40

Анонимен

преди 1 година

2 милиона са пенсионера и при тях 1,5 милиона жени. Мъжете измират рано. София е събрала каквото е останало, защото и от София вече бягат в чужбина.

39

до 52

преди 1 година

Това са глупости дето си написал.Какво искаш да кажеш,че соца е по-добър ли?Бай Тошо ти го каза:''СоциализЪма е едно недоносче''Помниш ли?И е точно така.Нямаш право на второ жилище.Имаш работа,ама уравновиловка в заплатата,нищо,че си по-способен.Частна работа не даваха,даже ако те хване партийният секретар гориш!Или му работиш без пари за да не те докладва.Соца е ограничен строй една кола,една работа едно жилище и най-много вила,до там.Нямаш право да излизаш без виза,а виза как даваха,а?!Та така

38

Анонимен

преди 1 година

до 89 година бяхме с русия и имахме енергетика и промишлност 30 място в света по доклада на ООН- за 30 години станахме от 9 на 6 милиона - а унгарците за 20 години пораснаха с 1 милион - що - ами изгониха университета на шорош и всички американски "неправителствени" организации- у нас ни управляват точно тия от университета на шорош и от тия американски фондации- с единствена цел доброволно народа да отиде на гилотината

37

123

преди 1 година

Абе от поне 33 години ни плашат, че ще изчезнем, а ние сме си все тук. Те и нарочно го правят де, ако има някой дето още не е разбрал, че загиваме бързо да си събира багажа и да отлита на терминал 2. А за тия дето не им се ходи никъде и през ум да не им минава да раждат деца, че ужас има да се мъчат тука. А като погледнеш навън-доволни хора, все пазаруват, пътуват, купуват имоти, оправят си селските къщи, събират се с приятели и роднини, гледат си кефа. Ся..верно малко повечко мрънкат ама...

36

до Бай Иван с големи

преди 1 година

Зелето съм си го затиснал с жълто паве аз,не се грижи ти за мен,аз на паве съм расъл!Нищо против да си изкарват хляба,но не и да ми държат тон,заради някаква си барака с двигател,дето за него е драгоценна,свещенна и т.н.Даже се опита да ми скочи на бой мйекльото!?Изобщо не ми дреме за парвенюшката им ценностна система!Напълни се София с диви сееляни!

35

Анонимен

преди 1 година

Само украинците се оказаха по-*** робски народ от вас и господарите им по-скоро ще ги затрият. Вие поне не тръгнахте да воювате за европейското светло бъдеще и за господарите ви.

34

Пена

преди 1 година

От 80 години сме с Русия и резултата е че 1 млн умряха, а 1 млн емигрираха защото България е пропаднала държава без икономика и без бъдеще. А неуките павиани дето все още вегетират в България искат още с Русия. До кога? Докато станем 4 милиона ли?

33

До 39 DEMONAZ

преди 1 година

Ти съгласен ли си да си в бройката за намаляване пубере ?!Явно си такъв,с този мозък друг не може да си! От тези електронни войни съвсем сте изтрещели ,бе мушморок!

32

Бай Иван с големия

преди 1 година

До АнонименКато си кореняк софиянец, на челото ти ли е изписано, или някаква синя кръв имаш? Ако по някакъв див късмет на съдбата си се пръкнал в София, нямаш никакъв принос за това. Яж си киселото зеле със златна вилица и нож и не се бъркай на хората кой как да си устройва живота и как и къде да си вади хляба!

31

Анонимен

преди 1 година

20 години и сме чао...РИП Българияпостараха се и ни затриха, евала похвално си е ! да затриеш цяла нация си е изкуство.И спрете да повтаряте, че ние сме си виновни, не сме,...свариха ни бавно като онея жаби

30

do 38

преди 1 година

Я бързо ми качи на баба си акта за раждане ! И да ти кажа Радомир и Перник не са София ! Аз примерно имам докумени дето овчарника на прадядо е в младост 1 :) а сега там имам 12 апартамента дадени под наем на софиянци като теб !

29

дд

преди 1 година

Чалга културата до това води

28

ПроСоТо

преди 1 година

До ПроСо,...прав си,две мнения нема..Но и аз съм прав!..Защото помисли:-Ако аз дойда в домът ти и започна да се разпореждам с него,ТИ какво би направил?..Ще оправдаеш търпението си с ФАКТА,че аз съм си такъв и ще ме оставиш да вилнея,или.."Въстанал сред море от бедствия с оръжие в ръка да свършиш с тях" ?.../Уточнение:-Цитирам "Хамлет",за "феновете" ми с ай-кю 20../

27

Анонимен

преди 1 година

София е много по-голяма. Просто селяните в София са се преброили като живеещи на село.

26

Анонимен

преди 1 година

И от тия 19% колко сме корняците в София и колко са мйекльвците?Писна ми да ми йекат,мйекат,кокат и кУгакат!Пълно е с диви сееееляни!Пълно!

25

...

преди 1 година

Ми сносна работа има само в 3-4 БГ града! Най-много работа има в столицата! така, че предполагам, че ще стане нещо като Аржентина! Там над 80% от населението живее в столицата!

24

Гонзо е расист

преди 1 година

Не знам колко са селяните у София, но всичките мангасарчета са в Тик Тока. 70% от тях живеят там. Даже некви виртуални битки правят, то си е война. Седя гледам и не вярвам бай *** онлайн житейски съвети дава. Абе ейййййййй!

23

София област

преди 1 година

Софиянците са си добре на мръсния въздух. Ние селяните от околните села ги приветстваме.

22

Димитър Кетипов

преди 1 година

София е най-голямата махала в България - и Пловдив и Варна и Бургас са по-добре

21

ПроСо,

преди 1 година

това не е уникален за България проблем. Така е в целия т.н. "свободен свят". Капитализма изсмуква жизнените сили от човека. Всеки ден слушаш как живота ти става все по-скапан, буболечки ще заместват храната ти, за да може милиардерите да летят със самолета си по-често, Плашат си с Китай и Русия, а в същото време ни убиват по 1000 начина ежедневно. Лечението за низката раждаемост е смяна управленския "елит", с някой не толкова елитен, но на който му пука повече за страната му, а не за яхтата му