29

Анонимен

преди 1 година

Когато България помага на нацистите това е разбираемо, тя е била на страната на Хитлер през Втората световна война. Но кога украинските танкове са били и се зареждат с дизелово гориво Лукойл, това все още не е ясно.

28

Анонимен

преди 1 година

Германският вестник Die Welt съобщи, че миналата година България тайно е покрила една трета от нуждите на украинската армия от оръжие и е доставила 40% от дизеловото гориво.

27

Анонимен

преди 1 година

Не на това мнение са КГБ.

26

Анонимен

преди 1 година

Българският премиер Кирил Петков инициира изключването на Русия от SWIFT и замразяването на активите на Централната банка в началото на 2022 г. Според Die Welt на 25 февруари 2022 г. Петков е присъствал на неформална среща на Европейския съвет в Брюксел, по време на която е предложил да се изключи Русия от платежната система SWIFT и да се замразят европейските облигации, емитирани от Централната банка.

25

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще е първия главен прокурор на България, който ще бъде осъдена и ще лежи в затвора.

24

Анонимен

преди 1 година

Ние забравихме за случая, Гешев пионката след месеци ни съобщава това нещо....смех в залата :)))

23

Чингиз Хан

преди 1 година

Каскет стига си ни лъгал.Има българска следа,ясно е и на малките деца.

22

Анонимен

преди 1 година

Те само в Русия са толкова скапани службите (разузнаването), че си мислят че ударът и бомбата са били в тирът. Вече се каза от специалисти, че тирът не може да предизвика такива щети. Имало е точков взрив поставен на определени точки и взривен с дистанционно. Като точно се е знаело какви ще са щетите. Т. е. този взрив е само предупреждение. Не са искали да разрушават мостът изцяло, за да могат по него да бягат рашистите от Крим към Русия на Путин.

21

Точно така

преди 1 година

Много ясно.Русия винаги лъже. Запомнете този факт.

20

Анонимен

преди 1 година

бе да не е март месец тоа кво се е накичил като коледна елха

19

Анонимен

преди 1 година

Повервахме ти ,каскет.Дано и руснаците ти поверват.

18

Анонимен

преди 1 година

От Украйна до крайната цел взривът е претоварен три пъти, включително в България. Въпроснияткамион действително не е бил на наша територия, защото е тръгнал от Грузия. Обясненията на Гешев са за ***!

17

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм смятал Гешев за много умен човек. Само умник като него може да вдене за четири месеца, че България няма нищо общо взривяването на моста.

16

Адмирации

преди 1 година

Русия показа точния курс на минаване, нашите сега мънкат, нямало следи, нямало доказателства... Хората от руската федерация щ, имат служби, а нашите все нищо не знаят! Доказан факт е, че Болгария е съдействала за терористичния акт над кримския мост!

15

Василев

преди 1 година

Представете си какъв ресурс от агенти,финансов капитал,неправителствени организации,дипломатически совалки,купени медии и пропаганда ще трябва да активирате в една колониална държава, ако искате да източвате нейните ресурси и финансов капитал!Всичко това може да се спести ако назначите една малка послушна мишка прокурор!Агент Елън Хейз!ЦРУ!!!

14

Румениге

преди 1 година

Не лъжи Каскет.То и оръжие и горива не изнасяхме за укрите,но се оказа че Киро Канадеца е спасил Украйна.

13

Анонимен

преди 1 година

Гешев е радост!

12

Анонимен

преди 1 година

А аз мислех че ще имам пак повод за гордост .

11

Натовеца

преди 1 година

Гевеш и данс са антибългарски агенти !Да се проивиснат с глвата надолу с дни да има възможност колкото се може поверче българи да им се изредят с шутове и плюнки докато умираттт бавно и мъчитело !Почнаха да прогонват български семейства тия бе пчелари !Хората мислят да бягат от родината си заради тия диребеиии ! До там стигнхме да прокуждат българи с тормоз !Проучете случая със семейството от Бургас пчелари систематично тормозени от гешев и ДАНС българското ЩАЗИ!

10

Сссссс до Българин

преди 1 година

Ами ПП бяха на власт,техен министър на МВР, армията тяхна и още куп служби. Можеха да го "сготвят" ама не са искали явно. Искат да плашат хората с нещо.