111

Анонимен

преди 1 година

Пълно е около мен с родители висшисти с две деца, има и с три деца и всичките имат и успешна кариера. Няма с едно дете или без деца след определена възраст

110

Анонимен

преди 1 година

Такива, където им се раждат деца, когато са на по 21 г, ако не са мама и тати да помагат и то бая да помагат затъват здраво в киреча. Имам такива познати. Та нещата не опират само до ала-бала портокала, а и до възможности и обезпеченост.

109

Лекари Фашисти

преди 1 година

Историята не е забравена колко много жени са били изстезавани, убивани и съсипване от ИЗВРАТЕНИ маниаци лекари и доктори. Трябва да има паметник на жените жервти на медицината. Сега пак тези лекари разбирачи съдисти ще казват на жените пълни лъжи и глупости.

108

Другото безумноство

преди 1 година

Друг абсурд на МЕДИЦИНАТА и то пак скоро няма и столетие ИСТОРИЧЕСКИ факти жените са били насилвани при всякакви женски проблеми да ги слагат на принудителна терапия в лекарски кабинети на доктори извратени насилници да им правят брутална обработка с вибратори. Безумна практика на лудите садисти хора с бели престилки и техните уж научно медициниски претенции.

107

Тук

преди 1 година

Има много активна вишистка!

106

Лоботомията адът

преди 1 година

Лоботомията - адът на жените през 20 век. За неин откривател се смята португалският невролог Антонио Егаш Мониш. През 1935 г. той извършва мозъчна операция, която нарича левкотомия - пробивайки дупка в черепа и стигайки до мозъка, за да въздейства на пациент с психично заболяване. След това масово се е прилагало терапевтично маса жени са погубени и унищожени от Медицината на тези Лекари.

105

Ега ти медицината

преди 1 година

Не може да се вярва на всякакви ГЛУПОСТИ от НЯКАКВИ в Бели престилки набедени спецове. През 60-те години масово са лекували всякакъв вид женски неразположения с вибратори така са насилвали доста жени шокиращо ама исторически факт. Масово са пускали на вибратори жените. Другото култово нещо от Медицината е било ЛОБОТОМИЯТА правили са дупки в черепите и са бърникали да прекъсват произволно нервни връзки с цел Лечение. Всичко това е било скоро 20-ти век. Вервайте им на Лекарите.

104

Искат нови роби

преди 1 година

Целта на тази псевдо фейк уж научно обоснована статийка е да се стимулират простите хора да раждат като плъховее нова робска маса.

103

Каква жена 18-25 ?

преди 1 година

Това е някаква смешка пропаганда. Момичетата стават истински жени едва след 30-35 години всичко останалото е лиглички и кифлички друсащите по дискотеки няма как да са истински отговорни и качествени майки.

102

Некачествен МАТЕРИАЛ

преди 1 година

Всичко което ражда под 35 години е от нисшата класа това са хората които живеят в мизерия и създават мизерия. Трябва качество, а не просто количество.

101

Модерни времена

преди 1 година

В днешно време е ЛУДОСТ да се ражда под 35 години. Нормалните цивилизоване бели хора трябва да имат време да завършат висше образование и да се утвърдят професионално на добра и сигурна работа и чак тогава трябва да се правят деца. Също както Жената така и Мъжа трябва да са образовани с професия и работа да имат достатъчно пари и да печелят. Това е средната и висшата класа хора.

100

Анонимен

преди 1 година

Вече технологиите напреднаха и жена може да си замрази яйцеклетки ако иска да гради кариера и като стане на 56 сурогатна майка да й роди детето. Има и опция да осинови не виждам, какъв е проблема да осиновиш дете и да го отгледаш. Има някои имат родни деца, които ги бият, като остареят и са ги изоставили, а осиновени деца се грижат за старите си осиновители.

99

Анонимен

преди 1 година

Нормалната жена и нормалния мъж могат да създадат семейство веднага след средното образование като едновременно с децата продължат да учат висше образование и да градят кариера след висшето, което е по-добрият вариант.

98

Анонимен

преди 1 година

Да раждат след 40. Нужни са ни повече деца със специални способности.

97

Joan

преди 1 година

До Анонимен"При всички предимства които предлага съвременния живот жените могат да раждат до към 50 години а мъжете да си бръмчим до гроб"Не забравяй инфарктите, които почват да ви морят след 40! Както си вдигнал самолета, току виж кацнал неочаквано. И край с бръмченето.

96

Анонимен

преди 1 година

До Право на избор Такива са единици. Кажи на някой българин, че на 24 г. трябва да е вече женен и стой та гледай как ще изпадне в истерия, ако се опиташ да спориш с него и да му доказваш, че има дълг пред нацията и че момичетата не са предмети за еднократна употреба.

95

Анонимен

преди 1 година

N91 си е признал най-най-честно каква е мъжката позиция по тези въпроси - "важното е законът да не те свързва по никакъв начин с това, което си направил"! За да няма ангажименти мъжлето. Това е истината, За това бленуват повечето мъже от 16 до 80-годишна възраст.

94

Анонимен

преди 1 година

N91 си е признал най-най-честно каква е мъжката позиция по тези въпроси - "важното е законът да не те свързва по никакъв начин с това, което си направил"! За да няма ангажименти мъжлето. Това е истината, За това бленуват повечето мъже от 16 до 80-годишна възраст.

93

анонимна

преди 1 година

До българин - я стига си обиждал жените, бе неблагодарнико! Ского хойкат тези уро.......спийки, я ми обясни? Или за едно и също нещо ти си герой, а другата страна най-долно създание, така ли, да, ама не. После да не се чудите защо не се женели жените, не стига, че сте бедняци, ами и злобни нещастници. А що се отнася до раждаемостта - и като родят, какво става освен да захранваме богати страни с готови отгледани хора, то и сега раждат, ама в чужбина.

92

До 33-годишния

преди 1 година

До Анонимен 98 - А ти къде беше, когато те бяха под 30 г.? Да беше се оженил тогава за някоя от тях, та сега вече да си с две деца. Не знаеш ли, че около 30-годишната им възраст почти се изравнява броят на мъжете и жените, родени в една и съща календарна година и остава приблизително равен в продължение на около 10 години? Значи, ако ти днес си неженен, някоя жена от твоята нация също е несемейна по твоя вина?