211

Анонимен

преди 1 година

Вагнер с подкрепата на артилерия атакуват Ивановское. Целта остава същата - да се прекъсне снабдяването на украинския гарнизон по участъка от магистрала Н-32 Константиновка-Бахмут.В източните покрайнини на самия град оркестъра се опитва да пробие отбраната на фашистката ***. Западно от Соледар ЧВК Вагнер отново провежда щурмови операции в района на Благодатни. На север музикантите атакуват Роздоловка.

210

Анонимен

преди 1 година

На Донецкия фронт ВС на РФ са взели инициативата в Маринка и водят щурмови действия в западната част на града. Артилерията работи в по укрепените райони на фашистката *** в Красногоровка и Авдиевка. Под обстрел са още Невелское, Первомайское, Водяное, Бердичи и Очеретино. фашистката *** отговори с удари по Донецк, Макеевка, Пантелеймоновка и Горловка. На юг от Бахмут фашистката *** обстрелва Озаряновка, Курдюмовка и Клещеевка.

209

Вълканов

преди 1 година

Их *** Браун до последно бе с любимия си Адолф. Мирише ми на лебедова песен. Да им е честито.

208

Анонимен

преди 1 година

пси хари с психика на бавн оразиващ третокласник, живеят в измислен свят и се изявяват като принцове и принцеси и жертват животите на истински хора, играят някакви сърцераздирателни сценки в медийното пространство.

207

Анонимен

преди 1 година

като сложиха саксии на главите си, украинците започнаха да скачат по площадите, призовавайки да избият всичко руско, изгориха живи хора в Одеса, започнаха АТО под командването на Турчинов през 2014 г. срещу дисидентите в Югоизтока, нарекоха братята си не -Славяни, наречени монголи, колорадски бръмбари, забраниха всякаква литература на руски и руски писатели, композитори, художници, пренаписаха историята и накрая, напълно обезумяла, Украйна започна да заплашва да взриви електроцентрала и да затвори водопровод към Крим. Една малка част от написаното е достатъчна, за да изтрие Украйна от картата

206

Анонимен

преди 1 година

В Едем имаше рай, Адам и *** живееха заедно с животни. Имаше достатъчно от всичко. Появи се змия и започна да подбужда да ядат плодовете на забраненото дърво, каза: ще станете като богове!. Руснаците живееха приятелски с украинците, смятаха се за братя, но се появи змия и започна да подбужда, че украинците са велики, копачи на Черно море, предци на славяните, най-древната нация, живяла под гнета на Русия и Украйна, започна да скача площадите, искайки свобода и ЕС, желания Рай, оплювайки брат си, отричайки се от вяра и история, в името на айфони, телевизори, комфорт. Историята е тъжна. Т

205

40 милионна Украйна

преди 1 година

, а 70 000 лайка. Мисля, че всичко е съвсем ясно казано в цифри.

204

Анонимен

преди 1 година

ох *** божке не мога

203

Анонимен

преди 1 година

Русия е новият "ноев ковчег" за човешката култура и цивилизация.

202

Анонимен

преди 1 година

До Тея 241 Можеш ли да ми обясниш как точно си продадоха народа???

201

Анонимен

преди 1 година

Бял ден да не видите! Амин!

200

Тея

преди 1 година

продадоха народа на украйна на кайма.

199

Толко милиарди

преди 1 година

по сметките ще бъде една много усмихната жена!

198

Анонимен

преди 1 година

Цветът на одеждите на укрите е каке. Той е кафявозеленикав, не е баш зелен.

197

Анонимен

преди 1 година

До С тия Ти си бил и далтонис, бе. Ама не само зрително!

196

Анонимен

преди 1 година

Знае ли човек,,,,,,,,,може пък да предусеща че това му е последния рожден ден усмихнат ?...

195

мак

преди 1 година

Двама комедианти.

194

Анонимен

преди 1 година

В Херсонско направление руската артилерия е обстрелвала позициите на фашистката *** в областния център, както и Белозерка, Антоновка, Берислав, Републикански, Новокайрах, Качкаровка и Дудчани. В сектора Улудар руските войски извършват наземна атака на града. Вече са в южните покрайнини. Те се опитват да се придвижат по източната и западната граница на града. Руската артилерия обстрелва Новопол, Волное поле, Времевка, Золотой Нива и Пречистовка.

193

Анонимен

преди 1 година

Александър Ходаковски за Угледар:Нашите танкове рискуваха да влязат в пряк огън за да работят в покрайнините на Угледар - фашистката *** ги обстрелваше от покривите на високи сгради. Пехотата маневрира,щурмовите групи заграждат фашистката *** в чувал, и ги изтласкват от града. Над Въгледар е свален украински самолет СУ-25. Според разузнаването фашистката *** прехвърля ресурси от под Бахмут, опитвайки се да се укрепи колкото е възможно повече.

192

Анонимен

преди 1 година

Денис Пушилин, изпълняващ длъжността ръководител на ДНР на Русия: Превземането на Угледар може радикално да промени баланса на силите на фронта, да осигури достъп до Красноармейско и Кураховско направление.