341

Алооууу,

преди 1 година

..."Боби", ти ли ги цвъкаш днеска неуморно! Да не е девалвирала рублата, че те тресе работохолизъм? С блокираните сметки на Русия, всеки ще помогне ! И първи ще са тъй наречените съюзници на Путин...Турция и Китай!

340

Анонимен

преди 1 година

Би било чест за мен да съм руски тррол но не съм вече го казах сто пъти.

339

Боби

преди 1 година

До Ле-ле "целият свят ще им помогне" Сериозно? Кажи ми кой ще им възстанови промишлеността? Украйна произвеждаше от ЗАЗ свръх евтина кола до Космически ракети и включително Самолетоносачи!!! Кажете ми кой ще инвестира в разорена Ъкрайна за да възстанови всички тези промишлени предприятия? НЕ ще възстановят Селското стопанство купено от чужди корпорции, Ще пробият сонди за сланцов Газ и Живуркайте а ние ще ви експлоатираме.

338

Анонимен

преди 1 година

Русофоби има още от времето на борбите между либералите и консерваторите и особено по времето на Ст, Стамболов , а и всеки знае как завършва неговия не лек път доста зле за съжаление. Има много бруталност по света но отнемането на изконни човешки права също е бруталност. Или според сорросоидите само за Иран важи това. Тя Русия ако беше нападнала брутално нямаше да губи войната и да има толкова жертви.

337

Жълтокрасивите

преди 1 година

си мислят, че реалността и новините в правилните медии се припокриват..Глиги отдавна не сме го чували..Вдън земя потъна тоз херой..

336

Анонимен

преди 1 година

Дори да си върне територията Украйна как ще си върне народа ? Първо тези които са там виждат че гражданската война си продължава и украинци избиват украинци. Второ бежанците вече почти година са в Европа но не започват работа. Да но така от опит мога да кажа че се губят трудови навици. Те няма да искат да се върнат в украйна и да участват в нейното възстановяване. Не ми изглежда перспективата много добра. Само с мирни продължителни и справедливи преговори без предварителни условия щи има мир.

335

Анонимен

преди 1 година

Ако Запада посегне на Русия както предлага долния това ще бъде края но на Запада. Е тогава руския народ ще възстане но срещу Запада че дори и Путин няма да може да спаси Запада.Те да се молят Путин да е на власт !

334

Анонимен

преди 1 година

Немската министърка на отбраната Кристине Ламбрехт е подала оставак и е свързано с помощите за Украйна. Ще почнат да узряват някои мозъци.

333

Анонимен

преди 1 година

Русофобите защо не броите западните победи ами опявате за руските загуби. Да вземем Великобритания. Всеки ден стачки и протести министър птедседателя излиза да обявява какви оръжия на украйна ще дава. Абе човеко оправи си своята държава. Ти премиер на Великобритания ли си !?!

332

Анонимен

преди 1 година

Частните медии са си за себе си. Казионните би трябвало да отразяват истината а не да повтарят политкоректни мнения че се увличат понякога. Трябва да се провери вземат ли от некъде другаде пари щото прекаляват с политическата коректност. На мене никой не ми плаща пиша свои мнения !

331

Анонимен

преди 1 година

Ами ти очевидно дори и форумите първо и второ човек трябва да гледа и да чете между редовете. Русофобите изкарвате нещата черно бели но те не са така. Живота е много сложен. Ще ти дам за пример Андерсен и Новите дрехи на царя които всички хвалели докато едно дете не казало очевадната истина че царя е гол. Ами и тука така. Умния човек преценя всички неща !

330

Анонимен

преди 1 година

И над 100 танка за месец.

329

Анонимен

преди 1 година

От 16 декември до днес, 16 януари загубите на Просията са 19 000 убити и около 10 000 тежко ранени, които няма да се върнат в строя.

328

Анонимен

преди 1 година

Някой освен от казионното радио и телевизия друга информация нямаш.ами то дали си някой или никой все тая. Твойто мнение е медийно ?!?

327

Анонимен

преди 1 година

Запада да праща гей парадите на фронта да видим какво ще стане.

326

Някой

преди 1 година

Никой не е нападал руския народ, че да "побеждава"! Напротив, точно "руският народ" е нахлул в чужда държава да граби, да изравнява със земята, и да убива! Докато не бъдат изхвърлени окупаторите от Украйна, мир няма да има!

325

Анонимен

преди 1 година

Ето още едно правилно заглавие. Че запада възнамерява да надхитри путин . Но дали ще успее е отделен въпрос. Запада подготви войната а путин само я обяви. Така погледнато на първо четене запада води поне едно на нула. Обаче запада изключва руския народ но той съществува въпреки путин и Запада трябва да има предвид наличието на руския народ на руския човек .Ако Русия загуби по вина на Запада ще има 250 млн. руснаци по света противници на Запада да не кажа врагове.

324

Изкривен Русуфил

преди 1 година

Голем смех сме русуфилите

323

Анонимен

преди 1 година

Никаква надежда няма дори да падне Путин от власт руския народ ще победи над западните хитрини и инсинуации а украйна е само плацдарм.

322

Анонимен

преди 1 година

Давайки оръжия и пари на украйна западните страни работят за увеличаване на жертвите на украйна и русия две славянски страни .Запада ги устройва избиването на славяни и православни особено ако изглежда че го правят по между си. Но всъщност запада активно подкрепя украйна от 2014 г до сега. Меркел си призна че са подписали МС за да печелят време и украйна да се въоръжи доста , което се видя още в началото на офанзивата.