13

Тест драйв

преди 1 година

Новый китаец Li 9 уничтожил Mercedes-Benz GLS

12

Анонимен

преди 1 година

В Китай имаше държавна политика за ограничаване на раждаемостта. План за семейства с едно дете. Това е логичен резултат от политиката а не естествен процес. Вземете малко да се ограмотите а не да преписвате глупостите и жалките опити за анализ на някакъв поамериканчен Китаец.

11

до 14

преди 1 година

Китай забогатя?! Това го кажи на самоубиващите се по 1000 души годишно в заводите на Фокскон и на кейдж дуелърите, които живеят с по 50$ месечно, а работят по 20 часа на ден.

10

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше. Затова и създадоха КОВИД- за да измрат най-бедните и най-пpocтите ненужни плyжeци на тази планета. Българинът да не се възгордява, че е пръв аутсайдер в класацията. За голтаците ваксини нямаше, а напротив- лесно бяха манипулирани. И нормално- светът няма нужда от такива, които се избиват по 1000 души за позиция за неквалифициран труд. Светът има нужда от интелектуалци- изпитва брутален недостиг. Затова и интлектуалците взимаме месечно колкото бачкера за 2 години де.

9

Анонимен

преди 1 година

Китай забогатя. Вече и две деца да имаш искат добро образование, модерни дрехи и коли, пътувания. Те станаха една от най-пътуващите нации. Едно време са имали по десет деца и са ги хранили с шепа ориз на ден. Такива вече ще има само в Африка и близкия изток, предимно мюсюлмански и в Индия. И там ще спрат да раждат като се позамогнат.

8

Анонимен

преди 1 година

Кейк ти някакъв нихилист и мизантроп ли си.

7

Майна

преди 1 година

Свива се за първи път ...от Големия взрив! Досега само се е увеличавало!:)

6

Кейк

преди 1 година

Хората почват да се усещат че като *** изчукани бебета и по този начин ги пречукват чрез старост нерадост все едно си уринирaт в лицето и срещу вятъра и не печелят нищо от това. Всички ще умрем и без това, но за чий трябва да се обричат нови и нови хора на същият този обречен ад. Където някакви мишки си измислят всякакви извинения да пречукват още хора на тази зачукана планета.

5

Анонимен

преди 1 година

Китай абортира женските бебета и затова няма вече кой да ражда. Момчетата работят повече.

4

Зозо

преди 1 година

До 2045г. в Китай на 1 пенсионери ще се падат 1,7 работещи. Нещо да ви говори? :))))))))))))))))))))))) Немат хора :)))))))))))))))))))))))))))

3

Зозо

преди 1 година

....Големия глад на Мао..... Нищо не е, ще гледаме Големия глад на Владо :)))))))))))))))

2

Михаил

преди 1 година

Гледайте към Индия , че там населението се увеличава . Там ще има много лоши последици от това . В България то се вижда .

1

Анонимен

преди 1 година

иде големия радеви глад