14

Чук и Гек

преди 1 година

Интересен и срамен казус!? Уж правоверен евроатлантик и гербераст, а се оправдава, че дал самолетите на Зеленски! А би трябвало да се гордее и хвали с този атлантически акт на взаимопомощ! Впрочем, когато е за хвалене, напред медиите изтъпанчват Главния толуп! Иначе виждате ето подобни мижитурни образувания да се гърчат от неудобство по студиата на така наречените ,,водещи" телевизии! А водеща е Он еър, а не назначените за такива!

13

Зозо

преди 1 година

Хахаа, имаме 7 летящи Су-25. Бяха 8 ремонтирани 2021г. в Беларус, ама 1 падна в Безмер миналата година. Другото са празни приказки на руските слуги в БГ. На МиГ-29 май месец им свършва ресурса и трябва да ги продадем като скрап на Украйна. Завинаги отърваване от 40 годишния руски скрап.

12

хаха

преди 1 година

Ще цитирам един коментар - Снимайте всички самолети наредени в редичка с днешен вестник в ръка, иначе сте едни разтегачи на локуми, на които никой не вярва.

11

Анонимен

преди 1 година

проста математика ако имаме 30 круши то това са всички круши които притежаваме, ако изядем 25 то остават 5 и това отново са всички круши които притежаваме

10

Докато

преди 1 година

не ги видим на снимка с днешния вестник в ръка, не ви вярваме..

9

Няма

преди 1 година

Няма дим без огън!

8

Анонимен

преди 1 година

Всичкия САМОЛЕТ дет притежаваме е всъщност холограма. Имаме чертежи и уверения, дотогава Ердоган ще пази границите и небето ни.

7

Анонимен

преди 1 година

Забележете,всички самолети,които ПРИТЕЖАВАМЕ,а не всички самолети,които ПРИТЕЖАВАХМЕ са на летището.Останалите вече са на парчета обгоряло желязо нейде в Украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

Снимайте ги и ги покажете! Не може да ви се вярва вече!

5

Augusto Pinochet

преди 1 година

НАШИТЕ НЯМА КАКВО ДА КРИЯТ - МО НА РФ ЗАЯВИ, ЧЕ ИМА ТОЧЕН И ЯСЕН СПИСЪК НА ОРЪЖИЕТО И БОЕПРИПАСИТЕ КОИТО СЕ ПРЕДОСТАВЯТ НА УКРАЙНА. КОЙ, КОГА И КАКВО Е ПРЕДОСТАВЯЛ И ТОЗИ СПИСЪК ЩЕ БЪДЕ ПОБЛИКУВАН В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ. ЩЕ ИМ ЛУСНАТ ТОГАВА НА НАШИТЕ "ДЖУДЖЕТА" СЕДАЛИШНИТЕ ЧАСТИ"

4

Анонимен

преди 1 година

След като този краварофил го казва, значи не са там. Може да са на щат, но да са командировани в Украйна. То ще се разбере, когато на 6-ти май не излети нито една СУ-шка.

3

Augusto Pinochet

преди 1 година

ДА ТОВА Е ИСТИНА - СВАЛЕНИЯ КРАЙ УГЛЕДАР САМОЛЕТ СУ25 И САМИТЕ УКРАИНЦИ АРЕСТОВИЧ - КАЗАХА, ЧЕ Е ОТ ПРЕДОСТАВЕНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ САМОЛЕТИ.

2

Анонимен

преди 1 година

а медиите що не питат колко притежаваме и да искат документ за бройката или чак толкоз да се тормозят не трябва?

1

Анонимен

преди 1 година

Покажете ги в репортаж!