88

анономен

преди 1 година

Като са толкова отворени що не се приберат в България?

87

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи. Работата е там, че говорителят на Нексо може да си мисли, че началниците му пътуват по света свободно и това не "не афектира нито бизнеса, нито житейските им планове". Хи-хи.

86

Коментар

преди 1 година

Като са толкова талантливи и бизнеса им е законен защо оперират от БГ? Да позиционират централата и IT - тата си в САЩ. Нали са се похвалили че не живеят в България, ами да си изметат бизнеса от тук също, не са необходими още хора, които да уронват имиджа на държавата. Интересно ми е да видя как ще позиционират бизнеса си отвъд океана или в Швейцария. Хайде Нексо, давайте

85

Анонимен

преди 1 година

Съдружниците на Нестимир Ананиев и Кирил Петков е нормално да се съпротивляват срещу закона след като бяха уловени по бели ***.

84

Анонимен

преди 1 година

Основателите на Нексо са за затвора, заедно с кукловодите им от ПП и ДБ!

83

Коментар

преди 1 година

И това не може да се каже - лигаво синче, едвам избутал ибраозвания в скъпите университети, набутан за политик, но неуспял, в крайна сметка го прибраха приятелите му в тяхната компания и със зор общо взето го направиха милиардер. А той като по учебник намери една миска, бивша труженичка, за да му роди едно дете и да замаже слуховете, че е на другия бряг. Ето това са тези елитни бизнесмени- визионери. Поредни крадци, които които се възползват от беззаконието в БГ. Като са толкова талантливи защо

82

Коментар

преди 1 година

Познавайки т.нар основатели искрено се надявам на Нексо това да му е края, както и да им пуснат една бюлетина от Интерпол. Изключително нагли, години наред едновременно грабят закъсали българи и перат парите на престъпниците чрез Кредисимо, после крадяха дарения чрез Хелп Карма, сега се оказа че ограбили разни западни богаташи с Нексо, но въпреки това имат наглостта да се изтъкват като бизнесмени и визионери. Кънчев поне има мозък, докато за мекотелото бивш политик Антони и това не може да се

81

Анонимен

преди 1 година

Нищо съществено отговориха,изметоха ла**ата в килима

80

Анонимен

преди 1 година

:)Не се впрягайте. Насладете се на почивка

79

Анонимен

преди 1 година

Пак мизерийка.

78

Анонимен

преди 1 година

никой няма да ги търси елитът няма интерес да намира мошеници и да връща парите на набутали се дребни бааллъци балллъкът тябва да е баллък за да богатеят богатите

77

Анонимен

преди 1 година

:)

76

Анонимен

преди 1 година

И защо отговарят на Гешев? Кой им трясна глоба от 45 млн.? Гешев ли или САЩ?Нека си пътуват,а ние да внимаваме когато такива "пътници" финансират всякакви "спасители" на България.

75

Анонимен

преди 1 година

Тия си мислят че са се скрили в Дубай. Ама Дубай и Южна Африка са на практика официлни затвори зац богати. А ако Чичо Сам реши ще ги екстрадира и от там.Селянчетата от Нексо още не осъзнават в какво са се забъркали.

74

Go West

преди 1 година

Ето защо частен бизнес (честен) не вирее в кенефо, който има някакви бланове за собствен бизнес да си стяга чантичката и на запад - колкото по-на запад толкова по-добре.

73

Анонимен

преди 1 година

Лошо За българия е такива мошеници с пари да финасират париии който да правят "съдебна реформа"

72

Анонимен

преди 1 година

Основателите на Нексо скоро ще отговарят пред съд и прокуратура а свободата им ще бъде ограничена до 2 на 2 килия.

71

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе мислам ,че сопа могу тряаа дъ играй ! Додека са избистри раутата ! Кът за избистри па мариз и у затворо !

70

О хо хо

преди 1 година

МАЙ НЕ СИ СПОМНЯТЕ ДУМИТЕ НА ЧЕРЕПА ОТ ЗАПИСА:".... ЩЕ НАПРАВИМ ГЕШЕВ ФИГУРАНТ". ТОВА СТАВА С ПОДХОДЯЩИТЕ ЗАКОНИ , ВНЕСЕНИ ОТ ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТИИ. ТОВА Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ДУБАЙЦИТЕ НИ ПРЕВРЪЩАТ НИ В АФРИКАНСКА СТРАНА! ПЛ.Ю.ЯТ ГЕШЕВ = ЗНАЧИ ПРОКУРАТУРАТА РАБОТИ!

69

Анонимен

преди 1 година

Криптот-жмела ебягството на аутсайерите от реалността. Когато за нищо не ставая се мяташ в света на нищо-криптото с останалите като теб слабоумници.И не бъркайте блокчейн с крипто жетоните. Това са две различни по същността си понятия без никаква причинно-следствена връзка. Блокчейна е един регистър на каквото си поискаш а крипто-жетоните са нищо!!