63

Милиардер

преди 1 година

Нистор и Бойко Цветков си имат шапки. Както и аз. Не ни плашат нито студовете, нито войната в Украйната. Ние не сме виновни за нея. Нито пък сме геверали като тези от партиите. Честита да ни е Новата 2023 г. На плащащите си сметките в офиса на приятелите ми. СТОЙНЕ да се носи над жк-то Дружба на столицата на БЪЛГАРИЯТА. Както и песните на г-жа БОТЕВА. До следващите избори.

62

Българин

преди 1 година

Този на когото му казват зеления чорап, отново си е забравил шапката на генерал. Като не иска да лети със самолети, защо пък иска да връчва мандати на някакви си политици. ЧЕСТИТА ДА НИ Е НОВАТА 2023 Г. На живеещите в жк Дружба, в град СОФИЯ. НИСТОПР И БОЙКО ЦВЕТКОВ СИ ЗНАЯТ РАБОТАТА. А пък, на всичкото отгоре са ми и ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ. НЕКА ПЕСНИТЕ НА Г-ЖА БОТЕНВА ДА ОГЛАСЯТ БЪЛГАРИЯТА. Но пък, най-вече Дружбата в София. СТОЙНЕ, бре Стойне ! АЛТЪН ЧЕЛО ИМА.

61

Милионер

преди 1 година

Следващият премиер ще е като гълъбите на бившия. С такива генерали щкато Радев и Борисов, нищо добро не очаква Българията. Специални поздарви за приятелите ми г-дата Семов и Цветков. Както и за Валери, от 6-ти вход на 26-ти блок на жк-то в Дружба. С песните на г-жа БОТЕВА. Разбира се. Дружбенци сме си, а и на всичсто отгоре, никога не сме били членове на партиите им на Нинова и мутрлата от Банкя. Честита да ни е Новата 2023 г.

60

кацнал гълъб

преди 1 година

Кацнал гълъб в министерско кресло. Гнездо свил. И всичко нацвъkaл.

59

Анонимен

преди 1 година

евроатлантическите *** се пържат в катрана ,който капе от устите им

58

Анонимен

преди 1 година

Ревете за правителство, но ако се сформира нещо почвате да ревете за оставка и нови избори. Глупави хора сте които незнаят какво искат и обичат да мрънкат това е националния спорт на бг. - мрънкането и оплакването

57

Анонимен

преди 1 година

На неудачниците пак Радев им е виновен

56

Аноним

преди 1 година

Искахте промяна имате я Ревяхте заедно с юмруците с отровите с платените черепи с чалгарите ето ви сега развитие успех богатства е само за някои за нас огромните плащания невиждана инфлация никакви доходи и лъжи нагли лъжи радвайте се хора нали искахте промяна имате я

55

Решетников

преди 1 година

Радев се справя отлично,молодец!

54

Анонимен

преди 1 година

Да кажа на тия дето не спират да плюят по Радев - Пикае ми се, зяпайте и почвам...

53

Анонимен

преди 1 година

Голямата заблуда е, че Радев вдигна юмрука да подкрепи протестиращите на площада. Не мили ми наивници, той вдигна юмрука да спаси собствената си кожа.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Експеримента на Радев ни коства вече 5-ти избори!!!!! Пари хвърлени на вятъра за да си начеше егото Радев." Кво ти е виновен Радев бе, вие "умниците" или не ходите да гласувате или гласувате за едни и същи измамници. Не ви е виновен Радев, че сте наивници и ви лъжат като малки деца, вие сте си виновни

51

БРАВО НА ДОНЕВ!

преди 1 година

Явно Гълъб Донев е решил да поеме всичките негативи пред Военния трибунал и за двукратното му приемане на премиерския пост.

50

Анонимен

преди 1 година

Тва тото нещо не върви едни и същи числа играем и не се падат

49

Анонимен

преди 1 година

Не знам вече кой е по-малкото зло! Не знам, кой изобщо му пука за България? Не знам дали има някой в политическите среди, който има заложен български интерес! Жалко за държавата! Така и нямахме късмет! От всякъде ни дърпат и ни разпределят държавата различни интереси на определени кръгове и много малко остава за хората!Жалко! Жалко за голям процент граждани! Подиграват ни се! Използват ни! И накрая ни захвърлят в собствената ни държава!!

48

Анонимен

преди 1 година

Стъпването на финансовата и енергийния в министерски съвет е най-големия позор за плочките там! Такива недоразумения не е имало

47

Анонимен

преди 1 година

Ако се направи импийчмънт на Клепоухото от Асково и се сложи нормален президент, а не Резидент на Дондуков 2 веднага кризата ще свърши, парламента ще заработи и ще имаме редовно правителство

46

Анонимен

преди 1 година

Експеримента на Радев ни коства вече 5-ти избори!!!!! Пари хвърлени на вятъра за да си начеше егото Радев.

45

Morski

преди 1 година

Радев- новият Тато! Хасково - новото Правец! Член първи от Конституцията - Президентът е безгрешен и ненаказуем, особено ако се казва Радеф!

44

Македония

преди 1 година

Ако държавата ни нападне рсм е проблем, но ако спонтанно обикновенните граждани започнат да навлизат на територията на рсм с цел предизвикване на гражданска война и смяна на режима в рсм няма да е нарушение или престъпление по българските закони. Така, че решението е да щурмуваме рам!!!!