60

Анонимен

преди 1 година

*** сигурно се е гътнал вече, ако ли не ще ми е кеф да гледам Зеленски да му произнася смъртната присъда по БНТ.

59

мак

преди 1 година

Ще получа алергия заради синьо, жълто и каки. Всеки ден му давате трибуна, какво каза, какво нарежда, какво иска. Баста. Правите от него световен лидер едва ли не, а той е обикновено актьорче, нагло при това.

58

Анонимен

преди 1 година

Глобалните терористи и основните спонсори на неонацизма в Украйна обявиха нов пакет от военна помощ на стойност 2,5 милиарда долара за Украйна.

57

СЛАВА УКРАЙНА

преди 1 година

Прав е Зеленски и ние сме същото мнение Путин ако е още жив няма да постигне нищо!

56

Анонимен

преди 1 година

Валдемар Гердт, член на германската дясна партия Алтернатива за Германия: Съдбата на Украйна според мен вече е решена. Целият свят ще трябва да възстанови страната и най-вероятно тя ще бъде разделена от цялата световна общност. Украйна вече няма да остане в първоначалните си граници.Струва си да се отбележи, че това е член на партията(дори не управляващата), но думите са верни.Говорителят на Пентагона Сабрина Сингх:САЩ подкрепят Украйна в опит да си върне териториите по всякакъв начин.

55

Анонимен

преди 1 година

"Колко хора биха издържали на този напън в 21 век???" ................. Гарантирам ти доста биха издържали, при положение че ти е опрян британски пистолет в тила от тези дето уж го "пазят", или си заплашен от бандеровците с нарязване, ако дори намекнеш за преговори.

54

Зли езици

преди 1 година

твърдят че хеликоптерът на министърчето е била ударен с Джавелин..Дали от свои, дали от чужди, кой да ти каже?

53

Анонимен

преди 1 година

До ужасно еВземи се скрий!

52

Анонимен

преди 1 година

ВСУ от своя страна провеждат настъпателни действия на Куземовка. За руските войски това е опасно направление. Зад това село няма населени места, по-скоро открита местност. Доста удобен път за Сватово от северозапад.

51

Анонимен

преди 1 година

Тук вече няма населени места. В източните покрайнини на самия Бахмут оркестрантите също напредват. Но това е по-вероятно отклоняване на вражеските сили. Очевидно е, че ще се опитат да обградят града. Това се доказва от събитията на север от Бахмут. ЧВК Вагнер атакува Красная гора и Благодатное. А на изток от Северск руските войски вече се опитват да настъпят към Верхнекаменское. В Луганско направление ВС на РФ отново атакуваха в района на Белогоровка. Те също се опитаха да напреднат от Житловка до Терни.

50

Анонимен

преди 1 година

Южно от Бахмут ВСУ имат сериозни проблеми. ЧВК Вагнер от Курдюмовка атакува в посока Дилеевка. А малко по на север вече тече нападение при Бялата планина. Тоест музикантите са се прицелили в Константиновка, през която минава снабдяването на украинския гарнизон в Бахмут. Освен това този град, подобно на Часов Яр, е команден център на зомбинацитата в Донбас и място за концентрация на сили и резерви. Константиновка е и южната порта на Краматорск. След като ЧВК Вагнер превзе Клещеевка, пътят към Бах

49

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo: В Запорожие руската армия, подкрепена от артилерия, атакува позициите на зомбитата в Степное, за да достигне важен участък от пътя, водещ към Орехово. На югоизток от този град тя се опита да се придвижи към Малая Токмачка.Така ВС на РФ се стремят да достигнат Орехово от две страни. Артилерията удари Гуляй-Поле и Полтавка. На Донецкия фронт руските войски атакуват в посока местната Парасковеевка. В Маринка те изтласкват зомбинацитата в западните покрайнини на града, напредвайки в района на Водяне. Артилерия работи по украинския укрепен район в Авдиевка.

48

Анонимен

преди 1 година

The Washington Post...Генералният щаб, съвместно с Пентагона, разработи контранастъпление на ВСУ за пролетта, което ще се основава на опита от Харковската операция с дълбоки флангови пробиви в отбраната на руската армия, която е принудена да напускат позициите си и се оттеглят. На първо място, тази тактика е идеална за посоката на Запорожие, където има много степи и малко селища, което ще ви позволи да нанесете редица разнообразни удари. За тези цели е обявена нова вълна на мобилизация, която трябва да увеличи въоръжените сили на Украйна със сто хиляди души.

47

Анонимен

преди 1 година

"каква е цената да задържи една държава под свое влияние след като тя не иска"-------------Цената определено е по-малка, отколкото притиснат от Запада да води ядрена война. Това и в яслата е ясно.

46

Анонимен

преди 1 година

...изхвърляйки зомбинацитата от укрепените им позиции и разширяват зоната на контрол над това стратегически важно дере.Украинските политически телеграм канали пишат, че цялата отпусната военна помощ от Запада е договорена в началото на годината с Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, а танковете се очакват през пролетта. Сега тече информационна кампания, която трябва да формира необходимото обществено мнение на Запад.

45

Анонимен

преди 1 година

Днес в американската база Рамщайн (Германия) ще се проведе поредният конгрес на съучастниците на украинските неонацисти, включително страните от НАТО. Те ще обсъдят следващата ескалация на конфликта в Украйна и доставката на настъпателна тежка техника (танкове).

44

Анонимен

преди 1 година

Най-красивото е, че осъзнаването ва Щатите за абсолютната неспособност на Европа да води каквато и да е война за техинте интереси ги хвърли в неистова паника. Дори зомбираната полска шшляхта си наби камшика и взе да бяга, когато обявиха мобилизация. Да забелязвате, че традиционно най-злобните русофоби от Румъняска мълчат като гръмнати? Май им е ясно, че задокеанските пъддари на телета няма да си мръднат и пръста за тях.

43

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече рИве този наркоман за оръжия, толкова повече бой ядат на бойното поле! А от Украйна нищо не е останало, но той през розовите наркомански очила вижда как маршируват на Червеният площад зомбинацитата на бандеровските фашистки пълчища!

42

him

преди 1 година

"Европа да вземе решение относно резервоарите."- малее, цялата разправия за едни резервоари ли е била? - или някой не е в час с превода. "К.... няма да постигне нищо в У..."- само един Кримски канал си е постижение. А -20% територия какво е - загуба? - смешници!

41

Кремъл

преди 1 година

Разбира се че не сме постигнали. Като изключим че Пет области (до момента) върнахме към Русия. Украйна е разнебитена без ток вода парно инфраструктура боеприпаси а вече и без хора за фронта. А можеше просто да изпълнявате Минските споразумения да не тормозите руско говорещите и Украйна щеше да е нормална държава. Но вие предпочетохте да играете по с. вирката на САЩ, които ви насъскаха срещу Русия и сега спокойно седят зад океана с пура и уиски в ръка. Също като през Първата и Втората световни !