13

Анонимен

преди 1 година

Да ви спре вас болшевики болни и злобни самия Господ Исус Христос агент Иван ли най големият ви пейтриот бе русофили нагли и злобни оставете Македония и македонския народ вие унищожавате всички и всичко най голямото зло сте и в Украйна и в Русия и в България и в Македония. Никога Македонския народ няма да станат българи хората се променят и Историята също,само вашата злоба е непроменима и Украйна никога няма да е Руска само вашата злоба е непроменима ще си умрете с злобата и кой да ви иска а зло

12

Анонимен

преди 1 година

До 10:Като скандираш "Само ЕС" защо тогава демилитизирате Европа в Украйна и я закопахте с откачени санкции сега да плащаме 5 пъти по-скъпи горива?Направо я съсипахте.Имам чувството,че ЕС е под прицел,а Украйна е за параван и войната там си каза даже Меркел,че е планирана.

11

Анонимен

преди 1 година

Кракачанката не продаваше ли на кило паспорти на безродниците....просто питам :))))

10

Само ЕС

преди 1 година

Долу Путин и бг четирихилядници. Платените от руснаците "патриоти" от двете страни БГ и РСМ ще се активизират, зер трябва да си заслужат рублите. От нас, нормалните и честни хора зависи да не допусним отново безизходица в отношенията причинена най вече от Тиквата и Каракачанката.

9

Анонимен

преди 1 година

До 8:Като е грешка защо посъветвахте българските клубове да носят такива имена,които са провокация?Преди да отиде Кирчо там не ни казваха фашисти,не палеха нищо и не пребиваха ей така хора .Някой там разпалва по интернет вражда.Да намерят групите,които заплашват българите там и да ги блокнат задължително.Може въобще да не са македонци или българи,а някакви престъпници,които искат война по украински модел тук,за да им вървят наркотиците и оръжията.

8

Долу ЕС

преди 1 година

Със 170 гласа "за", 37 "против" и 21 "въздържал се" депутатите гласуваха проекторешението на "Демократична България", което предвижда и четири условия за стартирането на преговорите на Република Северна Македония (РСМ) за членство в ЕС.Решението бе подкрепено от "Продължаваме промяната", "Демократична България", ГЕРБ и ДПС. пак гласувайте за тях

7

Бонго Бонго

преди 1 година

Грешка е. Това е схема на Путин не се хващайте. Тия ще бъдат съдени. Подкрепете ги за ЕС.

6

Анонимен

преди 1 година

Че ние ще и направим даже услуга защото тоя, Европейския съюз скоро няма, да, е в, същия, състав

5

Анонимен

преди 1 година

И как ще стане тая работа като лани киро свали гащите и вдигна ветото?

4

Анонимен

преди 1 година

Какво е това ВМРО? Кое е им е вътрешното? Кое им е македонското? Кое им е револционното? Каква организация са? Вътрешното им е, че са от вътрешните хора на ДС! Македонското им изобщо го няма! Революционери са само на трапезата, там никой не може да се опре по ядене на Каракочан! Организация не са, защото са една шайка, преживяваща от патриотарство, с което ловят наивни шарани!

3

Анонимен

преди 1 година

Не категорично !

2

Анонимен

преди 1 година

България по колко пъти ще влиза в Ес?

1

БЪЛГАРИН

преди 1 година

За първи път съм съгласен с тия