131

Света е Футбол

преди 1 година

ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ! ЛОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ ФАУЛИРА ГРУБО С ШПАГАТ В КОКАЛЧЕТАТА.

130

УДАРИ ГИ БЕ!

преди 1 година

ГЕРБ-ДПС искат да има ниска избирателна активност. "Не гласувай" вика гербаджията :))))))))))

129

СПС!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Гласувайте против ГЕРБ, ако ще за магаре гласувайте, не ми дреме. ДА СЕ ОБЕДИНИМ ПРОТИВ ГЕРБ! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!!!!!!!!!!

128

Внимание

преди 1 година

дайте минус на Щирлиц. Подвеждащ коментар.

127

Анонимен

преди 1 година

До Щирлиц "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НИКОГО!" е опорка на ГЕРБ-ДПС - колкото повече хора не гласуват, толкова повече техни депутатати влизат. ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ ГЕРБ, АКО ЩЕ МАГАРЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

126

Щирлиц

преди 1 година

След успешното чалгосване на българите,продължило 33 години,при това с активното участие на този еУемент,целта е постигната-хората не вярват на институциите.Какво следва ли?Ами настава апатия,и щом от запад спуснат поредния месия,новата катастрофа е готова.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НИКОГО!!!!!!!!!!!!!!!

125

Военна Комисия

преди 1 година

Господин Слави, стани и си разтвори бузите, трябва да проверя нещо.

124

До ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

Не Прокопиев... МАГАРЕ да се яви на изборите, за него ще гласувам! Толкова ми е дотегнало от вас.

123

Плана е:

преди 1 година

Плана е да се върне ИТН в НС, да се съживи трупа НДСВ, да се изрита Възраждане, а ПП и ДБ да останат в изолация. Много амбициозно. Ако го усъществят кукловодите... е ще ги призная!

122

ЗАЛАГАН 15 ЛЕВА!

преди 1 година

ЗАЛАГАМ 15 ЛЕВА, че славуцата ако по някакви неведоми пътища, все пак се добере до парламента, ще го играе с ГЕРБ. ЗАЛАГАМ 15 ЛЕВА.

121

БАХАХАХАХХА

преди 1 година

Волен Сидеров 2, за къде се пъне, че не разбрах?БАХАХАХАХХХ

120

69

преди 1 година

А бЕ палячооооо, нали беше първа пол. сила и БАШКА в управлението, и кво стана с твоя референдум за 120 депутата ?????? Циркаджия и ***. Видяхмете кво моиж.

119

Анонимен

преди 1 година

Решено е . На мястото на Коце ГЕРБ/ДПС ще слагат Слави. Така по европейско да изглежда Народното събрание. Нали ще управляват.

118

Анонимен

преди 1 година

Слави може да е всякакъв,но за разлика от Киро не е лъжец! Точка!

117

Бардак ГЕРБ

преди 1 година

Маман Севда с ниски цени, съобразени с инфлацията. Според арестуваната сводница всички трябвало да проявят разбиране към закопнелите за власт мъже от ИТН.

116

:))))

преди 1 година

"журналистите" на герб пазят славчо и сие от неудобни въпроси на Дневник :)))))))))))

115

Бардак ГЕРБ

преди 1 година

Чудесен Славчо! Чудесен! Видя ли как ти бях пуснал 2 напудрени подкрепления, в лицето на Симон Милков и Соня Колтуклиева - да те пазят. Когато имаше неудобни въпроси, пазиха ли те? Пазиха те. Айде сега, искам най-чинно да пратиш някой да се отчете на Маман Севда в малкото БТВ (знаеш - на последните 2 етажа, където ни е бaрдaка).

114

Анонимен

преди 1 година

Спрете да ни занимавате с тия ча-лгари от ,,и така натаък,,

113

А бе

преди 1 година

Вие от ИТН не бяхте ли първа сила по едно време след избори? Защо тогава не направихте това? Изобщо какво свършихте през това изгубено време?

112

Анонимен

преди 1 година

Тоя влезе в историята. В учебниците по полотилогия ще бъде сочен с това, че след като е бил първата политическа сила само за година и няколко месеца и изхвърчал от сцената.