39

Анонимен

преди 1 година

Странно затопляна, Европа уж по топла, но потопена във вода! САЩ, Русия, Канада, Япония и др замразени -40 / -45С и после потопени, останалия свят пак мокър и ветрове се вихрят като Ферари с цвят червен! Е как става така, природата избирателно *богопомазва*!

38

ОФчу

преди 1 година

Да, Климата се променя и това е факт! Но не поради така наречената фалшива доктрина с която ни разиграват наречена "Човешки фактор"! Цикличнст дами и г-да, Космическа Цикличност! Пред 10,000 години пусинята Сахара и така налеченият Златен Полумесец са били райски градини...!!! Имено в този район е бил насаден и Райският Едем! Истинските Учени знаят какво ни очаква ,както и скритият Глобалният елит!

37

Русия…

преди 1 година

ви пуска по някоя новина- тук пожар, там самоубийство. Или някой си мисли че журналята обикалят с хеликоптер руското небе???

36

юбералес

преди 1 година

Папата е укронацист и е излъгал господ.

35

Тигоро

преди 1 година

Топла зима значи благодатна година. Това че студ и сняг помагат на добивите е в голяма степен мит.

34

Зозо

преди 1 година

........................Руски МиГ-31К, носител на ракетите "Кинжал", се запали в небето над Беларус.............................. Уааааахаххаахахааааа, пак са пушили крепостните :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Анонимен

преди 1 година

Топла зима, значи гладна година. Няма ли и снаг по върховете, ще е и жадна. Ще настанат игрите на глада..

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34. като те изкарат на свободния пазар ще го затвориш набързо.

31

Стойне

преди 1 година

Познавам ги хората там, добри са. Обичат си земята, селото и хубавите български. Народните. Песните. Нека да им пее. Има си една стара българска поговорка, а тя е, че който пее зло не мисли. Въпреки проклетията. В текста на Василке. Прабабата ми ме е учила да кълна, но само когато ме ядосат много. Не ме ядосват педните, а тези от поредното НС, които дори и редовно правителство не могат да си изберат.

30

Анонимен

преди 1 година

Клещеевка е отвоювана. Следва Бахмут.

29

Милионер

преди 1 година

Ще я позлатим, ако дойде да пее на събора ни в Баховица. Г-жа БОТЕВА. Косъм няма да падне от главата й, а ще си тръгне с пари. Може и къща да й подаоим. Земи ще й дадем, Само да ни ги запее. Хубавите. Българските. НАРОДНИТЕ. ПЕСНИТЕ. Тези за Стойне и за Василка. А и не само баховчаните ще им ги дадем. Дано да знае къде е селото Баховица. ЕРГЕН.

28

Анонимен

преди 1 година

Току що спрях радиатора че се изпотих. Не са виновни климатичните промени, господ се подигра с Путин.

27

анонимен келеш

преди 1 година

Путине нали обеща на наите русофилчета,че тази зима в България ще е студено и тъмно:):):)Аре спазвай си обещанията:):):)

26

морски

преди 1 година

При недостатъчно вода в язовирите, Сезон 23`си отива бързо-бързо.

25

Споко

преди 1 година

Споко, цели промишлени отрасил в ЕС затварят заради фалити или се изнасят в САЩ и Китай. До 2024 вече няма да има нужда от толкова много газ и нефт, промишлеността е най-големия потребител, ЕС ще кара спокойно и със съвсем малко газ.

24

Зимата

преди 1 година

Миналата година големия сняг падна в началото на март. До средата на април имаше сняг по ски курортите. Затвориха зорлем на 5-6 април щото им изтичаха договорите за персонал и наем. А по миналата година през април валя сняг! Когато Тиквата спечели изборите, и загуби властта!

23

от Пиперево

преди 1 година

По руската тв редовно пускат репортажи за разни комуналки в малки градчета в които не е правен ремонт откак са построени през съветско време. Еми трябва да ви кажа че бездомниците в тунела под лъвов мост живеят в по луксозни условия.

22

Анонимен

преди 1 година

Какво е спасено, като производствата се изнасят към САЩ. Европа е пътник и то благодарение на Чичо Сам.

21

птица

преди 1 година

Нищо, догодина, хем студ, хем ядро както е описано в Библията " Молете се да не е ..."

20

Анонимен

преди 1 година

Лятото напълниха газохранилищата с руска газ по 3000 долара. А сега никой не купува, газта падна под 800$ А това лято като няма да има руска газ, а и друга газ повече няма да има, това е лимита, и от къде ще ги напълнят. На каква цена, като почнат да се бият кой пръв да купи да осигури зимата на 2024? Сега в момента никой не купува газ защото е топло и хранилищата още не са свършили, но какво става лятото когато всички се втурнат да купуват?