70

Анонимен

преди 1 година

До 74 Не знам къде са----. А ние къде сме след 33 години демокрация. Станахме прислуга на САЩ, даже не сме и колония.

69

Боби

преди 1 година

До Не знам къде са---- На Ялтенската конференция беше разделен света след ВСВ. България попадна в зоната контролирана от СССР. ТОВА Е ИСТОРИЯТА. Ако не ти е харесвало или на твоите предци винаги може да емигрираш.

68

Анонимен

преди 1 година

До защо Путин 69. Защото сме колония на САЩ. Ако питаха народа дали да изпратим оръжие за Украйна, 80% ще са против. Тона за жалост не е демокрация, колкото и да се опитват да ни убедят.

67

Боби

преди 1 година

До а във Русия - Ето ти едно ФАКТЧЕ за размисъл. Мариопол и Примерно ХАРКОВ първия РФ го взе на щурм като Неонацистите от Полка Азов и ВСУ се постараха градът да е в руини и Харков който Украинците Евала с една много добра операция изгониха Руснаците. Нещо поправя ли се строи ли се в ХАРКОВ? Не само опити да се пусне тока(остават си опити) В Мариопол 35000 строители на 6 дневна работна седмица на по две смени вдигат четири етажни сгради(без асансьор и водни помпи) и дори цели комплекси сега!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Може да се намерят изказвания на висши военни , че преди месеци са сваляли x-22 ракети . Ама след инцидента разправят , че тогава по скоро били си поизмислили . Или пък сега си измислят . Няма как да се разчита на украинска информация за достоверност

65

Не знам къде са----

преди 1 година

---нахлули САЩ ! Знам че 45г руската армия нахлу във Б-я и постави марионетен режим ! ккато изпотрепаха по концлагери сума ти инакомислещи ! Нищо против нормалния руснак или културата им ! Но да оставят другите и да забравят за оръжието ,защото сега им предстои дефашизация и плащане на голяма сметка + камена ера !

64

Боби

преди 1 година

До защо Путин Всяка друга страна дава оръжие на Ъкрайна? Я ратвори картата на света и виж кой ФИНАНСИРА включително принудени от САЩ(Става дума за България включително ПП и сие под диктата на САЩ посолство най-накрая клекнахме) Ъкрайна? Г-7 и НАТО(ИЗКЛЮЧВАЙКИ ТУРЦИЯ) ето това са всички велики "демократични" страни

63

Анонимен

преди 1 година

До до 68 аз не получавам "правилна" информация, а гледам каква е информацията и мисля какво означава. Не ми е нужно някой непрекъснато да ми казва кое е "правилното". И за отровните псевдоваксини непрекъснато ми казваха кое е "правилно", а информацията показваше друго. Казва се критично мислене, пробвай го.

62

до 68

преди 1 година

А ти свише ли получаваш правилна информация ?

61

А1

преди 1 година

Когато САЩ нахлуха във Виетнам през 60-те,защо т.н. демократичен свят не анатемоса агресора и не ги изхвърли от всички организации,както правят сега с Русия?

60

Боби

преди 1 година

До защо воювали Донецк За втори Път си научи историята. Военните бази които сънуваш са на МИРОТВОРЦИ които разделят едните племена да не избият другите. Войната 08.08.08 доказаха че 1. Грузия изтегли от района своето етническо население 2. Грузия стреля първа както срещу Северна Осетия така и срещу руските миротворци(въоръжени предимно с леко оръжие) 3. Грузинците стрелят по Цхинвали с РСЗО... 4. Всичко това беше потвърдено от представители на Европейския Съюз(през здраво ститснати зъби скърцайк

59

защо Путин

преди 1 година

се подкрепя от трима диктатори ,а всяка друга страна дава оръжие на Украйна ?

58

Анонимен

преди 1 година

До защо целия свят - Защото ви казват така ОТ ТЕЛЕВИЗОРА бре

57

защо целия свят

преди 1 година

е против Руската ,освободителна ,, война ?

56

а във Русия

преди 1 година

Много добре ли живеят и като вземат сепаратистите към Русия какъв стандарт ще им дадат -- а след войната къде ще е по-добре във Русия или Украйна ?

55

до Боби

преди 1 година

Да не казваш ,че са им забранили да говорят на руски във семействата си ? Във Б-я също официален език е само един ! При засилващ се сепаратизъм се вкарват и такива закони за запазване на държавата -- при домогванията и близоста на Русия нещата се обострят --сега във момента всичко руско ще се изкоренява -това е следствие на десетките и стотици хиляди избити ! Русия говори за братски народ -- въпреки гладомори и други терори имаше много смесени бракове и прочие а сега ги избиват и унищожава

54

Анонимен

преди 1 година

"Украинските сили за противовъздушна отбрана поразиха руска ракета, изстреляна към инфраструктурен обект в града", каза Арестович и бе изритан на часа от президентската администрация на Зе-клоуна.

53

Тттт

преди 1 година

До 58, защо воювали Донецк: Ако добре си живееш ще воюваш ли ако някой те кара.

52

защо воювали Донецк

преди 1 година

и Луганск-- воюват защото са на границата със Русия и са богати индустриални области и защото това си обичаен метод на действие на Русия От подобни действия и ненаситни имперски руски деиствия са засрашени всички постсъветски държави имащи някакво руско население на територията си Грузия също изяде дървото и вече има воена база на своя територия във Молдова също !

51

Боби

преди 1 година

До защо воювали Донецк - А случайно да пропусна преди да се почне със сепаратизъма забраната на Руския език от Майданен Киев. ТЕРОРА в цяла Ъкрайна от НЕО НАЦИСКИТЕ ТЕР БАТи. В момента след 9 години след майдана Ъкрайна(нарочно го пиша с Ъ) е всичко друго но не и нормална страна. Страна 404(за тези които не знаят този каламбур - 404 е интернет кода на Няма такава страница намерена) изгубената.