64

Анонимен

преди 1 година

До да припомня малко:Кое му е по-различното сега? Тогава поне имаше някакъв устрем за промяна. Сега е обезварание и още по-голям политически хайдутлук. Та какви ще са резултатите?

63

Анонимен

преди 1 година

нищо не става от тия

62

Анонимен

преди 1 година

До да припомня малко: Стига бе! Цялото СДС беше там, някои се издигнаха, президенти и министри станаха, в Европрламента мисля че влязоха! Какви комунисти, какви манипулации?

61

Анонимен

преди 1 година

Опит да се върнат в парламента и да са фактор в политиката! Имаха възможност, но я проиграха и тотално се провалиха. Доста хора подлъгаха. Но само с думи не става, трябват и дела! А делата ги видяхме!

60

Сержант

преди 1 година

Има ли все още вярващи на тези циркаджии. Той и Костя ще прави референдум. Популисти майко. Референдума е хубаво нещо, но с него трябва да се приемат 10или 20 основни неща за държавата и всички шутове влезли в парламента да ги спазват.

59

ПП

преди 1 година

Смееееешкоооооооооооооо

58

Кире

преди 1 година

Абе болници, лекари, учители и лекарства в аптеките за децата няма. Референдум за диктатор ще си правим. Измислете нещо полезно бе. не Ви ли е срам.

57

да припомня малко:

преди 1 година

1945 комунистите си написаха конституцията под съветска диктовка. 1991 отново комунистическата мафия си купи едно ВНС и си написа конституция както и харесва. Година -две по-късно, комисията към народното събрание, разследваща избора на ВНС излезе с категорично заключение, че ВНС е избрано с ГРУБИ манипулации и ДОКАЗАНИ фалшификации. Тогава Зелю излезе и ... мъм, мън, дайте мир да има ... е , не се наложи много да убеждава комунистите! И сега 30 се печем... Трябва НОВО ВНС и нова надежда !

56

Пантократор

преди 1 година

Смятайте колко пари дължат на дълбоката държава , щом като са готови на такива самоунижения, никой не ги харесва , половината им депутати се отрекоха от тях, а те продължават, оркестър без име са вече

55

Анонимен

преди 1 година

а защо не конституционна монархия, все пак референдума от 1946 е незаконен

54

Кирилова

преди 1 година

Ама тия още живи ли са ?!Още ли мислят да имат роля в народните неволи ?!А,стига,бе !!!

53

Анонимен

преди 1 година

Аз като чуя референдум се сещам за един, чийто разходи са били 15млн лева /Уикипедия/: "Да се развива ли ядрената енергетика в Република България чрез изграждане на нова ядрена електроцентрала?" Резултати ДА -60,6 %; НЕ - 37,96%. Тогава беше с хартиена бюлетина. Нещо случи ли се? Похарчиха се едни милиони през 2013 г. Инициатор на референдума мисля че беше пак Шоуто. После има още два референдума на Шоуто 2015 /дистанционно гласуване/ и 2016 /промяна в изб. с-***, 2 тура мажоритарно/

52

Анонимен

преди 1 година

Защо народа си мисли,че някой го пита, Хтлр и той не е бил одобряван по мнозинството, както и Зеленски, но видяхте ако решат почват яка проганда в училищата , рздават оръжие на техните хора, и който не слуша- изчезва

51

Анонимен

преди 1 година

До п.п.Не ви ли е ясно, че това беше целта на занятието през последните 2 години? Да го поискате сами? Защо ИТН не поеха отговорност когато можеха, а сега се изявяват като радетели на опозицията? Къде бяха те? Не бяха ли в управлението, докарало тази безпътица? Пързалят ви отново, но вие пак вярвате в магическата пръчица.

50

Анонимен

преди 1 година

Президента ще е служебно назнаен от американското посолство / цру , всички ще пляскаме в захлас и ще горим козел за коледните празници, да живее четвъртият райх ( или както го замаскират - четвърта индустриална революция ха) !

49

aaa

преди 1 година

Поредната простотия, която няма как да стане. Никой нормален човек няма да подкрепи избор на велико народно събрание. Сегашните политици са такива ***, че едно правителство не могат да направят, какво остава да променят конституцията.

48

Крайно време беше!

преди 1 година

Сега всички ще ревнат: "Вижте как този провален политик и залязващ шоумен се прави на итересен" и т.н. но пак казвам: НЕ ГЛЕДАЙТЕ кой го предлага! Единственото и важно НЕЩО за Б-я е да се свика ВНС - после то може да промени ВСИЧКО в конституцията или ДА Я ПРЕНАПИШЕ ИЗЦЯЛО !!! От това се нуждае Б-я . Зарежете го Слави, нека си се радва на каквото си иска - Важно е ВНС и нова съвременна конституция и това е последният ни шанс!!!

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 48 Ами да, тъкмо желаещият ще си осигури доживотна власт, на него и родата му.

46

п.п.

преди 1 година

гласувам ЗА президентска република с две ръце! слави не ме интересува, но браво че го прави! тия кре-тени в събранието да имат вила на врата, да си седнат да работят за хората не безкрайно да си дрънкат празни приказки!

45

Анонимен

преди 1 година

До Крайно време беше!Кой ще влезе в тава ВНС, че така ще промени нещата към добро? Откъде ще дойдат тези хора с чисти помисли, достатъчно на напълнят ВНС?Къде точно тази Конституция дава правомощия на мафията? Кой текст? Може да не е прекрасна, но тя ли е най-големият проблем? Не е ли приложението й и стриктното изпълняване на законите? Мислите ли, че една Конституция оправя Държавата?