100

Д@КастрирамеПаситто

преди 1 година

Само едно уточнение:Този еврей направи пари върху труповете на украинците,а Нищожеството Клоун също направи пари, но направи и неизмерими с нищо бели.Нищожеството,слугувайки на западните си господари уби Украйна и населението,живеещо там. Но какво го интересува!?Нали семейството му се е укрило в Англия и се пази от шпионите на МИ-6!?.

99

Джордже Балашевич

преди 1 година

Още в заглавието е заложена голяма и цинична подвеждаща информация, демек просташка лъжа! По въпроса за унищожението на украинският народ, слугата Зеленски се конкурира с нацистът Хитлер! Наркоманът Зеленски и компания, унищожиха и унищожават собственият си народ. Възхвалявате убийци и родоотстъпници предатели. Грехът е не само на преките извършители на този геноцид, но и на техните съучастници! А голяма част от медиите сте именно такива. За СЪВЕСТ няма да питам!

98

Who Cares

преди 1 година

Доколкото е изветсно никой не е откраднал повече пари от Зеленски.

97

Анонимен

преди 1 година

Украйна е страхотна изпитателна площадка за руските оръжия срещу американските и прелюдия към унищожаване на сатанинското творение сащ.

96

Анонимен

преди 1 година

До рушофилски тролПоляците са руснаци, също като и украинците са руснаци, част от Русия се откъсва около ПСВ от Русия и откъсналите се руснаци, създават нова държава - Полша!

95

Фен на Зелю

преди 1 година

Как няма украинския посланик в Германия да псува плана Мъск за Украйна, след като Зеленски има къде-къде по-добър план за Украйна. И доходен при това.

94

рушофилски трол

преди 1 година

"а Русия и малката И сестра Полша, са нападнати от немските нацисти 1941....." ти нямаш идея, или си обикновенТрол.... селективната памет на русофилите....не е нищо ново. др0гаре плоскоземи, НИКОГА не забравяйте, че руските фашаги правеха паради с немските фашаги 1939 година и след това си разделят Полша.

93

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, Глупости си написал. ВСВ в Азия започва през 1938 година, а Русия и малката И сестра Полша, са нападнати от немските нацисти 1941 година, доста по-късно. А преди да нападне Русия и Полша, Хитлер заграбва маса други държави в западна Европа и не само там. Така че, войната не започва с нападението на нацситите над Русия, но Русия довършва войната и побеждава.

92

Анонимен

преди 1 година

след падането на гр. Соледар нова (!) реклама на салоните за татуировки в украйна: Промоция! Ако ще пътувате в Европа ще ви премахнем свастиката на половин цена!

91

Реалист

преди 1 година

Джуджето направило най-много за Украйна !? Много предизвика Русия която потроши страната, това направи.

90

Анонимен

преди 1 година

Чудесно е, когато има запознати хора с тайни от кухнята! Сигурно вие произвеждате латексовите маски на Путин, познах ли?

89

за мирни цели а?

преди 1 година

ВЕЧЕ Е ЯВНО че всичките тия 'химанитарни' мрежи са чисто военни! С пари на военните за користни военни цели!

88

Анонимен

преди 1 година

В Турция вече има закон от края на миналата година, който разрешава вкарването в затвор на журналисти лъжци.

87

Анонимен

преди 1 година

Aмерикански bok luk, имигрант от южна африка, който няма друг шанс освен да изпълнява нарежданията на цру и другите американски тайни служби, защото ще му вземат всичко. Ще прекарва на марс само американци, защото други не му позволяват същите служби, а там най-вероятно, 99%, ще започнат военни действия срещу китайците и руснаците, които също ще са там.

86

Анонимен

преди 1 година

Aмерикански ***, имигрант от южна африка, който няма друг шанс освен да изпълнява нарежданията на цру и другите американски тайни служби, защото ще му вземат всичко. Ще прекарва на марс само американци, защото други не му позволяват същите служби, а там най-вероятно, 99%, ще започнат военни действия срещу китайците и руснаците, които също ще са там.

85

Анонимен

преди 1 година

За Наполион не знам, но Хитлер не го споменавай. Толкова силни са били руснаците, че половин година след инвазията само са бягали през глава от немците, та чак до Москва. И за техен огромен късмет точно по това време Японците нападат Пърл Харбър, американците обявяват война на Япония и Германия обявява война на САЩ. Така Америка влиза във войната и започва да изпраща огромно въоръжение на руснаците, с което в крайна сметка се спасяват.

84

Анонимен

преди 1 година

Един американски *б*о****, имигрант от южна африка, който няма друг шанс освен да изпълнява нарежданията на цру и другите американски тайни служби, защото ще му вземат всичко. Ще прекарва на марс само американци, защото други не му позволяват службите, а там най-вероятно, 99% ще започнат военни действия срещу китайците и руснаците, които също ще са там.

83

Анонимен

преди 1 година

Един американски ***, имигрант от южна африка, който няма друг шанс освен да изпълнява нарежданията на цру и другите американски тайни служби, защото ще му вземат всичко. Ще прекарва на марс само американци, защото други не му позволяват службите, а там най-вероятно, 99% ще започнат военни действия срещу китайците и руснаците, които също ще са там.

82

Анонимен

преди 1 година

Казват, че Тесла нямала рекламна кампания ... А Мъск какво е?

81

Анонимен

преди 1 година

Мъск? Неее.. на Байдън сина е по-напред!