109

ДЕДО ИВАН--оф

преди 1 година

Жабето пак се появи и започна да кряка.

108

Големия памперс

преди 1 година

Що ни занимавате с тази утка?!!!!!!!!

107

Ние

преди 1 година

Все сме последния шанс-резервният въздух от овъркила. Нищо добро не очаква държава, превърнала се в политически Клондайк, където доверието в държавните институции тотално е унищожено от самите нас. Каквото и да се случи, на българина вече не му пука от нищо. Каквито гражданите, такава и държавата-мафиоти, крадци и предатели управници.

106

Анонимен

преди 1 година

дано Роско хвърля по един поглед в коментарите в този сайт, за да разбере колко е голяча народната обич към него.вие непекъснато презентирате този вонящ политически труп, но от това той е все по - мерзителен за народа.кукла на конци на Бойко и злобен завистник към президента Радевнеговата компетентност се изчерпва с " аз, аз, аз, аз".....

105

ОСТАВКА

преди 1 година

***, оправи си бритоня за да не дойде пожарникаря да ги го оправи.

104

Анонимен

преди 1 година

....ами като опозиционният лидер е м..утра крррадец и престъ..пник не трябва ли да го арестуват?

103

Колкото повече

преди 1 година

Стоят на екран Чехльовци,Десита/ няколко броя/ ГеогГеоргиевци и подобни павиани, толкова по-зле за Гроб!

102

Анонимен

преди 1 година

Тоа по ще си ни скрие и да замълчи завинаги.

101

тошо

преди 1 година

Плевньо , не давай акъл , ами гледай синоп(Т)ичката да не се надене на някай по-млад !

100

Анонимен

преди 1 година

Не на еврото и лева! Да върнем търговията с жито и жълъди.

99

Джо Баеца

преди 1 година

"Последният Шанс" - последният шанс на ГЕРБ. Прав е чехълчето.

98

Анонимен

преди 1 година

Не на еврото!

97

Анонимен

преди 1 година

Переодично някой от Козяк му натиска бутона и той излиза в публичното пространство, като кукувица от часовник да плещи, каквото са му спуснали... Вероятно същите козяци не са наясно, колко плачевен рейтинг има тази особа и как си вредят с публичност на същата...Даже не си струва хората да коментират политически трупове в напреднал стадий на разложение...

96

Анонимен

преди 1 година

Тоя не знае ли, не чете ли какво е мнението на народа, та отново се изказва, излагайки се.

95

БЪЛГАРЧЕ

преди 1 година

"За мен президентската република ще е краят на нашата демокрация"- ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ- НИМА В САЩ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ ПРИ УЛОВИЕ ,ЧЕ СА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ? КАЖЕТЕ ГО НА ГЛАС. ЖЕЛАНИЕТО ЗА ЗАВРЪЩАНЕ ВЪВ ВЛАСТА Е ПО- ГОЛЯМО ОТ ВСИЧКО ДРУГО .

94

Банкеръ

преди 1 година

Последвн шанс за какво?Вие сте минало,колелото на историята върви само напред.Все ми е на акъла,че някой балама ще Ви се върже на обещания за след 20г.За да я има България,кожите на всички допуснали България да е в такова положение трябва да съхнат пред ограбените активи на държавата.Следващите да знаят,какво ги чака.

93

Нехайното Отношение

преди 1 година

тоя синковец толко ли няма една организация за защита на детето да го погне за безотговорното му поведение при което синът му незнайно как почина, аааа Росен можеше да го заведе в Атинската Детска болница, където хората за дете на Президента на съседска държава щяха часове, часове да предприемат решителни действия а не детето да да издъхне на родна земя. Такива трябва да ги жегосват словесно ежедневно по най възпитания начин.

92

Анонимен

преди 1 година

Последният ни шанс за какво? Да свалим гащати и да приклекнем ли? Как пък не ни се падна политик като Орбан, ами само продажници като теб?

91

Анонимен

преди 1 година

Плеввналиев от Плевен, Плевня или от Плевел иде

90

Анонимен

преди 1 година

Куп глупости отново изприказвани от този неспособен човечец.Но така е когато т нар олигарси и бизнесмени вземат да се захванат и с политика.Е дотука се докарахме от такива неразбиращи нищо от история, политика и наука хора.Плевнелиев е пример защо ГЕРБ беше отстранена макар и трудно от политиката и властта най- вече.Тези хора са група олигарси против демоса, но цитират я Левски, който би ги заклал ,или Ж.Ж, човекът който пръв искаше президентска република видял опасните метастази на политиката