33

Анонимен

преди 1 година

Русия предричаше тежка зима в която Европейците щяха да стоят на тъмно и студено, заради спрените енергийни доставки. Дори по Руските телевизии се въртеше пропагандно клипче показващо замръзнали и сковани от лед Лондон, Париж, Берлин и Брюксел. А то кво стана? Тази зима в Европа има нужда от енергия, но не за отопление, а за охлаждане. В Испания, Италия, Малта и Кипър за първи път ползват климатици през зимата за охлаждане.

32

морски

преди 1 година

През Сезон 23` ще е още по-пълно със бедни социалтуристи на крайбрежието. Така е от доста години, защото мутрите изгониха платежосбособния летовник.

31

Анонимен

преди 1 година

Русия беше и е богата. Тя произвежда много храни и има всички природни ресурси, за които можем да се сетим. Нейната икономика е в голяма степен самодостатъчна. Населението и е добре образовано. Тя има военния ресурс, за да се защитава.

30

българска поговорка

преди 1 година

"Жива стока - умрял търговец." Та производителите животновъди напр. си знаят...

29

Анонимен

преди 1 година

Нищо от това което западът предричаше и планираше за Русия не се случи.

28

Анонимен

преди 1 година

Копи пейст тролеите от руските тролферми пак налазиха коментарите.

27

Анонимен

преди 1 година

76% от чуждестранните компании не са напуснали Русия и продължават да правят бизнес в страната под една или друга форма.

26

Анонимен

преди 1 година

Преди 4 години Жълтите жилетки чиито членове искаха само да подобрят скромния си живот и да намалят цените беше денонощен кошмар на управляващите. А днес тези които са готови да искат от управляващите сметка за случващото се и за истинските причини за бързото обедняване не могат да изкарат на улицата и 10 хил. Защо? Защото няма толкова много хора, които искат да поставят главите и гърбовете си под полицейски палки, малко хора искат да преглътнат сълзотворен газ, никой не иска да попадне под репресиите, които фашистка Европа неизбежно смазва като валяк всяко активно несъгласните.

25

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да е времето, каквото и да прави ЕС, икономиката постепенно ще спира и населението ще обеднява. Засега ЕС е богат, усеща се,но но не толкова болезнено. Но скоро ще дойде мизерията с всичките екстри - висока смърност, престъпност, мафия, улични банди, разпределяне на територии.

24

Анонимен

преди 1 година

До 25, много интересно тогава защо Русия през цялата си история има комплекси от Европа и Западния свят като цяло.

23

Анонимен

преди 1 година

Европа винаги е била гладна, бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря, днес отново отново идват "тъмните времена" за Европа.

22

Анонимен

преди 1 година

Ало соросо.идите, нали оплакване русия че нямала зимно облекло за мобилизирани? Май много много е ясно топлата зима на кого помага. Да не говорим че евентуално затопляне на зимата ще превърне Сибир в необятна лодордна земя.

21

Споко

преди 1 година

Споко, напролет минаваме на енергия от хелий 3.

20

Анонимен

преди 1 година

Зимата е топла защото сорос накара сащ да изпуснат студения въздух от полюса над Северна Америка. Само че скоро ще разбере че това нито ще навреди на русия, нито ще остане безнаказано от природата!

19

Анонимен

преди 1 година

До 18, така е! Много от списвачките са си откровени рубладжийки. Тази със сигурност!

18

Меката зима

преди 1 година

Проклятие за руските вредители, които се надяваха Европа да замръзне без руски газ! Става обратното - цените падат, а Русия мръзне!

17

Христо Христов

преди 1 година

Хахаха... ще се молят на Путин да изнася сладка вода по ремонтирания от ес северен поток 2...

16

Анонимен

преди 1 година

Тук пишат предимно платени статии които са измислица смесена с малко факти за да не изглежда прекалено фалшиво.

15

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Никой няма да умре в Европа от глад. Каквото трябва го носят с...кораби от целият свят. В нашия квартален плод...зеленчук има от пиле мляко. Гледам грозде бяло,по 6 лева за кг.. Питам,сигурно е от Гърция,оказа се че е от Уругвай. Пак...евтино е,като се има в предвид,колко...път е било да дойде до тук.

14

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

В България няма фермери! Има ЗЕМЕДЕЛЦИ и СКОТОВЪДИ.Освен това статията се основава на някаква си оросташйа ненска ошпоговорка,която отразява немският гнусен климат.Климатът обаче в България и Гърция е абсолютно различен и поговорките абсолютно различни. Немците да си арабеят и турчеят и ни оставят на мира!