175

Анонимен

преди 1 година

Каскета може да приключва каквото си иска, но хората се събудиха и ще приключат с тази престъпна организация рано или късно.

174

Анонимен

преди 1 година

С кюлчетата и еврата какво става? Кой е снимал тулупа гол? Коя е мата хари? С Мишо Бирата какво става? Тулупа каза че някой му е снимал чекмеджетата, и това е мата хари. Коя е мата хари?

173

Анонимен

преди 1 година

190 Е и? Всеки има право да внася в съда жалби, искове, доноси. Това ченгетата от ДС добре владеят.

172

Анонимен

преди 1 година

Че той боце сам си призна за мата хари, а каскета и подопечните твърдят ,че били фалшиви снимките. Никой не каза от НСО кой е влизал при боце и така си остана. Нямат срам.

171

Анонимен

преди 1 година

С кюлчетата и еврата какво става? Кой е снимал тулупа гол? Коя е мата хари? С Мишо Бирата какво става?

170

до 108

преди 1 година

Проследява се пътя на парите.Произхода на средства и разбирате кой е платил за покупката.Освен, ако един бивш водопроводчик от Сандански / бащата на манекенката/ може да докаже произхода на авоарите :)

169

Анонимен

преди 1 година

185 Какво общо има тук, жената на Гешев? Като няма аргументи, започват обиди към хора, които нямат общо с темата.

168

Анонимен

преди 1 година

Kakто побързах да зарадвам мажоретките на КаскетЯ още онзи ден, конгресмен Дйвидсън предстои да оглави две комисии в Американския Конгрес, едната отговаряща за санкциите по закона Магнитски. Предричам в скоро време вой и късане на ризи по студиа, ПИКливи медиЙ и форуми от отпадъците на Шайката. Ще си позволя да заявя, че този път Шайката ще получи доста евроатлантически крошета, най-вече отвъд Голямата локва.

167

Анонимен

преди 1 година

Историята за къщата в Барселона и връзката на премиера Бойко Борисов с покупката й и с Борислава Йовчева чух от Владимира Янева, разказва в Тук и сега със Светла Петрова адвокат Румяна Ченалова. По онова време тя е съдия в Софийски градски съд, а Янева председател на съда. Ченалова не се съмнява в твърденията на шефката си, защото тогава тя е в близкото обкръжение на Цветан Цветанов, Бойко Борисов и Делян Пеевски. След това записът на подслушания разговор изтече, а прокуратурата не направи нищо съществено по разследването му.Има безспорни факти да се предположи, че има пране на пари. Тов

166

Анонимен

преди 1 година

181 Това Асен Василев ли ти каза? Той е спец по извън съдебните споразумения. Ограбил е своя съдружник в лондонската фирма и за да не бъде съден, подписва споразумение със съда. Но това не отменя фактът, че е откраднал от съдружника си интелектуална собственост.

165

Анонимен

преди 1 година

а каскета има речник от общо 57 думи, тва било тъжно, онова било тъжно, мучи нещо, гледа тавана...тоя човек във всяка нормална държава може да е само шофьор на такси

164

Анонимен

преди 1 година

Но, имайки зад гърба си политически сили (ГЕРБ, ДПС), Гешев се чувства достатъчно сигурен...А защо ги има зад гърба си? Защото е тяхно творение, те го издигнаха, за да ги брани. Той заслужи поста си с потулването на ролята на Пеевски във фалита и разграбването на КТБ, оттам е циментиран във властта си и никой не може да го мръдне, а задачата му е да пази мафията ГЕРБДПС.Докато се пазят взаимно, те са непоклатими.

163

Анонимен

преди 1 година

Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера от танцьорка на пилон до адвокат, като пътьом е работила за лидер на организирана престъпна група и за фирма на Ковачки.Детелина Филипова Ханчева през 2002 г. влиза в новините като танцьорка в нощен бар в зимния курорт Боровец, похитена от известния самоковски бандит Юрий Галев. Инцидентът се случва на 21 срещу 22 януари 2002 г.Бойко Борисов, тогава в качеството си на главен секретар на МВР съобщава, че Галев ги е завлякъл от заведение в апартамент в София.Галев е арестуван първоначално по подозрение в отвличане и изн

162

Анонимен

преди 1 година

175 Сайтът "Бивол" не е най-добрият източник на обективна информация. Дори напротив, Атанас Чобанов е шарлатанин, руски зет, който живее с руската си жена, чийто родител е свързан с КГБ, в Париж, на чужди разноски, или печели с измама пари. Работи за руските интереси. За него парите не миришат.

161

Анонимен

преди 1 година

Иван Гешев: " Разследванията за къщата в Барселона и кюлчетата ще приключат до месец и нещо"И даже всички знаем как ще приключи !

160

Анонимен

преди 1 година

Гешев е роден за слуга, той никога няма да допусне чорбаджията му да пострада. Да не говорим че го назначи хем без образование, хем без конкурис. Иван Гешев няма юридическо образование и това е ФАКТ.

159

Анонимен

преди 1 година

От Нексо нищо няма да излезе и ще бъдем съдени като държава. Но какво става с Пеевски и залона магнитски?

158

Анонимен

преди 1 година

Гешев е некадърник. То не е учудващо де, завършил е Симеоново. От полицай прокурор не става. Това е все едно от тираджия да направиш инженер ДВГ.

157

Анонимен

преди 1 година

Има една обратнопропорционална зависимост: колкото по-некадърен в професията си е един човек, толкова по-голям популист е. Гешев е изключително малограмотен като юрист, но облечен в много власт и естествено - *** популист. Апогеят на самозабравата и тъпия му популизъм беше влизането в Президенството със своите преторианци. Но будната част от обществото му скочи и го нарита с протестите от 2020 г. (съвсем друг въпрос накъде се врътна Радев след това). От тогава насетне на тъпия популист Гешев му остана да ходи по ромските махали и да ги забълбучква как ще ги оттърве от ПТП-тата. Но, имайки зад

156

Анонимен

преди 1 година

173 Nexo има седалище в България. Тя е международна платформа и затова, измамниците от нея, ще бъдат обявени за международно издирване, с Интерпол. Измамени са стотици вложители с немалко пари. Независимо, българи, или не.