88

Ром'с

преди 1 година

Нещо не се изказва Урсула Фон де Ляйен( така ли е правилно) за Кокарайна след озвучаане на истината за убитите над 100 000 украинци, набиха й канчето от Вашингтон и тя горката не смее вече нищо да каже...

87

Анонимен

преди 1 година

Украйна отдавна е пътник ако не беше адреналина във вид на парични потоци от гламавата Европа и оръжие ит военнопромишления комплекс на Сащ..Тук клавиатурни войни, без да са помирисвали барут и казарма копи пействат инфо от нета, сравняват, анализират ...промити евроатлантически мозъчета без капка обща култура живяли в псевдодемокрация в сянката на лицемерна Европа в най бедната и оглозгана държавица...и вместо да прогледнат как живеем благодарение на нашите "приятели" си лаят по кервана...

86

Конечно

преди 1 година

руската НЕкомпетентност няма аналог в света.

85

Та както казах....

преди 1 година

Братята американци е време да започнат да доставят не само отбранителни, но и нападателни оръжия на Украйна.

84

Анонимен

преди 1 година

Русия вече превзе Соледар и след няколко дни ще влезе в Артьомовск (Бахмут). А там освен украински фашисти и наемници има и редовни полски военн части. С голямо удоволствие ще гледам как Йенс се гърчи пред медиите да обяснява защо са загинали тези полски граждани в чужбина. Освен тези, които се предадат, разбира се. Сега всички НАТО-вци мълчат, обаче няма да им се размине и този позор, само почакайте няколко дни.

83

Анонимен

преди 1 година

Украйна е труп на системи.

82

113 не бъркай

преди 1 година

качество с количество.

81

113 боби

преди 1 година

твоите теории, дори в рушкияПародиен център не са актуални.

80

Анонимен

преди 1 година

Казах, Украйна няма достатъчно резерви от жива сила и ресурси да издържи дълго. Остатъчен мобилизацционен потенциал на Украйна - 500 000 души, мобилизацционен потенциал на Русия - 15 000 000 души

79

Абе идиот

преди 1 година

"Танкове Т-90....." колко от тези "танкове" видя, но не на парада на пародията на краснаяСволоч?

78

Анонимен

преди 1 година

Войните се решават от съотношението на силите Западната помощ принуди Путин да мобилизира ресурсите си, които в пъти превъзхождат украинските. Днес той раполага - с милион бойци. Танкове Т-90 Прорив -руската индустрия ги пуска по 100 всеки месец. Десетократно превъзходство в артилерия и авиация. РСЗО Торнадо-Г и Торнадо-С със свръхточни снаряди и обхват 120 км. Баражиращи авиобомби, термобарични солнцепенци, гаубици Пион и Акация, комплекси за РЕБ Мурманск-БН. Искандери. Украйна няма жива сила и ресурси да издържи дълго.

77

Анонимен

преди 1 година

Какви черни барети,какви черни каскети?Те ЧВК"Моцарт" ,които бяха създадени специално за Украйна избягаха от Бахмут без изобщо да влизат в бой уплашени от "Вагнер".Създателят им Андрю Милбърн каза,че нещо нямало пари и разни такива глупости и,че не и допускал,че такова нещо може да се случва,и че "Вагнер"се бият като зверове.Така,че май към червената шапчица трябва да се обръщат украинците за помощ.

76

Анонимен

преди 1 година

До 100.Херсон не влизаше в плановете на Русия.С тая река никой не иска нов Сталинград.И като отстъпиха,да не би украинците да преплуваха Днепър и да тръгнаха към Крим.Битката не е за градове,а за области.Сега си стрелят от другата страна по украинците все едно са на стрелбище.Даже може и да обучават там артилеристи.И 128-*** и 91-ва бригада,които бяха напълно унищожени в Соледар са от оная армия при Херсон.Донбас е по-важно от един град.

75

Анонимен

преди 1 година

Как върви наминацията за Нобелова награда за мир, а Йенс?

74

Анонимен

преди 1 година

Копейките пак ревнали, че НАТО им било виновно, че над стохиляди мужика дадоха фира. Така е, на неваксинираните мозъците им улетяха., хептен.

73

Пян_Гъ

преди 1 година

До всички ***-о-умници тук: Русия превзема Украйна за ден, но играта е СЪВСЕМ друга. Огледайте се кой какво на кого продава на световната пазара, кой е на плюс и кой на минус и тогава СВО ще ви стане ясна. Без този контекст е НАПЪЛНО неразбираема. Напр. защо Русия се изтегли от Херсон, при положение че може да премаже хунтата за часове. Както казах, играта е съвсем друга.

72

Анонимен

преди 1 година

Изключително смислени коментари. Веднага си личи, че са за едните 5 цента. Ама руснаците като натресат още веднъж трансформаторите и електроцентралите в Украйна с ракетите, които още през март свършиха, тия коментари ще изчезнат по естествен път.

71

тука един тръгнал

преди 1 година

Да възхвалява войниците от флота като някакви велики черни барети ! Та те дори не стават за сухопътни операции нито са оборудвани нито знаят какво да правят ! Гледах ка как урайнците им се радват и подсмихват ,разправяха колко били глупави и неопитни и как ги оТстрелвали ! А украйнците признаха че тактиката на непрекъснати атаки на затворници и след тях вагнеровци за ги изтощили защото са следвали бомбене и щурм след щурм въпреки жертвите който са давали не са се спряли !

70

Сата НАТО

преди 1 година

Добра новина, значи.... Щом се е наложило да докарват черни барети от Тихоокеанския флот, значи не им е лесно на руснацитата.

69

Дзерджински

преди 1 година

Путин е подписал указ с който променя името на РФ. От 16 януари 2023 ще се казва РР - руски райх...