80

До 79

преди 1 година

Имам близки от Спартак, селище на фронтовата линия!От 9 години без ток и вода, те се ивакуираха в Ростов на Дон! Ако те срещнат на живо с тея лъжи дето ги разправяш, така ще те посрещнат!!! Тапа американска, продажна марионетка!!

79

Анонимен

преди 1 година

Русия е терорист. Много по-зле от Северна Корея, Венецуела и т.н. Трябва да бъде спряна.

78

Анонимен

преди 1 година

Окупаторът на руски земи Украйна сега реве от кашата, която режимът в Киев забърка.

77

Анонимен

преди 1 година

До До 77 Несе пише защото няма такива. Тези жертви съществуват само в русофилските кратуни. Съветвам те когато Украйна освободи Донецк и Луганск от руско иго да гледаш как местното население ще посрещне освободителите си от ВСУ. Тогава ще ти се изяснят много неща нещастен русофил.

76

До 77

преди 1 година

За цивилните жертви в Донецк и други обстрелвани от Украйна, НЕ се пише вече 9 години!! Забранено е! Украйна не може да бъде агресор! Войната трябва да е непровокирана!

75

Анонимен

преди 1 година

Дека е броя на убитите от укринските удари?????

74

До 74

преди 1 година

Русия не е САЩ! Това е по правилата на САЩ, бум 9.11.2001 и водим война против тероризма, нападаме Афганистан и който си искаме! Русия не си убива гражданите!

73

Анонимен

преди 1 година

Кои диваци-украинските или руските?

72

Планът на Путин

преди 1 година

Русия ще буфне сега и една ракета по някой руски град, например Воронеж. Ще загинат 20-30 руснаци и Путин силно възмутен ще обяви война на Украйна и обща мобилизация.

71

Анонимен

преди 1 година

Диваците тестват търпението на цивилизования свят. Нещо подминаха границата. Да не се сърдят в скоро време.

70

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля че Русия нарочно убива мирни граждани ей така за удоволствие. Можем и убиваме, а вие нищо не можете да ни направите, това казва Русия.

69

До 66

преди 1 година

И викаш че в минските споразумения е записано че НАТО няма да се разширява на изток?

68

До 65

преди 1 година

И викаш че е имало реални мирни преговори?

67

Добре

преди 1 година

До Fena Не искате НАТО, а кой искате? Русия, или неутралитет? Със СССР, бяхме и видяхме, че не е добре. И не въпроса е толкова в качеството на живот, колкото това, че за Кремъл страните от СИВ бяха крепостници. Да бъдем неутрални, като Швейцария? Ами само погледнете, кои са нейни съседи и вижте нашите. Сетете се, колко пъти тези наши съседи са искали да унищожат България и да разкъсат земята и! Мислите ли, че мераците им са се уталожили?

66

Адмирации

преди 1 година

Абе какъв мир? Русия си иска земите, а цяла Европа и САЩ, водят война в Украйна, това да не се случи, но се провалят. Русия си иска Украйна, Молдова, Финландия, Полша, Балтика, все райони от Русия! Вече си върна Беларус, само не и официално, но реално е факт.

65

Анонимен

преди 1 година

Това са възможностите на руското високоточно оръжие. Русофоб съм но не мога да повярвам че нарочно убиват мирни граждани. Все ми се струва че поради руската некадърност е станало нещастието. Мешената е била друга но гъзоръките са ударили жилищен блок. Ако е нарочно това вече е чудовищно.

64

До 60

преди 1 година

И викаш, че ако Меркел, Оранд и Порошенко не плюха на Минските мирни споразумения 2015-2022 нямаше да има руски ракети??

63

До 60

преди 1 година

И викаш, че ако Борис Джонсън не беше дошъл в Киев през Март 2022 да сложи край на мирните преговори, нямаше да има руски ракети??

62

АнонимеН

преди 1 година

ПО БОЖИТЕ ЗАКОНИ Е 6 ДНИ ПСУВАЙ ПО КОМУНИСТИТЕ И ЕДИН ДЕН ОСТАВИ ПОЧИВКА!

61

До 60

преди 1 година

И викаш, че ако Украйна беше преговаряла за мир преди Фебруари 2022, нямаше да има руски ракети??