ръчичка.Аз мога да си изкарвам хляба и без политически партии.Просто Боф много ми е дал в главата.

186

сашо

преди 15 години

Правилно съм си написал кода. Този от 181 трябва да е пълен селянин - комунист.Те всички селяни са комунисти.Та 181 , защо не питаш кой започна да краде официално държавата от 1984 г.?Симеон ли беше?Кой направи държавен дълг от 1984 до 1989 г в размер на 10 млрд. долара?Симеон ли беше?Какво ти пречи неговия син , който за разлика от тебе е интелегентен и възпитан и най- важното не е по селски злобен?не знам дали Симеон е взел повече от колкото му е наследството , но много хора без всякакво наследство са десетки пъти по- богати от него.Защо не си насочеш простотията и злобата към тях?

185

geri

преди 15 години

do 79 - Gnusno povedenie spriamo, kogoto i da bilo. Takiva kato teb samo palniat diskusiata s gadosti. Sram me e dori da gi 4eta!

184

geri

преди 15 години

Doblestnite i deostoini hora nikoga ne ritat padnalia

183

SS

преди 15 години

Боже Царя ни запази, и България ще пребъде!

182

Адолф

преди 15 години

Не сме народ не сме а ***.....Това мога да кажа на всички комплексирани 1000 годишни комунисти които пишат тука за царя ни, Бог , Цар, Отечество, това е истината, а мишки като седефко от пернишкото село и станишко , един руснак, ще ви натискат отзад щото ... така ви харесва:))))

181

Самолетоносача

преди 15 години

Да не би и вие да сте забогатели от кражби като него или заедно с него.Желавия да си купите цветя и да ходите на гробища скоро.дано Бог заличи цялата му крадлива фамилия и на всички дето крадоха.Ние дето искаме наказания не сме лоши просто сме справедливи.Моля глупаците да не се бъркат в Божиите дела.Щом Бог е преценил така значи това е наказанието.Мисля си че ще има още и по жестоки наказания и не само за дедо симо ами и за другите крадливи ***.Просто имайте търпение

180

XXL

преди 15 години

Съществото Симеон има много грехове към България. Но злобата, която изливате към княз Кардам, който няма вина за простотиите на баща си, показва какви завистливи злобни гашници сте. Злобата скъсява живота. И клетвите, които изричате срещу невинен човек са голям грях. Вие сте злобни комплексари, нереализирани и с огромно чувство за малоценност. Симеон може да обвинявате, но да съскате като змии срещу Кардам е израз на най-долна простащина и безсилна злоба. Живейте си със зловата, ***, тя ви трови сърцата.Бог да пази княз Кардам Търновски! Той няма вина за греховете на баща си.

179

Илиян

преди 15 години

Трябва и малкия Симеон Хасан да умре понеже не е с българско име

178

преди 15 години

Ооо, ювиги хан Крум, благодарим за височайшата намеса! Тези самозванци, наричащи се БГ царе, са срам за нас. Продължавай да наказваш самозванците кобурги!

177

Kpacu

преди 15 години

Бог го наказа. Уби се с колата която баща му открадна от нас.

176

преди 15 години

Боже, пази ни от заблудени монархисти-мазохисти. Кобургите са мн грозни външно.