53

Ебассси

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНО кучкарите които отглеждат кучета изхвърлят кучета на улицата... Няма случай когато куче да е изоставено на улицата от човек който НЕ притежава куче.... Кучкарите създават проблема с агресивните улични кучета. ФАКТ. Задължително трябва да се въведе чипиране на Всички домашни любимци и картотека при ветеринарите С ИМЕНАТА НА СОБСТВЕНИКА.... Така приятелите на кучетата ще за ЗАДЪЛЖЕНИ да се грижат за любимците си а не да ги малтретират и изхвърлят на улицата....

52

Анонимен

преди 1 година

Носете яки пиратки, в много случаи помагат.

51

Марсел Попов

преди 1 година

Коментарите за пореден път доказват че Бaaньo e див вapвapин!

50

Иванов

преди 1 година

Всички кучкари, които познавам, до един са прекалено субективни.

49

До 47

преди 1 година

Бях гледал преди време един ветеринален лекар да се оплаква, как някакви вегани решили и кучето се да направят веган, а пък то взело че умряло.

48

Анонимен

преди 1 година

браво!

47

Анонимен

преди 1 година

Разхождат кучето, явно им е заместителя на жена или мъж.....:))) Те ако толкова внимание отделяха на даден човек, немаше да са такива смешници :)))

46

До 35

преди 1 година

Аре, да си ползваш интернеДа преди да пишеш и да прочетеш това, което си пропуснал в часа по биология в 3ти клас. А именно, кои животни са хищници. Щот аз за куче веган не съм чувала.

45

Анонимен

преди 1 година

Време е вече да се реши което е по-ценно за обществото ни - кучетата или хората.

44

Таралеж Накълбо

преди 1 година

Дъжда вали и над двореца и над колибата. Заглавието е жълтакаво, иначе статистиката е ненужна. Добро писане. По коментарите може да се разбере наш *** какво го вълнува.

43

До 35

преди 1 година

Кучето е вълк опитомен от човека само преди 15 хил., тоест кучето безспорно е хищник, цялата му физиология е доказателство за което.

42

Анонимен

преди 1 година

Нали ги гледам кучкарите, смех голем....:))) Седнали на пейката и оправданието е, че имат куче, не могат иначе да седнат като нормалните хора за да изпият кафе или кентче бира, все тая..... :)))

41

Анонимен

преди 1 година

Колко удобен "инцидент" за празноглавците.

40

Кучето Е хищник!

преди 1 година

До 35. Кучето Е хищник! Кучуто се води от Инстинкти! Инстинктите се развиват според генетичен код и не могат да бъдат променени. Те контролират поведението на кучетата. Кучетата са повече от генетично контролирани машини!

39

ааа

преди 1 година

Не става с жалби пичове, само с пушка се оправя глутница озверели от глад кучета.

38

До 34

преди 1 година

Хората днес си взимат кучета, защото са самотни, защото искат с кучето да заместят човешкия контакт, искат някой който да е зависим от тях, тоест винаги да е с тях, някой който няма да ги изостави. А старите моми се опитват така да излъжат майчиния си инстинкт и там са стига да брутални извращения, от типа да отглеждат по 5 кучета и 10 котки.

37

Анонимен

преди 1 година

Съд за кучето. Настояваме за справедливо наказание.

36

Хахаха ;-)))

преди 1 година

В някои западни страни оперират гласните струни на кучетата, за да не лаят. Или имат специални нашийници и когато понечат да лаят ги удря слаб ток и те не лаят.

35

Анонимен

преди 1 година

Да продължава да ги защитава!!!

34

Анонимен

преди 1 година

За пореден път се убеждавам колко неграмотни има сред коментиращите... кучетата били хищници? Кучетата не са хищници. Кучетата са всеядни, което е съвсем различно от хищник! Второ, заглавието на тази "статия" е изключително просташко. Чудя се защо в Турция нямат проблем с хилядите бездомни кучета и котки? Отговорът е ***. Болшинството от хората в обществото са разбрали как да съществуват с тези животни без да се налага да ги изтребват. В Истанбул хората се грижат и хранят бездомните животни..