236

До новия ред

преди 1 година

Стария беше - дърпане на уши, новия ще е-биене на шамари....

235

Анонимен

преди 1 година

модернизираният през 2011 г. руски танк Т-90М Прорив е с нова танкова кула и нов двигател, с модулна активна защита и в пъти превъзхожда остарелите танкове, които Западът ще даде на Украйна. В момента руснаците произвежадат по 100 Т-90М Прорив месечно.

234

Анонимен

преди 1 година

Ах! Пратете! Една дебела тояга за всички западни мекерета!

233

Коментар

преди 1 година

Дошло е време за нов ред и той нямя да е като стария. Така че всички ще променят досегашните си позиции. Някои направо ще си ги разменят.

232

СВОЙ до Журналист

преди 1 година

Войната е ужастно нещо!Всички се надяваме да свърши възможно най-бързо.Това определено зависи от САЩ дали ще се договорят с Русия.Но за жалост за да се случи такава договорка,Руската армия трябва да има сериозни победи.А това ще е свързано с много жертви от двете страни.А относно цивилните жертви,оръжията,които се използват и от двете страни,се използват и от некомпетентни и неподготвени хора.И ракетите вместо да ударят военен обект удрят цивилен или свалена ракета удря жилищен блок.

231

Анонимен

преди 1 година

Водката почна да изтича от манерките.

230

Журналист

преди 1 година

До СВОЙ до Журналист - Рабзира се, че на война умират войници и от двете страни. Това е напълно естествено и никой не може да каже в момента - дори относително - колко са жертвите. Въпросъ е друг, ЗАЩО има толкома много цивилни избити. Това не е ли форма на чист тероризъм.

229

Анонимен

преди 1 година

Западното говорене не може точно да се преведе защото те не са имали комунизъм и фон дер лаен едва ли прави разлика между офицери сержанти и войници както и загинали и дори ранени. Тя говори на изуст. Но въпреки това цифрата на жертвите е много голяма.

228

Щирлиц

преди 1 година

Не се тревожи Чукумба,пращаме ти пари,купи си общежитие.Грешка,танк исках да кажа.

227

СВОЙ до Журналист

преди 1 година

Не знам дали се е объркала,но знам,че речта и е писана предварително.Така,че по-вероятно да е вярно,защото за 80хил убити Украинци американски военен анализатор говореше още за преди офанзивата през септември.А ,както всички знаем най-много жертви се дават в настъпателните действия.Особено като генералите гледат на войниците,като на пионки от шахмата.

226

T-90

преди 1 година

Ако американците решат да те изработят ще го направят елегантно и докато се усетиш, ще е вече много, много късно.

225

Анонимен

преди 1 година

Ми като поискат ядрена бомба ще я получат и нея. Относно танковете обещаването не е като даването. По принцип.

224

Танкистът

преди 1 година

Даването на оръжие е с цел икономическото сриване на Русия. Точно с тези маншове за превъоръжаване постигнахме крайната заветна цел - "саморазпада" на СеСеСеРе. Всичко върви по план, но не и за Путин.

223

чукундур

преди 1 година

След танковете сигурно ще поискат и ядрена бомба

222

Журналист

преди 1 година

До СВОЙ до Т-90 - Ето, тук е ключът за артелната. Въпросната другарка се е изцепила като сащският президент, който обърка Украйна с Ирак. Както първата, така и вторият няма нищо общо с армията. Подобни изтървания стават навсякъде.

221

Чугунолеяр

преди 1 година

С какво ще ги целят рашките западните танкове - с гранатомети, с Калашников или СС-20? И дали ще ги оцелят, но и да им се случи по случайност в Украйна има руски танкове за скрап да направят най-малко 100 000 ЛАДА-Жигулници. Москвичите са от немски каски.

220

Анонимен

преди 1 година

После ще викат "ПИЗДЕЦ" ))

219

СВОЙ до Т-90

преди 1 година

Аз нищо не съм направил. Виж в ютуб изказването на Фон Дер Лайен,тя каза за 100хил офицери,не каза войници.Може, да е имал впредвид и ранени и сержантити(които да считат за омладши офицери).Но ако те са 100хил.то войниците,ще са поне 5 пъти повече.Това е положението офанзивата на Украйна е пълна касапница.

218

Анонимен

преди 1 година

хахахаа пращайте им.. да излизат малко от дупките си.. в болница ли не влизат в училища ли.. след удар няма да могат да ги ремонтират ще отидат за скрап направо..

217

Познавач

преди 1 година

Познавайки системата на военните сформиравония на Украйна, значи, след като са избити 100 000 укроофицери, то повече от 20 000 000 войници също ги няма. Отде ви събират такива интелектвални тролеи и Господ да се чуди.