30

пена

преди 1 година

Сега се сетиха ***....

29

Анонимен

преди 1 година

ами да задели урсулката от нагушените от нея пачки за ваксините ... не една две...три огради ще направят

28

Анонимен

преди 1 година

Чакайте бе, вчера един от еврокомисарите каза, че ЕС няма да дава пари за ограда между Турция и България. Днес председателят на ЕК иска да отпуска пари за тая граница и даже била приоритет. Аз лично се обърквам от тия приказки. Има ли някой, който да го разбира тоя ЕС вече?

27

до 25

преди 1 година

имаш Чалга Фон, инак терористичната организация де споменаваш я сложи на власт Москва и днес тва е резултата от геноцида им над българите, основно прос таците оставиха свободно да се размоножават и да влизат с 3 в университетите, щот по заслуги разбираш ли. Та така за маллко да докарат море до София

26

Анонимен

преди 1 година

Някога охраната беше дискретна- граничари с калашници... сега по няколко метра огради, бодлива тел... Защо ЕС иска Берлински стени? Ефектът на голямата ограда ли търси или харесва? Какво му беше на дискретното пазане?!

25

2-3 дни

преди 1 година

я нямаше тая скумрия вмирисана! Бива ли в петък да правите така???

24

Шопа

преди 1 година

Нека отпускат средства балъците , нашите политици само това чакат , още някой и друг милион да гепнат от еврофондовете . Пък после нека търсят ограда....

23

Анонимен

преди 1 година

Закривай

22

Вчера не дават

преди 1 година

днеска -дават

21

Анонимен

преди 1 година

Все викат Българо-Турската граница, а някой ходил ли е до Турско-Гръцката да види какво е ? Половината е нахвърляна едни ролки бодлива тел на земята дето ги вее вятъра. Ако минат в Гърция и БГ е в Шенген после си пердашат директно в ЕС, ама понеже Гърция вече е в Шенген никой тях не ги гледа. А от там влизат по 200 000, през Италия по 400 000 годишно. Но 12 000 през България е ГОЛЯМ ЗОР!

20

Анонимен

преди 1 година

Тия неадекватници от Брюксел сами засилват русофилството и а нти европейските настроения в Бъглария!

19

Призив

преди 1 година

До всички дупчени с ковид препаратите: Потърсете отговорност от палачите си, докато можете. Проверете какво се случва по света с такива като вас. Така както нищо ви няма, изведнъж ще се преселите в другия свят, а тези които ви го причиниха ще си живеят живота.

18

Хахахаха

преди 1 година

Хаха ама чЕкай малко брв тетке, нали вашите медии ореваха света когато 40 50 мигранта скочиха на двама граничари и единия буквално одраска ръката на единия талибан с куршум?!?! А за прегазените полицаи в Бургас и застреляния граничар от "турски овчари" си мълчите като пукали.... Аз ако съм ги пускам да минават свободно,те и без това не искат в БГ, пък вие се оправяйте с тях-ВИЕ ГИ ПОКАНИХТЕ!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Меркел ше се върти в мъзгата си, като чуе това

16

Анонимен

преди 1 година

Каква е тая логика хем да пазим, ама не съвсем. Някога турската граница я пазеха 300 граничаря с автомати и кучета и пиле не прехвръкваше и най- важното на никой и през ум не му минаваше да тръгва да пресича браздата! Някога беше бразда!!! а сега 5 метра стобори и огради..., но респект няма и страх! Сега да я пазим, ама нежно... ми то по тая логика скоро ще може на полицай шамар да му удариш.

15

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ела да ги пазиш ти "ЖЕНО". Ако ли не ти пращаме всичкия бълвоч при теб. Тъкмо хубаво ще ги интегрираш.

14

:)))))))))))))))

преди 1 година

Ама как, предшественицата ти покани всичката *** от Земята, ще мълчиш сега, акушерке

13

Анонимен

преди 1 година

Тези от запада са отвратите същества без ценности и морал

12

Анонимен

преди 1 година

Ама как, предшественицати ни покани мсичката изпет от Земата, ще мълчиш сега, акушерке

11

Анонимен

преди 1 година

На снимката :госпожа ваксина ,която облъчва хората да се ваксинират ,женица която не може да *** едно дете та с политика се занима .