149

Анонимен

преди 1 година

Cпopeд aнaлиз нa бюджeтa, изгoтвeн oт "Poйтepc", пpeз 2023 г. Pycия щe дaдe близo eднa тpeтa oт пapитe cи (или 140 млpд. дoлapa) зa oтбpaнa и cигypнocт >>>> Уау, Ройтерс вече изготвят бюджета на Русия!! Путин знае ли??

148

Анонимен

преди 1 година

Войната на икономическо изтощение убива Европа! Това го виждам ден за ден в сметките си и навсякъде! Русия не ме интересува особено..

147

Анонимен

преди 1 година

Заради нашите русофили които се офлянкват и не събират помощи за велика Русия, ще принудят фюрера Путин да вдигне данъците на братята на русофилите.

146

Равнопосавеност

преди 1 година

А не е ли по-добре да видим ние как сме и накъде ни водят? Чувам нещо пак няма газ... Дефицит на дизел имало... Това как ще се отрази на нас? Лихви вдигат, цени вдигат, а заплатите си седят на едно място вече няколко години, а всички много се загрижили за чуждата паница... -Тате защо е студено и няма за ядене?-Защото Русия нападна Украйна и ЕС наложи санкции на руснаците!-А ние щом зъзнем и нямаме храна заради санкциите руснаци ли сме?

145

Берлин

преди 1 година

Хора, кой е премиер на България в момента? Чета тук да новини за България, но пешат само за Путин и Украйна! Даже на Украйна разбрах сой е премиера-Шмигал! Само в България не ми е ясно..

144

Колкото повече

преди 1 година

Се увеличава анти руската пропаганда, толкова по тежко е положението на Украйна на военния иикономически фронт?

143

Обява Експерт

преди 1 година

Търся спонсор на експертното си мнение!!

142

а ние помагаме :)

преди 1 година

А ние помагаме на руснаците както можем! Нашите снаряди взривяват укринските гаубици - буквално! Супер сме в диверсиите!

141

експерт

преди 1 година

Утре Русия ще се разпадне, или не беше ли Европейския съюз..може и Китай да беше!

140

До 142

преди 1 година

Така е! Проектиране ке нарича в психологията! Ако Украйна геби, пишат Русия губи! Ако Украйна или ЕС фалира, Русия фалира! Итн..малко хора го прозряват това, браво!

139

Щом пишат за Русия

преди 1 година

Значи тука ще вдигат. Нали така 'конструират' лошите новини - все се спряга Русия.

138

анонимен келеш

преди 1 година

Аз съм ви казвал,че гледам много хокей на лед и залагам даже там от време на време.Всички хокеисти от нац.отбор на русия(сборная)и в момента играят в NHL(САЩ/Канада):):):)$$$$$$Къде плащат данъци Овечкин,Ничушкин и другите руски хокеисти?:):):):)Е са зо тоя пост няма да се учудя пак да ме банне някой администратор за 24ч:):):)

137

От както започнахме

преди 1 година

Икономическа война срещу Русия, всеки българин в форума стана ИТ архитект с 10 000 лева заплата!! Брейййй! Какъв неочакван ефект!

136

Споко

преди 1 година

Споко, в Русия вдигат данъците, руснаците излизат на улиците и до дни, дори до часове Путин ще падне и Русия ще се разпадне на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма. Ей такива хубави неща исках да споделя с вас тук във форума.

135

Анонимен

преди 1 година

В България само 20% от населението живее над границата за бедност, те милеят за Русия! Еййй, брейй!

134

а в ЕС

преди 1 година

А в ЕС вдигнаха цените, за някои стоки вече два пъти скочиха.

133

До 134

преди 1 година

Така се отвлича вниманието от бедноста вкъщи!

132

Анонимен

преди 1 година

А може и да ги намалят.

131

Анонимен

преди 1 година

Даже не знам кой е премиер и министри на България? Имаме ли си вече? Но знам целия кабинет на Путин наизуст! Всеки ден пишат за него!

130

Анонимен

преди 1 година

Виждам Путин по често от Радев!