32

Mitaka

преди 1 година

Ми направете го в Арена Армеец с големи екрани. След като толкова хора искат да го гледат там има 16.000 места, билетите ще паднат от 400 на 40 лв - хем ще го видят всички, хем на народна цена, хем няма да играе 3 дена както сега.

31

Истина

преди 1 година

Истината е, че това е някаква лудост, медийни раздувки, голяма част се редят на опашки за билети от чист снобизъм, да се хвалят после, че са били на тази постановка, повечето сигурно не са гледали един филм с тези ,,големи звезди,, и отгоре на всичко на английски, като има балсами цените ще да високи

30

Анонимен

преди 1 година

Няма сила която да ме накара да дам тези пари. За 4 членно семейство си става уау. Депутати, прокурори, министри, бизнесмени и подобни могат да си го позволят на тях всичко им е без пари и получават най-високите заплати, а и в колко комисии се водят за да смъкват още пари.

29

Боко

преди 1 година

"Трябва да отседнат някъде тези хора, плащат се самолети. В България нямаме фондация, няма Министерство на културата, няма държава, която да подпомогне такъв тип събития на световни личности, за да гледа българинът световно изкуство", Верно?? И самолети се плащат? Не могат ли да си купят билети?

28

Анонимен

преди 1 година

Ми права е. Билета е скъп, ама всеки си преценява дали да ги даде. Аз лично няма да дам, но не само заради цената, а защото не смятам, че Малкович е добър актьор. Аз не го харесвам, и не смятам, че има кой знае какво да покаже.

27

Фен

преди 1 година

Изявленията в статията са напълно несъстоятелни.Какво означава, че никой не те е накарал насила в салона?! Гражданите, милеещи за изкуството, може и да искат да влязат в салона, но не и при цена на билетите на стойност повече от половината работна заплата.Всички знаем, че билетите под 250 лева не стигнаха до масовата публика.Проблемът не е в чуждата продукция акто такава, а в нашата (държавна) очевидна финансова невъзможност да я посрещне, откъдето и цялата тежест се прехвърля на зрителя.

26

Анонимен

преди 1 година

Балансът го няма у нас- долната граница е много ниска- билетите трябва да започват от 100-120лв. но максимума да е някъде около 250лв. Просто не си правят сметката и не мислят, а това си е бизнес и то в условията на небогата държава! Тук киното е по- скъпо от да идеш на театър, а това не е нормално. А билетите от 400лв трябва да са за спонсорски и за желаещи да дарят за театъра!

25

Анонимен

преди 1 година

На мен трябва да ми плащат да отида на български театър. Няма по-бездарни от нашите актьори. Който ну иска да работи-става актьор.

24

Анонимен

преди 1 година

Ако смятат това да стане практика, скоро ще се гледат сами, и без това станаха много "хартисчетата".

23

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая държава и с реването срещу министерството на културата. Като толкава знаете излизайте на пазара и, който оцелее според това калка е кадърен и колко е харесван от публиката. Набутали се там само връзкари, на този и онзи детето, чичото и братовчедката и само заплати им в главите!

22

Анонимен

преди 1 година

бойковите калинки в действие, как беше ходи пеша бе!

21

хюго капет

преди 1 година

Мхм. В Гърция не се плащат такива права и затова билетите са 55 евро. Клоуни български

20

Върнете го за всички

преди 1 година

И аз искам да работя за държавата и тя да ми плаща. И аз си искам социализма. За частник, капиталист не искам да чувам. Защо за изкуството може, за нас да не може. А иначе големите антикомунисти тези крадци, измамници. Върнете социализма за всички. Не само за тези, депутатите, и голяма част от бизнеса. Дааа уж бизнес а от държавата и те мааам..

19

Анонимен

преди 1 година

Просто знаят, че българският умнокрасивитет ще даде колкото му поискат само и само да може да се похвали във фейсбук и инстаграм, че е дал много и е културен. И в този смисъл, що пък да не му вземат парите?

18

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

" Артистите " ни певците,музикантите живеят в социализма а го плюят иначе. Всички от държавата цоцат, смучат, пълнят гушите а иначе големите капиталисти. Ааах некадърна *** такава. Произвеждайте и продавайте де. Търсете частни спонсори, да видим дали някой ще даде стотинка за вас. Стига сте източвали бедната ни държавица. Стига сте пили народна кръвчица

17

БГ има нужда от деца

преди 1 година

Няма пари за детски градини , няма места за детските кухни , има пари за е такива наркоммани и отгоре навсичко ни помпат с четири пъти по-скъпи билети от двапъти по-богатата Гърция , дгд !

16

Анонимен

преди 1 година

Ей така става като си формират цените на "най-вероятно"... "За да дойде в България, при все, че не идва само Джон Малкович, -->най-вероятно<--- се плащат авторски права на режисьора и продуцента, цената набъбва".

15

Зевс

преди 1 година

400 лева тук срещу 100 в Гърция, като съм сигурен, че разликата отива в нашите организатори. Не случайно всички големи групи правят концерти около нас, не им се занимава с алчните организатори в България.

14

Анонимен

преди 1 година

Не е правилно театрите да се издържат от народа,и да извършват търговска дейност едновременно. Не може такива цени след като народа ви издържа също. Сами се издържайте,и 1000 лв билета си сложете ако искате.

13

Даааа

преди 1 година

Те тези некадърници ако можеха сами да сътворят нещо свястно, да произведат, нямаше да искат държавата да им плаща. Щяха да се надяват на това хората да им изкупят билетите и да печелят. А то никой няма да даде и стотинка за тъпотиите им, затова от държавата искат. Ще умрат от глад некадърниците