21

Боби

преди 1 година

1вДо Анонимен 14 - Ами помагаха е точния термин. до 1967 когато се появяват сериозни СССР оръжия като ЗРК С-75 СССР е доставяла няма да повярвате какво... Цялото трофейно оръжие останало в складовете на СССР армия след всв. Доставяни са италиански и немски картечни пистолети. Карабини манлихер и прочие. След като изпразват всички подобни складове Безплатната помощ свършва... Започва да се доставят Т-54/55 и ЗРК С-75 с комплекс от радари, Зенитна артилерия

20

Анонимен

преди 1 година

Друга е новината.Големият пропагандист на украинската хунта Арестович подава оставка и се обръща срещу Зеля.Дава просторно интервю,в което смело вади кирливите ризи на укровермахта и свидетелства за отношението на украинската власт към рускоговорящите.Усеща момчето предстоящия разгром и овреме обръща палачинката.

19

До Зозо

преди 1 година

мразя американците, обичам руснаците. вземам 6к+ на месец...айде да не ми казваш какво мога и какво не мога да си позволя а... :)

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18А ти какво предлагаш? 1 милион украйнски трупа и брадатото джудже в Киев милиардерче? Как я виждаш тая война в дългосрочен план? Като победа на Украйна?Аз я виждам като челен удар между Камаз и Запорожка. Украйна е запорожката Русия е Камазът.

17

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - и недей да маскираш руската си обвързаност като съжаление към украинците. Ето това е лицемерие. Когато един враг разкъсва държавата ти и отказва правото ти на народност и съществуване хващаш оръжието. Не преговаряш с него.

16

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - работил си ти, ама друг път. Интересно, като си "работил" с тях какво им препоръчваш - да дадат така, простичко и без съпротива половината си държава на бесния глиган Путин ли? За да "спрат" войната? Да му се поклонят ли? Е познай, може пък да не искат. И като говорим за лицемерие, твоето какво е - призоваваш жертвата да бъде по бързо смачкана за да не "дава жертви"? Аз може и да съм лицемер, но ти си руска гъба дето внушава, че победата на Путин е неизбежна! Личи ти.

15

Зозо

преди 1 година

Хахааа, най-много от санкциите губят промитите БГ русофили-путинисти. Като влезнат в магазина гледат кашкавала и луканката и преглъщат слюнка. Половината вече са с язва и гастрит :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 1 година

Лицемери,за които цената на човешкия живот е без значение.Вместо дa са на масата за преговори,глобалистите правят пари от хорското нещастие.Употребиха украинците,за печалби.

13

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 13. Аз за разлика от теб съм работил с украинци, познавал съм украинци и затова ги съжалявам. Защото ги ипозлват за пушечно месо. На вас русофобите не Ви пука за тях, защото не познавате украинци. За вас е важното руснаците да са зле. Има разлика нали? Лицемерието е голяма работа.

12

Анонимен

преди 1 година

До Зозо - по интересно е как тълкуват руската позиция през Виетнамската война! Тогава руснаците какво правеха - разпалваха война ли или помагаха на братския виетнамски народ? Щото твърдят второто. Е, сега вземат от собствания си лек!

11

Анонимен

преди 1 година

САЩ ударно внасят руски петрол през Индия, заобикаляйки собствените си санкции. След това този петрол се продава вече като "американски" на наивниците от ЕС, но вече с огромни печалби за американските износители. Нито Русия, нито САЩ губят от санкциите. Губим само ние

10

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън - айде да не ги "мислиш" "горките" украинци! Те си имат достатъчно смелост, кураж и умения а също и най вече - топки, за да застанат срещу идолите ти, да ги отупат и да ги върнат обратно в дупката от която изпълзяха. Имет си и приятели и възхищението и уважението на Цивилизования Свят. А ти дето всеки ден похапваш руски гомна, какво имаш?

9

Анонимен

преди 1 година

Вече има бомба за острова ,тя ще вдигне 500 метра вълна и гейм оливър .

8

Зозо

преди 1 година

Хаххааааааааа. Според промитите руски БГ мозъчета, когато България дава оръжие на Украйна е разпалване на войната. Ама Иран като дава дронове и С.Корея снаряди на Блатната федерация не е разралване на войната?!? Луда работа са.... хапчетата не помагат :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 1 година

Голем праз.

6

Зозо

преди 1 година

Дайте на Украйна "Железен купол" да видим ще прехвръкне ли блатна ракета? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 1 година

Абе нали укрите печелеха войната.Защо тогава е този зор.Ама май натовският срам при Соледар е вбесил говеждите навлеци.Няма смисъл,евроатлантичета.Колелото необратимо се завъртя.Русия печели мача срещу НАТО на украинския терен.

4

Гиб Мелсън

преди 1 година

Горките украинци! Те искат мир обаче, техните приятели не са на това мнение. Ши трябва да са бият до последно. То с такива приятели, по-добре да нямаш приятели. Аз например ако някой ми скочи да ме бие и приятел до мен вместо да скочи да се бие с мен ми дава оръжие аз да се бия а той да гледа отстрани, такъв приятел веднага го отписвам.

3

Зозо

преди 1 година

Ами то се очакваше. Иран дават дронове на крепостните срещу СУ-35. Много ясно, че Израел ще даде на Украйна модерно оръжие. В крайна сметка на блатняците пак им е вътре :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

нЕкой си

преди 1 година

Причината е ботоксното джудже в кремъл