41

Чери

преди 1 година

Липсата на средства и кариерата са оправдания в днешно време за отказа да имаш дете или деца. Просто доста млади хора не желаят да полагат грижи и поемат отговорност за отглеждане на дете за да не нарушат собственото си спокойствие и самите те застиват в някаква "тийннеджърска" фаза на развитие без да станат възрастни.

40

Анонимен

преди 1 година

В Африка живеят в супер мизерия и имат 6-7 деца, но виждаш ли на японеца му трябвало по-голяма заплата за да има деца, иначе за 2 котки и 3 куче пари има. Днешния свят е една пародия, простотията стана норма - това поколение е абсолютен провал, тотална деградация.

39

Анонимен

преди 1 година

"да обичаш домашен любимец е същото като да обичаш дете" - трябва да си много *** болен мозък за да изречеш такава глупост. Поредната гнусна античовешка пропаганада.

38

Дони

преди 1 година

Не знам за джапанките, но напоследък много силно впечатление ми прави, че навсякъде около мен (хубавите квартали на София) са само бабички, старци, инвалиди и пр. Може би пролите са в предградията, но тук е нещо страшно. Тва за млад мъж си е жив визуален бич!

37

Анонимен

преди 1 година

Една жена като те погледне любовно и вижда как ще я гледаш с децата й доживот. По-добре куче.

36

Чик чок

преди 1 година

До АнонименТова е положението, описах го достатъчно добре в предния ми коментар. Забрави ноктенца, фризьорки, глезотии, лакове, кремчета, "виж ме коя съм аз", ще си пазя пЮтката за оня свят. Иначе се обличат като магистралки. Комедия до шия.

35

Чик чок

преди 1 година

Че те тукашните и те са така. Не им стига един "любимец", та вземат още един, два, три. Накрая си остават с тях, да ги галят. Останалото няма значение, кот стане, ако стане. Това е мисленето на доста голяма част от "хората". Не знаят как да живеят. Достатъчно е днес да ида да надрусам *** в някоя дРискотека, механа или у някой там съсед/приятел да пием и плюскаме до посиране. Пълна отвратия. Особено такива, на които банката им е взела живота. Лошото е, че стават все повече и повече.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20Със сигурност японците са доста по-напред в културно, интелектуално или изобщо във всяко едно отношение отколкото са у ваше село

33

33

преди 1 година

TAKAEWQRNOE!!! Добре, че ни останаха силните, истински балкански мъже, дето не можеш ги хвана никога да галят животно. Срамота, срамота, накъде отива тоя свят, всякакви откачалки да обичат да си галят домашните любимци.

32

Анонимен

преди 1 година

У наше село кучетата ги ползваме само за лов и да пазят овците не ги галим а малце ги тренираме с тоягата. Галим си децата и се грижим за тях непрестанно

31

Христо Христов

преди 1 година

А как е в ЕС?

30

Анонимен

преди 1 година

А по време на комунизма Виетнамските общежития бяха най изскусните готвачи на кучешко,нямаше в София и едно бездомно куче

29

Анонимен

преди 1 година

И у шопско е така кучетата изместиха хората за убийството на кучетата ще плащаш в затвора. За убийство на хора прегазваш и си продължаваш живота необезпокояван

28

Бай Дрън

преди 1 година

Майко мила, каква е тая педiфилска статия? Японците обичали да галят животните? Абе четете ли какви простотии пишете? Това си е жива педофилия, манафщина или както искате го наречете!

27

И у нас е тъй.

преди 1 година

Липсата на раждаемост е функция на капитализма. Дори *** вече намалиха раждането.

26

2-те лица на Япония

преди 1 година

Малко се пише за боМбардираните и сринати градове, жертви, извън Хирошима и Нагазаки, в пъти повече. В Германия Сталин спря съюзниците да сравнят със земята Германия-картофена нива. В Япония не успяха. Защо? На аглосаксите им трябваше господството по вода, поука извлечена още в ранното Средновековие, и "географските открития и колонизации". Още се раждат деца с малформации. Няма репортажи за бедните квартали-безработица, експлоатация, а там е страшно. От едната страна високи технологии, от друга

25

Селянин

преди 1 година

Който тръгне по соросячи акъл така. Лошото е че и ние сме доста натровени

24

В колониите

преди 1 година

е така. окупирана държава", всяка година японците протестират срещу ядрените бази, глас в пустиня. Отидоха им реакторите-глас в пустиня. Отидоха им мечовете, в частни колекции. Защо, защото не се предадоха на "правилния" победител. Работят на 2-3 места, отиде фирмената лоялност, и че фирмата е част от семейството. Образование и градини са безумно скъпи. Небостъргачи в големите мегаполиси те "мачкат". Култът към егоизма, самотата, високите технологии, самоубийства-нямащи общо с кодекс самурай

23

////

преди 1 година

Браво, в едно нещо се изравнихме с японците

22

30 годишен

преди 1 година

А преди хората как са гледали много деца? Прадядо ми през Царство България е имал 7 деца, моят дядо, (синът му) през комунизма е имал 3 деца, и баща ми (синът му) е имал 1 дете - аз... А аз нямам ни едно, а вече станах на 30 години... Но иначе деца мога да правя де, само да си намеря булки!