22

Анонимен

преди 1 година

Тази статия реклама на Нато оръжие ли е?

21

Анонимен

преди 1 година

Войната от над вече се води предимно с артилерия, а артилерията бие по балистична траектория - т.е. отгоре. Тия чак сега се сетиха, че е нужна броня отгоре? Горките тъжни хорица, да им се ще да направят нещо което струва 10 000$ и е за еднократна употреба... Светът тотално изперка...

20

Анонимен

преди 1 година

Да го духат укрите, дано путлериста ги изтрби до крак.

19

Жалко

преди 1 година

Украйна пушечно месо на сащ и нато

18

Гориво в огъня

преди 1 година

Точно така помагат Американците и подчинените евро-слуги да се налива гориво в огъня да се поддържа на макс войната. Имат интерес от изкуствени кризи и преточване на милиарди пари. После обикновените европейски граждани ще плащат сметките и дълговете заради лудите евро-комисари слуги на САЩ, които реално вредят на Европа и дестабилизират Европският Союз с изкуствени санкции и кризиси.

17

войната на НАТО ли?

преди 1 година

Оборудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински!

16

как - нагло и дълго

преди 1 година

Прогнозата какво ще и се случи на Украйна я има от повече от 20 (двадесет!!!) години. Просто на запад не говорят за това а в Русия не им се вярваше.

15

void

преди 1 година

Когато Русия беше съюзник на Хитлер и си разделиха Полша и Източна Европа- Хитлер беше добър, когато се полакоми и ги нападна и тях - стана лош. Когато САЩ и Англия помогнаха на Русия срещу Хитлер и им пращаха танкове и оръжие - бяха добри, когато помагат на Украйна, изпаднала в същата беда - станаха лоши. Когато обаче руснаците окупираха България, разграбваха я, убиваха и изнасилваха, когато обстрелваха Варна - бяха лоши, когато българинът удобно забрави за всичко това - станаха добри.

14

Анонимен

преди 1 година

До 8.А колко зле трябва да е една армия,която в началото срещу се си имаше само 155000 руснаци, а тя след не знам колко си могилизаци се оказа над 600000 и накрая се окопа в района на Бахмут.Сега въпреки,че земята е замръзнала,не може да се организира да направи настъпление.Все нещо и липса последно се оказа танкове.

13

Космонавт

преди 1 година

Украйна се превърна в най плодородната държава. Почвата в Украйна е обилно наторена и съдържа доста калций и магнезий от разпада на руската биомаса. Благодарение на изкълченяка Путин - бащицата на всеки изкълчен русофил по света - вампирите от Давос задоволиха старозаветната си нужда от кървави жертвоприношения в чест на лудия Яхве и оня Молох, треторазрядните демони които обичат миризмата на изгоряла плът. Заради подкрепата за тези ритуали, руснаците ще заплатят жестока цена, русофилите тоже.

12

Анонимен

преди 1 година

А сега и нашите младежи ще ги превърнат в опитни зайчета и пушечно месо, като им врътнат една мобилизация с бърза промяна в законите. Тогаз да видим колко от тях ще са петимни да ги пратят да се бият за натовските ценности. Хай честито, младежи-резервисти!

11

Не искам и не давам

преди 1 година

. . . експерименталния характер на конфликта. . . . До тука четох, останалият текст няма вече информационен характер! Какъв размах на хуманноста от съюзниците ментори! Мерси, че ни отворихте очите!

10

Анонимен

преди 1 година

Ра6истите, още ли ги мислите тея 300 000? Те вече са намаляли. Чакаме бункерното ченге да привика следващпто пушечно месо

9

Хххх

преди 1 година

До 8Зле ти е кратунатата...тази мобилизация означава че отнетите територии Укропитеция няма да ги види...тези 300 000 хиляди ще бъдат дислоцирани в тези територии....и така войната ще се води 3-4-10г.....ще има постоянно 100 000 руска войска в тези територии и укратеритория отвреме на време ще се бомбардира докато укропитеците не седна на масата за преговори...Зпадът се надяваше че времето работи за укротата, но всъщност то работи за руснаците...укропитеция е в фалит....

8

121212

преди 1 година

"3D принтерите вече произвеждат резервни части, така че войниците да могат да ремонтират тежко оборудване на полето" и спрях да чета.

7

Хххх

преди 1 година

Сега пък имали видиш ли едно приложение което го написали за една седмица и какви точни удари нанасяли с китайски андроид телефон...муахахаххаа...дрън дрън дрън...ФАЩ и НАТО им дава сателитна информация и данни...какви телефони какви приложения бе май...муни..айде чак пък толкова не сме прости.

6

ВГЗТИ

преди 1 година

Бавно, бавно и болезнено окраинците започват да осъзнават реалността. Те са пушечно месо, ненужна биомаса, насъскана срещу Русия, за експанзията на *** на изток. Започнаха да се събират майки и жени на "безследно изчезналите" войници. Достъпни са видео материали в Telegram, където се вижда как телата на окраински войници са заравяни с багери, като ненужен ***. Русия е свръх ядрена държава, не може да бъде победена. Днес руснаците са обединени, повече от всякога. Западът умря...

5

Анонимен

преди 1 година

нормално, трябва да пласират старата стока

4

Анонимен

преди 1 година

Украйна е провалена държава. Жалко са жертвите.

3

Вечерно пасквилче

преди 1 година

за лека нощ... :)