Че, бай Тошо не знае от какво се прави хлябът, защото ако знаеше щеше да отвори Белене за всички производители на ....
Колко рев за намаляване на ДДС и какъв е резултата-двойна цена!ВИНАГИ ЩЕ НАМЕРЯТ ПРИЧИНИ ЗА РЪСТ НА ЦЕНИТЕ!
До Анонимен,ти познаваш ли болен от рак българи,щото аз не,наближавам 50 и такова чудо няма,само някой които формално се пишат болни за да вземат един куп пари и много привилегии,българина не може да се разболее нито от рак,нито от нищо друго,от къде ще дойде тоя рак,две са основнита причини за него-стрес и лоша храна,на българина храната му е най-чистата на планетата,за стрес не е чувал,всичко му пада от небето,така че на друг ги разправяй тия глупости ,че имало рак в българия
Това може да го каже само м-во на земеделието /ако въобще проверяват/или най-добре митниците,които знаят какво/колко влиза в страната и какво/колко излиза?
При такава богата реколта от пшеница не би трябвало да се ползва украинско зърно?Но тази категоричност на Кукушева малко ме смущава.Тя да не е проверяващ орган?Или през нея минава целия трафик за реекспорт на украинската пшеница,та е толкова сигурна?Нещо не ми се връзва.
Точно от украинска радиоактивна пшеница си се прави хляб у БГ-то. От фирмите на ГЕРБ и ДПС, които държат 95 % от хлебопроизводството. Те надуха и цените за да саботират Промяната.
Как ще има поскъпване като магазините и големите вериги използват цената на хляба да привличат клиентела, има продукти, без които българинът не сяда на трапезата и хлябът е един от тях Магазинерите знаят че ако купувач влезе да си купи хляб той ще купи и всичко останало от магазина за да не се разкарва, затова често хлябът се продава без надценка.
Кукушева: У нас не се прави хляб от украинска пшеница